Monday 10 October 2011

How inkoken tot Rimpels

Lauren Hutton zei ooit dat 'Rimpels zijn onze medailles van de passage van het leven'. Rimpels zijn vaak in verband gebracht als een teken van wijsheid die komt met de leeftijd. Echter in een wereld waar iedereen is in een race te kijken jong en mooi, er slechts een handvol mensen die zouden eens met de Amerikaanse actrice. In de huidige tijd, rimpels zijn niet het gevolg van slechts veroudering. Blootstelling aan sterke zonnestralen, vervuiling en een stressvolle levensstijl hebben geleid tot het ontstaan ​​van rimpels op een veel jongere leeftijd bij veel mensen. Dit heeft gemaakt hoe te verminderen rimpels een van de meest pertinente vragen onder degenen (hoofdzakelijk vrouwen) die cross de leeftijd van 35.
Oorzaken van Rimpels
Als een persoon wordt oud, de huidcellen verliest de capaciteit om kloof op hun normale tarief. Dit resulteert in de huid dunner. De vetcellen onder de huid die haar een strakke look start ontaarden. Het onderliggende netwerk van collageen vezels en elastine die zorgen voor de steigers en elasticiteit van de huid ook losse geworden. Als gevolg de huid wordt saggy en plooien in rimpels. De olie klieren ook falen om genoeg olie verstrekken. De skin becomes dry en loses its suppleness. Behalve de leeftijd, teveel blootstelling aan zonlicht en vervuiling, roken, genetische aanleg, en beroepsmatige en recreatieve gewoonten, alsmede een slechte huidverzorging dragen ook bij aan het rimpelen van de huid.
Hoe Rimpels Reduceren - Medische en schoonheidsbehandelingen
Behulp een injectie van botox is vrij populair in verminderen rimpels. In deze behandeling, is een gezuiverde versie van Botulinum toxine A geïnjecteerd in de huid net onder de rimpel die de huid gladde huid maakt bovenop en vermindert de rimpel. Wrinkle vulstoffen zoals collageen, hyaluronzuur, en andere synthetische stoffen worden ook gebruikt door artsen aan fijne lijntjes verminderen en rimpels.
Laser is populair bij het verminderen van rimpels op het gezicht. Bij deze vorm van behandeling, een kleine, bijna onmerkbaar wond is aangemaakt in de huid met behulp van energie van een laser. Als de huidcellen kloof tot de wond dekken, ze vervangen de rimpel met een gladder huidlaag.
Verschillende chemische peelings worden gebruikt in de beauty behandeling centra om de oppervlakkige lagen van de huid verbranden. Als de huid herstelt, is het gezicht bedekt met jongere en frissere huid. Naast al deze behandelingen, zijn er een aantal anti-aging crème en anti-rimpel gezichtscrèmes die kunnen worden gebruikt voor de huid verstevigen en.
Home Remedies - Hoe rimpels te verminderen
De volgende huismiddeltjes zijn van grote hulp in kreukvrij huidverzorging:; Massage gezicht met kokosolie voor het slapen gaan. ; Wrijf een kern van ananas op het gezicht. Laat het 5 - 10 minuten. Was vervolgens het af. ; Het toepassen van een mengsel van honing, olijfolie, en room is een effectieve huisremedie voor het verminderen van rimpels. ; Meng twee eetlepels wodka, twee theelepels honing, en een eetlepel venkelzaad. Laat dit mengsel gedurende drie dagen. Zeef het en gebruik de vloeistof als een toner. ; Steile een paar kamille in het water. Koel af en gebruik deze om rimpels te verminderen. Deze zelfgemaakte oplossing werkt goed voor het verminderen van het voorhoofd rimpels. ; Aanbrengen van een pasta van kurkuma met suikerriet sap vermindert rimpels en fungeert als een anti-aging middel. ; Hoe rimpels te verminderen - Dieet
Goede voeding gaat nog een lange weg in de natuurlijke huidverzorging. Vitamine C is een grote bondgenoot van kreukvrij huid. Inclusief fruit en groenten rijk aan vitamine C helpen bij het produceren collageen dat de huid stevig en jong houdt. Zeevruchten zoals zalm bevat eiwitten en Omega-3 vetzuren, die beide zorgen voor een goede gezondheid van de huid. Het eten van vis, in het algemeen, bevordert een goede huid. Astaxanthine in zalm en kreeft is een sterke antioxidant die beschermt en verjongt de huid. Verhoogde inname van water houdt de huid gehydrateerd en gezond. For kreukvrij huid, verminderen suiker in de voeding. Sugar verhardt collageen die naar beneden weegt op de huid en veroorzaakt het omkrullen. Het toevoegen van kaneel gezoete dranken houdt de bloedsuikerspiegel onder controle. Ook kapten op cafeïne als het uitdroogt de huid en veroorzaakt het rimpels sneller. Voeg soja voedingsmiddelen op basis van producten aan uw dieet, omdat deze voedingsmiddelen zijn rijk aan stoffen die de huid stevig en gezond te houden.
Alle tips in dit artikel over hoe te verminderen rimpels punt in een richting, dat is 'het leiden van een gezonde levensstijl'. Onze huid en haar zijn goede indicatoren van onze gezondheid. Men heeft een groot aantal anti-rimpel huidverzorgingsproducten die een jong en gladde huid kan zorgen. Toch zal een gezonde levensstijl van nature iemand helpen er jong en mooi.

No comments:

Post a Comment