Tuesday 4 October 2011

Moeder van de bruid Outfits

De grootste datum van het leven van je dochter is al even bijzonder en belangrijke voor jou. Afgezien van het helpen bij de organisatie en regelingen voor de bruiloft, wordt u op de voorgrond en in elke foto. Er bestaat een traditie die zegt dat de moeder van de bruid moet kiezen voor haar outfit eerste en stelt de moeder van de bruidegom; dan is de moeder van de bruidegom kunt kijken voor een outfit. Misschien was dit een herhaling van kleuren en patronen voorkomen. Vandaag bestaat deze traditie is afgeschaft, want ze zijn talloze opties voor de moeder van de bruid outfits.
De moeder van de bruid is een van de belangrijkste persoon op de bruiloft. Wat moet de ideal moeder van de bruid attire worden? Rechts van de kleur van de jurk aan de stijl, accessoires, enz. je moet denken over elk aspect van de jurk een faux pas te voorkomen op bruiloft van je dochter dag. Elegantie en klasse zijn de twee belangrijke dingen die je moet in gedachten te houden voor het kiezen van een trouwjurk. Controleer of het huwelijk zal worden gepland in de zomer of de winter en dus kies je outfit. Laten we eens kijken naar ideeën voor moeder van de bruid kleding.
Moeder van de bruid Jurken
Kleur: Je moet voorkomen dat het dragen van een witte outfit als wit is de kleur bedoeld voor het huwelijk van de bruid jurk. Tegelijkertijd zal er een zwarte outfit niet opvallen, want er zal een menigte van mannen in zwarte pakken is. Je moet volledig te vermijden flashy kleuren zoals rood, roze of oranje als ze een compleet contrast met uw foto. De beste kleuren voor moeder van de bruid outfits zijn lavendel, pistache, donker magenta of wijn kleur, bordeaux, marine blauw of beige.
Stijl: Liever dan te kiezen voor de traditionele toga en jas, je kunt het proberen dingen tussen de verschillende modes voor moeder van de bruid of ga voor een moeder van de bruid jurk. U kunt een chiffon avondjurk, of een spaghetti gestreepte stromende toga. U kunt zelfs dragen een cocktailjurk of uw dochter in orde is met haar. Moeder van Bruid broek past ook mooi en worden geacht formele kleding. Pak met een lange jas is ook een van de meest populaire moeder van de bruid formele jurken. Maar vergeet niet om een ​​franje-vrij kleur te selecteren. U kunt uw dochter het advies zelfs op de nieuwste stijlen en mode.
Accessoires: Er zijn geen specifieke schoenen die genoemd kan worden als moeder van de bruid schoenen, maar je kunt dragen stijlvolle, maar comfortabele schoenen. Hoge hakken worden aanvaard indien zij overeenkomen met uw outfit. Probeer rond te lopen thuis in je nieuwe schoenen voordat je ze dragen op de trouwdag. Het dragen van een koppeling worden niet hinderlijk en het kan helpen dragen een paar dingen. Hoewel u casual moeder van de bruid jurken te dragen, moet je dragen visagie en passende sieraden, om te voorkomen dat verschijnt te casual.
Vergeet niet aan te kleden op een waardige manier en verschijnen niet flashy of Don een schandalige outfit die je dochter kan in verlegenheid te brengen. Moeder van de bruid kleding moet worden uitstaande maar elegant. Moeder van de bruid outfits zijn niet bedoeld om de bruid outfit outshine. Je moet niet vergeten dat het haar grote dag!

No comments:

Post a Comment