Saturday 8 October 2011

Warmtepompinstallatie

Een warmtepomp is een huis apparaat dat het voornaamste doel van het verplaatsen van warmte van de ene plaats naar de andere serveert. Het is een veelzijdig apparaat, dat gebruikt kan worden in zowel koud als warm klimaat. In feite is een warmtepomp is een energiezuinig alternatief voor de installatie van de oven en airconditioning. Tijdens de wintermaanden, het verwarmt het huis door het verplaatsen van koele lucht van binnen naar buiten, terwijl, in de hete zomermaanden, koele lucht van buiten wordt overgedragen aan de binnenkant van het huis. Op deze manier, warmtepompen te handhaven optimale temperatuur in het huis.
Afhankelijk van het werkingsprincipe, zijn er verschillende modellen van warmtepompen, waarvan de meest voorkomende is de lucht warmtepomp. In dit apparaat wordt de warmte verspreid tussen het huis en de buitenlucht met behulp van elektriciteit. Indien een luchtvaartmaatschappij source model wordt aangedreven door aardgas of propaan, dan is de eenheid wordt aangeduid als de absorptie warmtepomp. Een ander populair model is de geothermische warmtepomp, waarbij de warmte van onder het oppervlak van de aarde wordt gebruikt om op te warmen het huis. Laten we praten over de basisprocedure voor het lucht-warmtepomp-installatie.
Stappen voor het warmtepompinstallatie
Het is om herinnerd dat warmtepompen moet worden geïnstalleerd door een professionele aannemer. Als het toestel niet correct is geïnstalleerd, dan kan het niet efficiënt werken. Vandaar dat, als je niet alle vertrouwen in warmtepomp-installatie te behandelen, aarzel dan niet om warmtepomp installateurs bellen. Het zal jullie besparen van frequente gevallen van warmtepomp problemen en reparaties. U kunt zoeken naar betrouwbare leveranciers en warmtepomp warmtepomp installateurs in uw omgeving, die een goede track records hebben.
Sprekend over de basiskennis van warmtepomp-installatie, de typische lucht warmtepomp model is van de split-systeem, met een eenheid wordt vastgesteld in de binnenkant van het huis, terwijl een andere eenheid is gepositioneerd buiten. De twee apparaten zijn aangesloten met behulp van een thermisch geïsoleerde koperen buizen, dat het onroerend goed de koeling te weerstaan ​​is. De volgende stap in warmtepomp installatie is evacueren lucht uit de koperen leidingen die binnen en buiten eenheden met elkaar verbindt. Ten slotte is koelmiddel dat in de slang.
De buitenunit is geplaatst met verwijzing naar de beschikbaarheid van stopcontacten, ventilatie en afstand van het overdekte systeem. Ook tijdens het installeren van de buiten-unit, bepaalde zorg moet worden genomen, zoals u het apparaat uit de buurt van het gebouw muur en gebruik van de juiste betonplaat rond het apparaat. In het geval van het installeren van de binnenunit, luchtstroom en thermische factoren in aanmerking worden genomen.
De totale kosten voor de installatie warmtepomp kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de eenheid die u wilt installeren. Uiteraard grotere eenheden meer kosten dan de kleinere. Als je al kanaalsysteem nodig dan de installatie kost minder zal zijn. Bijvoorbeeld, het opzetten van een nieuwste model van de lucht bron warmtepomp met bestaande leidingen kan kosten ongeveer $ 2000 - $ 4000, dat het inbouwen van hetzelfde model zonder een kanaalsysteem nodig kost maar liefst $ 4000 - 6000 dollar. Om een ​​goede deal, shop in de buurt en informatie over de verschillende merken van warmtepompen voorafgaand aan de aankoop een eenheid te verzamelen.
Een van de grote voordelen van warmtepompen is dat ze energiebesparende voorzieningen. Als warmte wordt verplaatst van de ene regio naar een andere (niet gegenereerd), het energieverbruik is ongeveer 30-40 procent minder dan de conventionele verwarmingssystemen die worden geëxploiteerd door elektriciteit. Vandaar dat door het uitgeven van de initiële kosten voor de warmtepomp installatie, kunt u energie besparen op de lange termijn.

No comments:

Post a Comment