Thursday 20 October 2011

Hoe een Rag quilt te maken

Ik ben er zeker iedereen heeft hun eigen favoriete beddengoed dat zij niet kunnen slapen zonder. Ik heb een vod quilt dat mijn grootmoeder had genaaid voor mij toen ik een baby was. Nu, na 21 jaar ik nog steeds gebruik dezelfde vod quilt. Geschokt? Nou, wees niet, want dit is de specialiteit van een rag quilt. A rag quilt bestaat uit talrijke kleine lompen die samen zijn opgestikt een groot-sized quilt maken. Zodra ik had gevraagd mijn grootmoeder hoe een rag quilt maken, zodat ik kon de wijzigingen doen op mijn eigen. Ja, wanneer was ik een paar maanden oud, mijn rag quilt was 3X3 meter die nu is uitgegroeid tot 7X6 voeten. Ook vanwege de latere toevoegingen is geworden dik en weegt rond 6 - 7 kg.
Rag quilts gezien vandaag zijn gemaakt door vodden van gelijke grootte en repetitieve ontwerpen genaaid in een voorgevulde ontworpen patroon. Meest voorkomende patroon is de plaatsvervanger patroon waarin er gelijke grootte lappen van twee of drie ontwerpen. Deze zijn genaaid in ene na de andere hetzij verticaal, horizontaal of diagonaal. Meeste van de tijd, gebruikte vodden zijn van contrast kleuren, maar sommigen de voorkeur behulp lompen van verschillende tinten van dezelfde kleur.
Hoe een Patchwork Quilt Verdienen?
Hoe maak je een quilt te maken? Allereerst, beslissen de stoffen u wilt gebruiken voor het maken de quilt. Als u wilt een dikke quilt maken, zult u vereisen meer dan 3 verschillende stoffen, of u kunt gebruik van een geschikte batting maken. De gebruikte meest voorkomende stoffen zijn flanel, denim en katoen. Ook, er diverse tools voor quilten beschikbaar om u helpen in dit proces.
Stap 1: Eerst en vooral, beslissen de grootte van elk stuk. U kunt knippen een papieren / doek template voor referentie. Door het te plaatsen op de stof materiaal, knip even grote stukken van het weefsel. Algemeen de stukken zijn vierkant, maar u kunt ze knippen in iedere vorm u wilt. Als u gebruikmaakt batting of vulmiddel, zult u vereisen dubbele aantal stukken om een ​​cover maken voor beide de zijkanten.
Opmerking - Stap 2 en 3 moet worden gevolgd als u gebruik maakt van batting of vulmiddel materiaal, anders gaan naar stap 4.
Stap 2: Snijd de batting materiaal van dezelfde vorm, maar van een kleinere omvang (tenminste een inch kleiner aan iedere kant) dan de stukjes stof. Als u andere weefsels als vulmiddelen, dan kunt snijd ze naar dezelfde grootte als de buitenste weefsel stukken. Een alternatieve methode dat kan worden toegepast als u niet wilt batting stukken snit is, naar de buitenste stukjes stof steek direct boven de continue batting materiaal of afzonderlijk maak de bovenste weefsellaag en naai het over de batting, eenvoudigweg als een cover.
Stap 3: Nu, plaats een stukje stof (verkeerde kant omhoog), een batting stuk en andere stofdeel (rechterkant omhoog) boven elkaar in een sandwich patroon. Naai ze langs beide de diagonalen (X-vormige) slechts tot de slagvolgorde stuk. Een halve inch rand verschil dient worden gehandhaafd aan alle zijden voor de buitenste weefsel stukken wanneer de batting is genaaid wezen. Herhaal stap 2 en 3 tot alle stukjes zijn gedaan.
Stap 4: Leg alle stukjes in het patroon u wilt dat uw uiteindelijke quilt te laten uitzien als, en begin met naaien de stukken samen. Als u wilt uw quilt een gerafeld verschijning krijgen, naai de bovenste stukjes stof, zodanig dat de ene inch naad van alle stukjes een verticale rand rond dat stuk vorm. Wanneer alle stukken samen worden gestikt, zal de naden vorm kleine gebieden gemarkeerd door de grenst aan de quilt. Anders kunt u naai de naden overlappende elkaar, vormende een plat oppervlak.
Stap 5: Om verder fray de quilt, geef verticale sneden tot de grens-achtige randen met schaar of simpelweg de quilt wassen in de wasmachine. Tijdens het wassen in de wasmachine machine, bereid zijn om duidelijk uit de snaren die vast komen te zitten in de wasmachine of droger.
Een ander voordeel van het maken van een rag quilt is dat, je kunt veel lompen van verschillende soorten stof aan elkaar mixen, om een ​​mooie grote quilt te maken. Een zeer uniek en verschillend quilt maken idee is om lappendeken, waarin je kunt verzamelen vodden van uw favoriete ontwerpen en assembleren ze in een creatieve manier, zodanig dat het een realistisch decor verbeeldt. Als een vod met een boom getrokken eroverheen, andere met een waterval of hemel en enzovoort. Naai ze allemaal om een ​​natuurlijke omgeving te creëren.
Mozaïek quilt is een goed voorbeeld van patchwork quilten. Het is de makkelijkste patroon van RAG quilting omdat je geen behoefte aan even grote stukken van de stof knippen. Stukjes en beetjes van verschillende grootten, vormen, kleuren, dessins en stoffen-types zijn aan elkaar genaaid, zodanig dat je niet hoeft te knippen de vodden at all. Het tegenovergestelde (downside) kant van de quilt zal display een overlappende structuur van lompen. Dit is de zijde die zal worden contact met uw lichaam. Dus, om de ruwe textuur veroorzaakt door overlappingen te vermijden, kunt u steek een effen, gladde, aaneengesloten stuk doek over. Nu, zal men kant zijn gedessineerde rag, overwegende de andere kant zal verschijnen glad.
Hoop dat u de bovenstaande quilt maken instructies nuttig in het begrip hoe een vod quilt maken. Gebruik je creativiteit om het RAG quilt maken en uw zelfgemaakte rag quilt kan uitpakken beter te zijn dan de commerciële quilts.

No comments:

Post a Comment