Monday 17 October 2011

How to Get Rid nachtvlinders

Een nachtvlinder is een soort insect dat sterk lijkt op de vlinder en behoort tot dezelfde orde, dat wil zeggen, Lepidoptera. Er zijn in hoofdzaak twee soorten nachtvlinders die vaak worden aangetroffen door de mensen die leven in beboste gebieden. Zij zijn de pantry mot, ook wel bekend als Indische meelmot, en de kleren nachtvlinder. Kleine motten zijn moeilijker om zich te ontdoen van dan grote. Ze worden meestal aangetroffen in de keuken, badkamer en andere vochtige omgeving.
How to Get Rid van motten?
Motten en larven kunnen eenvoudig verwoesting op uw tuin, keuken, en kleding. Ze hebben meestal behoefte aan een vochtige en vochtige omgeving te gedijen. Het meest essentiële onderdeel in overeenstemming is motten weg te houden elk onderdeel, met name de vochtige en hoge luchtvochtigheid gebieden van uw huis, schoon en netjes. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren voor het wegwerken van motten.
Reinigen en stofzuigen; goede reiniging is de sleutel tot mot besmetting te voorkomen in uw huis. Je moet iedere kast, kast, of kast goed schoon, zodra u de aanwezigheid van deze veerkrachtige insecten te ontdekken. In de eerste plaats nemen de volledige inhoud van de kasten of kasten en beginnen stofzuigen elk deel. Zoals motten hebben behoefte aan een vochtige en vochtige omgeving om te groeien, stofzuigen kan helpen om hun bevolking te controleren. U kunt ook veeg uw kasten met azijn. Gewoon een spons en wrijf wat azijn op elke hoekje en hoek van de keuken kasten en kasten. Zeepsop of schoonmaakmiddel oplossing kan ook worden gebruikt in plaats van azijn toe. Maar vergeet niet te schrobben de verdachte gebieden goed, te nemen uit de larven die stokjes vast aan elk oppervlak.
Strijken van kleding; Als u vermoedt dat de aanwezigheid van motten en hun larven op kleding in kasten en kasten, dan nemen ze goed uit te wassen. Droog ze in voldoende zonlicht en vervolgens strijken. Stoffen zoals zijde en wol kan droog gereinigd in plaats van met de hand wassen. Strijken kan u helpen om deze plagen en hun larven te elimineren. Je kunt ook de kleren in de koelkast voor een paar dagen om zich te ontdoen van motten en hun larven.
Sodium Licht; Moth's liefde voor het licht is een bekend feit, en heel vaak je zou kunnen hebben waargenomen hen cirkelt rond kunstmatige lichtbronnen. Licht speelt een belangrijke rol in het brengen deze motten naar de omgeving van uw huis. A natrium licht kan echter helpen u zo trekken zij slechts een klein aantal motten. Zowel lage als hoge druk natrium lampen gebruikt kan worden voor dit doel.
Moth Poison en kogels, soms, de strijd tegen motten wordt zo moeilijk dat men de hulp van chemicaliën, zoals mottenballen en vergif. Al heel effectief in het beheersen van de populatie van vlinders, hebben deze chemicaliën verhoogd verschillende gezondheid gerelateerde onderwerpen. Het gebruik van deze chemische stoffen kunnen zeker enkele nadelige effecten op uw gezondheid, vooral als er voldoende voorzorgsmaatregelen niet worden genomen.
Moth vallen; Moth vallen, met name de feromoonvallen hebben aangetoond enorm succes bij het vangen van volwassen vlinders. Ze kunnen werken als een alarm om u te waarschuwen tegen mogelijke mot invasie. Deze methode is vooral geschikt als u zich afvraagt ​​hoe zich te ontdoen van pantry motten of Indiase maaltijd motten.
Natuurlijke mottenwerende afweermiddelen; Zodra je geslaagd in het elimineren van deze ongewenste insecten uit uw huis, kunt u gebruik maken sommige natuurlijke producten of insectenwerende middelen om uw huis beschermt tegen andere nachtvlinder besmetting. Een van deze natuurlijke mot afweermiddel is lavendelolie. Het plaatsen van een watje gedrenkt in lavendelolie op de plaatsen die meer geschikt zijn voor motten kan helpen om hen af ​​te weren. Vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt met muntblaadjes, kruidnagel, tijm en eucalyptus. Maak een paar zakjes met inbegrip van de bladeren van deze planten, en leg ze op plaatsen die gunstig zijn voor mot groei.
Ontvochtiger; Laatste, maar niet de minste, luchtbevochtigers zijn andere effectieve manier om uw huis mot vrij. Zoals reeds vermeld, motten gewoon gedijen in een vochtige omgeving en zo een ontvochtiger kan u helpen om dit probleem aan te pakken. Voor het maken van de maatregel doeltreffender te maken, vergeet niet om uw luchtbevochtiger ingesteld op de extra droge omgeving.
Hopen dat deze eenvoudige, maar effectieve tips over hoe zich te ontdoen van motten zou u helpen om uw huis te houden en de omliggende mot vrij. Vergeet niet om uw huis schoon te vaak en opslaan van voedsel, met name granen, in luchtdichte containers. Ook gebruik maken van natuurlijke afweermiddelen in kasten en kasten. Deze eenvoudige preventieve en beschermende maatregelen zou gaan een lange weg in het maken van uw huis mot vrij.

No comments:

Post a Comment