Sunday 9 October 2011

Tropische Slaapkamer Ideeën

Doe je niet gewoon genieten van de zon en het zand? Of de bomen en de regen? Nou, als je niets van het mooie tropen te brengen in uw slaapkamer, kunt u zelf de moeite van het gaan daar! Tuurlijk maakt een goede slaapkamer decoreren idee! Geen noodzaak te vermelden dat u kunt dit ambiance genieten hele jaar lange! Een ieder zijn eigen creativiteit, maar hier zijn enkele tropische slaapkamer (s) ideeën om je slag.
Tropische Slaapkamer Decorating Ideeën; Wat is het eerste ding dat komt je geest wanneer ik zeg 'tropen'? Het is ofwel het dichte regenwouden of de stranden. Eerlijk genoeg als ze liggen beide in de tropen. Dus er zijn twee fundamentele tropische slaapkamer ontwerp ideeën dus laat ik neem ze een voor een.
Strand thema Tropical Slaapkamer Ideeën; Nou, als je genieten van de mooie laid back sfeer die de stranden bieden, waarom niet zo versier je slaapkamer? Denk van alle kleuren je ziet op de stranden. Je kon gaan wilde terwijl schilderen de slaapkamers, behulp warme, lichte kleuren zoals zeeblauw, lichtgroen of zelfs geel. U kunt ook proberen een zee-golven-achtige textuur op de muren. Laat de verf maken uw kamer look zonnig en casual. Schilderen in crème kleuren zal maken kijken te koninklijke. Wat je nodig hebt is een laid-back, koele kijken kleur.
Muurschilderingen van de stranden zijn een zeer goede tropische slaapkamer design idee. Voor de slaapkamer meubilair, kon u prachtige zee-blauw gekleurde bedsheets en kussenslopen. Ook, kon u een modder of zand gekleurde hoofdeinde op de bedden. Houd de meubels een beetje verstrooid en kleuren het in mahonie tinten. U kunt dat ook hebben in een bosrijke textuur.
Tapijten zou algemeen niet suit dergelijke een slaapkamer en rampzalig zou zijn te onderhouden. Een oog-popping idee is te hebben plastic pen-stands of lichte stands gemaakt in kokos design! Fancy dat! De slaapkamer zal moeten worden helverlichte alsmede. Andere geheim om maken van een goed strand-achtige tropische slaapkamer is te hebben largish ramen en goede ventilatie. Dit soort slaapkamer is ideaal als je leeft een beetje weg van de drukte-drukte van de stad en het is vrij winderig. Het zal zeker krijgen de stranden thuis!
Forest Themed Tropische Slaapkamer Ideeën; De andere tussen de tropische slaapkamer ontwerpen is het bos themed tropische slaapkamer idee. De goede dingen is kunt u dit doen men zelfs als u een appartement in downtown New York! En als je gek bent over de groenblijvende bossen en hun houtige omgeving, bos thema tropische slaapkamer ideeën zijn voor jou. De mooie darkish zoek omgeving Spice up your sex leven ook!
I'll opnieuw beginnen met de muren. U kunt schilderen ze in een schaduw van echt donker groen. Probeer texturing ze weer. Muurschilderingen zal ook hier werken. Wallpapers zijn een goedkopere optie, maar krijgt hen in de exacte kleur misschien een wee-beetje moeilijk. Kon je het bed en meubilair in donkerbruin hout kleur met witte en groene lakens en kussenslopen. Je kon zet in een van die extra dikke matrassen. Een deken in dierlijke patronen zoals zebra zou echt wild!
Een van de dingen voor degenen met de luxe van een groot budget, kan u gebruik een van die opknoping fonteinen. Dat zal zelfs de geluid van een tropisch bos in uw slaapkamer! Je kon de slaapkamer ook accessorize met een paar kamerplanten. Bewaart nooit teveel planten in de slaapkamer als ze verhuurd kooldioxide nachts. Gewoon blijven een paar exotisch uitziende degenen zoals een kleine Chinese bamboe of iets dergelijks. Je kon houden ook een plastic replica als u een krijgt die genoeg kijkt overtuigend. Je kon ook enkele wilde bloemen, maar zorg dat je ze veranderen regelmatig, anders beginnen ze stinkend en maak dan een perfecte ambiance.
Probeer de installatie voorafgewerkte hardhouten vloeren in een iets andere tint van donker bruin. De verlichting hier moet donker tot een dramatische contrast creëren. Gebruiken hout getextureerd lampstatieven. Zowel de witte lichten en lampen kan goed werken met dit soort kamer.
Dus dit was over tropische slaapkamer ideeën. Waardoor ze kan een beetje taai als krijgt de juiste combinatie van meubilair etc misschien een beetje hard zijn. Maar wanneer het valt op zijn plaats, gaat het om te kijken waard de tijd en moeite die je hebt ingevoerd!

No comments:

Post a Comment