Sunday 2 October 2011

Rustieke keuken Kasten

Ben je verveeld van de zelfde oude keukenkasten? Is het dat je te veel van zwier en finesse in uw keuken, dat raakt je hard? Nou, dan is het moment dat u uw keuken een facelift en geef het een nieuwe 'avataar' (look). Een geweldige manier om geven een tergend verfijnde en urbane keuken is om een ​​rustiek decor. Rustieke keuken kasten, simpel gezegd, wordt verwezen naar landelijke stijl kasten. These keukenkastjes hebben een rustieke, robuuste en landelijke uitstraling. Zelfs als de andere keukenapparatuur en dingen zijn tot de streep en modern, kunnen deze rustieke keuken kasten geven een drastisch gevarieerde kijk op uw keuken. Dergelijke kasten worden doorgaans gemaakt van hout, dat is 'het' materiaal, dat juist geeft dat rustieke en folk kijken naar de kasten.
In principe heeft deze stijl zich ontwikkeld van een lange traditie van kasten en hout werk, waaronder de Scandinavische, Franse Provinciale, vroege Amerikaanse koloniaal, rustiek en een paar andere scholen of stijlen van de keuken. Dit betekent niet eindigt hier. Rustieke keukenkastjes en alle andere stijlen zijn gemaakt op basis van deze volgende soorten kasten.
Cabinetry Stijlen
Een kast kunnen een ingebouwde of kunnen vrijstaand zijn. Beste voorbeelden van ingebouwde keukenkasten zijn de kasten in de moderne keukens. Deze laatste zijn beschikbaar als off-the-shelf producten, en zijn draagbaar. Kasten behoren ook in de stijl, waar ze kunnen worden opgehangen aan de muur of kan worden in een paar gevallen opgehangen aan het plafond. Andere manier van differentiatie van de kabinetten is dat zij ofwel een gezicht kan frame hebben of niet zou hebben een frame at all. Degenen die zijn frameloze worden ook wel Europese stijl. Nu hoe ongeveer een blik op wat zijn rustieke keuken kasten? Hier gaan we.
Keukenkasten - Het rustieke Way
Rustieke keukenkasten zijn fundamenteel gemaakt op basis van wat het platteland en dat zal het gevoel dat we krijgen in verband met onze wortels te geven. Deze stijl van kasten is gegroeid in populariteit in het laatste decennium of zo. Maar voor dergelijke kasten moet je echt avontuurlijk. En wat maakt rustieke uw kasten zijn vooral de knopen van hout. Hoe extremer de kleurvariatie is, in het bos, is het zelfs beter. Wat maakt hen het beste weddenschap, als het gaat om keukenkasten, is het feit dat ze zijn stevig en duurzaam. Rustieke keuken kasten geven je veel ruimte te hebben houtsnijwerk knopen en sier houten knopen en andere rustieke kast hardware, a la Victoriaanse stijl. Rustieke keuken kasten op hun best uitzien, met zachte gekleurde muren, antieke verlichting en een houten antiek. Maar alle paaltje komt, dit soort keukenkasten moeten eenvoudig. Voor het beste resultaat, kunnen ze worden met de hand als goed gesneden, met behulp van eikenhout, esdoorn, kersen, grenen, hickory, walnoot en andere houtsoorten. Er gaat niets boven een goede oud hout voor een authentieke rustieke houten keukenkastjes. Rustieke grenen keukenkastjes en rustieke hickory keukenkasten zijn misschien wel de meest populaire keuzes voor rustieke keukenkastjes.
Maar als je wilt een rustieke keuken kast en toch wil je het aan eigentijdse look, aluminium, roestvrij staal en decoratief laminaat zal de truc wel. Hier is een korte checklist van wat alles wat men heeft om in gedachten te houden voor het hebben van prachtige en opvallende rustieke keuken kasten, of u al keukenkasten hebben of hebben vanaf nul te beginnen.
Tips Voor rustieke stijl kabinetten; Het geven van een make-over aan uw bestaande kasten is wat u kunt doen, als je niet al te enthousiast over de uitgaven veel. Dat zal een deel van uw keuken verbouwen zijn. Wat je kunt doen is het vervangen van de oude deuren, ladefronten en lijstwerk. Deze zal de kasten hebben de felbegeerde rustieke uitstraling. ; Een ander ding u kan misschien doen is om te schilderen of beits them. ; Als je overal beginnen, zou de meest geschikte keuze zijn om op maat gemaakte rustieke keuken kasten kopen. Geen gedoe, geen worsteling. Geef aan de specificaties en u bent uitgesorteerd. Het enige nadeel is dat dit meer tijd in beslag dan alleen het veranderen van de lijsten of ladefronten. Maar u zou krijgen de perfecte set up, passend bij uw keuken samen met zijn metingen. ; Als u wilt uw keuken bestek, porselein of keramiek en de wil pronken, met glazen panelen deuren voor uw keuken kasten is de meest geschikte keuze. ; Hoewel de keuze van kleuren, de slang warme tinten zoals oranje, rode, bruine en ga zo maar door. Denken van het platteland contour krijgt u verdere aanwijzingen over wat voor soort kleuren te kiezen. ; Onthoud de gouden regel dat is 'eenvoud portretteren een minder waarschijnlijke moderne stijl, definieert de rustieke uitstraling'. Het is allemaal over het effect van de 'platteland', mensen! ; Maar, samen met zijn chique en stijlvol, kan rustieke keukenkasten echt effectief in het uitbeelden van dat ouderwetse en gezellige sfeer. ; Els, kers, hickory, (een van de sterkste houtsoorten) en enkele andere hardhoutsoorten zijn het beste voor rustieke keukenkastjes. Als het aankomt op rustieke keukenkasten, innovatie en wordt volledig in sync met de landelijke of landelijke stijl, geeft het gewenste effect. ; Voor wat meer inzichten op rustieke keukenkasten, kunt u ook kijken op een aantal keukenkast ontwerp ideeën op het internet.; Dus, is het tijd voor u om terug te gaan naar de 'good ol platteland' en uw keuken een sepia tint geven? Dan, go for it!

No comments:

Post a Comment