Sunday 23 October 2011

How naar Hair Braid

Een van de oudste en meest elegante styling technieken is haar vlechten. Het is nog steeds populair en beoefend in de hele wereld. Gevlochten haar brengt een kijkje van eenvoud en elegantie. Het verhoogt de schoonheid van een vrouw. Gevlochten haar laat een betere circulatie van lucht enz. geeft een koeler gevoel dat de drager tegen de verzengende zomerhitte verlicht. Dit is de reden dat het zo populair is in tropische landen. Je haar kan worden gevlochten, ongeacht de dikte, kleur en textuur. Maar ja, een kleine lengte is een eerste vereiste. Het is een van de meest voorkomende lange kapsels over de gehele wereld. Lees de volgende aanwijzingen over hoe haar vlecht en probeer het uit op uw eigen of een vriend haar.
Hoe Braid Hair; Vlechten haar volgt een paar eenvoudige stappen. Voordat vlechten, ter voorbereiding op uw haar goed voor als het de taak te vergemakkelijken. Was je haar met een milde shampoo en conditioner van toepassing geschikt is voor uw haartype. Föhnen je haar. Kam het haar voorzichtig met een grove kam het verwijderen van alle klitten. Trek alle haren op de nek van de hals met de hulp van kam. Volg de hieronder vermelde stappen over hoe u uw eigen haar te vlechten.
Stap 1: Verdeel het haar in drie delen van gelijke dikte. Houd het linker gedeelte in de linkerhand tussen duim en wijsvinger. Ook houdt zich het recht voor sectie in de rechterhand tussen duim en wijsvinger. losse Laat het middelste gedeelte.
Stap 2: Steek het linker gedeelte over het middelste gedeelte en houd direct daarna het middelste gedeelte in de linkerhand op dezelfde wijze hierboven vermeld. Nu is het originele linker gedeelte wordt het middelste gedeelte en vice-versa. Houd het middelste gedeelte in het midden door het toepassen van een kleine kracht met je duim.
Stap 3: Steek de juiste sectie op het middelste gedeelte en houd direct van de afdeling aanwezig te houden op het centrum. In deze derde stap wordt u geacht de tweede stap, maar met de juiste sectie te herhalen.
Stap 4: blijven doen door de lengte van je haar. Stop het bij een centimeter boven de bodem. Lock de vlechten met ofwel een paardenstaart houder of een elastiekje.
Alle stappen hierboven beschreven geven u alle nodige haarvlechtkunst instructies. Welke haarvlechtkunst ontwerpen die u wilt leren, zou je eerst geschoolde krijgen in de eenvoudige haarvlechtkunst techniek. De praktijk van de bovenstaande stappen ook. Met de praktijk, zou je in staat zijn om soepel en gelijkmatig vlechten maken in je haar.
Surpluspercentages stijlen en ideeën zijn mogelijk met vlechten. Een van de meest populaire kapsel, die wordt aangenomen alle door vrouwen over de hele wereld is Frans gevlochten haar. De benodigde lengte van het haar is op zijn minst tot aan de schouders en het haar mag niet worden geknipt in lagen. Laten we leren hoe te Franse vlecht haar.
How to Frans Braid haar: Met het oog op Franse vlecht haar, zou je beginnen bij de top van het hoofd. Verdeel het haar in drie delen. Begin met het maken braids na de bovengenoemde stappen, maar elke keer dat je een haar vanaf de zijkanten, een nieuwe sectie te nemen. Blijf dit doen totdat je bij de nek en vervolgens het haar normaal vlecht. Dit is hoe, dan kunt u Franse vlecht je haar.
De Afrikaans-Amerikaanse haar is kroezig en golvend. Het is een beetje moeilijk om dergelijke haren te vlechten. Indien u op zoek bent naar eenvoudige manieren voor hoe de Afrikaanse Amerikaans haar vlecht, dan is een eenvoudige tip zou zijn nat de haren eerst en dan kammen. Hair contracten als het nat is while wordt uitgevouwen wanneer droog. Zo is, zou nat haar de taak van vlechten haar een stuk makkelijker. Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen zijn in zwang en meisjes dragen het als een fashion statement.
Baby's kijken leuker en meer schattige met gevlochten haar. Maar als hun haar is glad, zijdeachtig en dun, je het moeilijk vindt om haar haar gevlochten voor lang. Een van de gemakkelijkste weg zal worden Verdeel het haar in twee gelijke secties en vervolgens vlecht zowel de haarsecties afzonderlijk. Dit zou het haar gevlochten voor lang. Een ander antwoord voor hoe de baby haar vlecht is het toevoegen van een kleine hoeveelheid gel of mousse op haar haren. Dit is zeer effectief in houden de vlechten voor kids verblijf langer.
Braid kapsels zijn comfortabel en beheersbaar voor bijna elke gelegenheid. Of u nu thuis bent, op een ongedwongen dagje uit of zelfs op sommige grootse partij, zou je gevlochten haar geven u een klassieke en verfijnde look. Het zou niet alleen je uiterlijk majestueuze en versierde maar geven u ook een gemakkelijke en zorgeloze gevoel. Daarom leren hoe het haar vlecht en geven een meer prachtige en verfijnde touch aan uw opstaan.

No comments:

Post a Comment