Wednesday 5 October 2011

Reinigen granieten aanrecht

Granieten werkbladen toe te voegen veel aan de stijl van uw keuken interieur. Bovendien zijn ze erg laag op onderhoud. Reinigen granieten werkbladen is een gemakkelijke taak en als je er een gewoonte van het reinigen ze dagelijks, zult u uw granieten aanrecht glimmende jaren. Eigenlijk, het voorkomen van het graniet van het krijgen van gekleurd is belangrijker dan schoonmaken granieten aanrecht.
How de granieten werkbladen Schoon
Reinigen granieten werkbladen Dagelijks; Schoonmaak granieten werkbladen op een dagelijkse basis, voorkomt vuil of vuil van vast komen te zitten op het. Reserveonderdelen een paar minuten elke avond voor de keuken en het reinigen granieten aanrecht. Alles wat je nodig hebt is een granieten schoner of een milde zeepoplossing en een zachte doek. Graniet schoner is effectief en betaalbaar. Neem een ​​kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op een stuk doek en wrijf het op je aanrecht. Als u gebruik maakt van een zeepoplossing, zorg er dan voor om goed schuim en afwassen alle sporen van de zeep uit het aanrecht.
Het verwijderen van vlekken van het granieten werkbladen; verwijderen vlekken zo spoedig mogelijk uit de granieten aanrecht is noodzakelijk om de ets van graniet te voorkomen. Graniet kan gewoon niet opgewassen tegen de vlekken van de citroen of andere citrusvruchten en zure stoffen zoals azijn. De rest van de vlekken zijn relatief makkelijker te verwijderen. Als u vetvlekken zoals die van melk of room dan schraap de overtollige resten en toepassen van het mengsel van vloeibare schotel reiniger en water op de vlek. Dep de oplossing van de vlek met een papieren servet en herhaal de procedure een paar keer. Terwijl het omgaan met hardnekkige vlekken, mix 2 theelepels vloeibare zeep oplossing met 1 tl bloem. Breng het mengsel op de vlek en bedek het met een plastic wrap. Laat het daar blijven overnachten. Schraap het af de volgende ochtend. Organische vlekken zoals dat van fruit of koffie kan worden verwijderd met behulp van waterstofperoxide. Toepassing van 12% waterstof peroxide met ammoniak kan helpen zich te ontdoen van organische vlekken. Dep de overtollige oplossing met behulp van papieren servetten. Voor het verwijderen van vlekken zoals die van wijn, inkt of marker gemorst, moet u rekening houden met de kleur van uw graniet. Vlekken van donker graniet kan verwijderd worden met aceton of thinner, terwijl die van licht gekleurde granieten kunnen worden verwijderd met behulp van waterstofperoxide. Laat deze oplossingen op de granieten aanrecht voor ongeveer 30 minuten, voor het spoelen ze af met schoon water.
Nieuwe sluiting granieten aanrecht; Graniet werkbladen worden onderworpen aan een veel warmte te wijten aan het koken op hen. Vandaar dat de kit de neiging om uit te stappen na een bepaalde periode. Idealiter moet u sluit de granieten aanrecht elke 2 jaar. Het is aanbevolen dat u een niet-giftige kit gebruik in de keuken gebieden. U kunt uw granieten aanrecht installateur om de namen van de niet-toxische kit aan te bevelen.
Granieten aanrecht zijn zeer duurzaam en stevig. Als je een goede verzorging van granieten werkbladen dan kun je verwachten dat ze hun glans te behouden voor meerdere jaren. Goede zorg omvat, reiniging granieten aanrecht op een dagelijkse basis en weer te verzegelen het elke twee jaar.

1 comment:

  1. Ik heb een vraag. De website natuursteen-werkblad.be lijkt te zijn geinspireerd op fashion blogs. Ze verkopen alleen geen jurken maar stenen zoals terrazzo, graniet, composiet, keramiek. Wat vinden jullie van de website natuursteen-werkblad.be. Top of flop?

    ReplyDelete