Saturday 8 October 2011

Leven zonder stress Tips

Wat is dit leven indien vol zorg; We hebben geen tijd staan ​​en staren?; Geen tijd passief onder de takken; en staar zolang schapen, of koeien ...
Had hij leefde in de 21e eeuw zou William Henry Davies hebt alle waarschijnlijkheid toegevoegd of gemodificeerde een paar verzen om de levens pak dat wij leiden vandaag. Voor vandaag, zou in dit doorgedraaide doolhof van corporate loopbanen en goddelozen rijkdom, toonaangevende een leven zoals beschreven door de lijnen van gedicht WH Davies 'als onwaarschijnlijke, zo niet meer, dan de kansen van Engeland winnende de voetbalwereld cup.
Tuurlijk, het leven in de 21e eeuw heeft wel zijn aandeel van voordelen en pluspunten. Maar zoals er twee kanten aan elke munt evenzo vandaag hectische en snelle-paced levens toevallig een gemeenschappelijke mondiale bijproduct hebben - stress. Stress en de effecten ervan op onze levens is een onderwerp dat helaas sterk onderschatte, vaak onderschat en vaakst, genegeerd. Dat is iets dat kan worden potentieel zeer gevaarlijk, als stress is meer van een stille moordenaar, wiens beschadigen vermogens alleen maar toenemen met tijd en onwetendheid. Daarom, om u te helpen bij het omgaan met de stress van het hedendaagse leven, hieronder gepresenteerd zijn een aantal stress-vrij leven tips en stress-vrij leven tips.
Beste Stress Free Living Tips
Is stress all slecht of heeft het ook een goede kant? Hoe ga je over heb stress? Wat is het geheim aan levende stress vrij levens? Nou, moeten de volgende stress vrijlevende tips antwoord meeste van uw vragen, zo niet alle.
Aanvaarding; De eerste manier om te gaan over verslaan stress is te aanvaarden haar bestaan ​​in je leven. Nogal wat mensen weigeren toegeven of het feit dat zij gestresst aanvaarden en in het proces, einde up niets doen maar gek zichzelf. De aanvaarding van het feit dat je onder stress zal je niet zwakzinnig of iets dergelijks. Aanvaarding zal u slechts maken bewust van het feit dat ja, je gestresst bent en dat ja, je hoeft te iets aan doen. Hoe meer je leeft in ontkenning, het meer potente het probleem zal eindigen steeds.
Identificeren benadrukt; Om het in eenvoudige woorden, stress is een uitkomst van leven of bepaalde aspecten van leven, uitgaan van iemands controle of comfort zone. Daarom, wat je moet doen is gaan zitten en wat zijn precies de redenen, problemen of problemen die de werkelijke oorzaken van je stress te identificeren. Kon worden vanwege carrière gerelateerde problemen, financiële moeilijkheden, gezondheidsproblemen, relatie kwesties of iets anders. Je moet duidelijk de stress, voordat je richting het omgaan met het.
Problem Solving; Ontwikkelen effectieve probleemoplossende vaardigheden is een absolute noodzaak in wereld van vandaag. Het is belangrijk niet alleen voor stress management, maar ook voor het omgaan met alle facetten en kwesties in verband met het leven te leven in de fast lane. Tegenstelling tot gemeenschappelijke perceptie, hoeft u niet precies hebben een genie te zijn om goede probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. Gezond verstand is de grootste voorwaarde voor effectieve probleemoplossing. Anders dan dat, het is gewoon een kwestie van het identificeren van problemen, analyse van een van de middelen en komen met een lijst van de waarschijnlijke oplossingen. Het is geen rocket science, geloof me.
Aanvullende Stress Free Living Tips
In aanvulling op de bovengenoemde tips, hier zijn een paar zeer belangrijke en uiterst effectieve manier van leven zonder stress leven. ; Express dankbaarheid aan de Almachtige. Dank de Almachtige voor alles wat Hij u heeft gezegend en gedoucht je met. Als je dit leest, dan dient u weten dat u behoren tot de weinige gelukkigen die hebben luxe zoals computers, huizen, onderwijs, enz. Er zijn miljoenen andere mensen in de wereld waarvan basiseisen blijven onvervuld, vergeet over toegang tot een computer. Dankbaarheid tonen zal u goed gevoel over wat je hebt, eerder dan zorgwekkend over wat je niet. ; Beoefen yoga op een regelmatige basis. Bepaalde yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen werk wonderen wanneer het aankomt op stress opluchting. Het zal niet teveel van uw tijd; wijden 20 tot 30 minuten per dag om deze activiteiten is meer dan genoeg. ; Engage jezelf in een soort van oefening of lichamelijke activiteit. Het verhoogt uw metabolisme, krijgt uw lichaam bekrachtigd, en maakt u goed gevoel over jezelf. Echter betekent dit niet dat het slaan de sportschool is de ene en enige manier gaan over dit stress vrij leven tip. Nemen een sport die u geniet. Ga voor een wandeling van 30 minuten in een mooie, stille park. Of anders, gaan zwemmen! Het water helpt echt in de zenuwen kalmerende je en is een geweldige stress buster inderdaad. ; Achtervolg een hobby. Doen wat je dergelijke kunnen helpen in versoepeling je geest en doorschakelen uit stress veroorzaken kwesties. Relax en ontspan voor een korte tijdje als je hebt gehad een bijzonder harde of stressvolle dag. Kiezen voor een leuke verjongende lichaamsmassage kan ook helpen. Lees op ontspanning. ; Meditatie en spiritualiteit zijn twee andere gewoonlijk beoefend methoden van stress management en opluchting. ; Tenslotte is het alles over keuze. Kunt u ofwel kiezen om stress laat, je stress out; of u kunt kiezen om sterk, aanleiding tot de gelegenheid, en beat de hel uit dat stress. ; Deze waren een paar stress vrijlevende tips. Ik hoop dat zij zal u helpen bij veroverende stress, eerder dan omgekeerd. Voor uw voordeel, hier is een beetje informatie over stress relievers evenals hoe worden kalm. All the best! Beat dat stress! It'll geven u een massieve hoog, Ik verzeker u.

No comments:

Post a Comment