Saturday 22 October 2011

Hoe maak je een kozijn

Dus u vindt dat u niet kunt de muren te trekken op zijn plaats. Dan, het inlijsten van een muur klinkt als een betere optie. Gezien het feit dat u op zoek bent naar informatie over hoe je een kozijn, je bent een DIY soort persoon! Welnu, laten we beginnen uit te schakelen. Het duurt een paar uur tegen een muur frame. Echter, als je nieuw bent in de DIY levensstijl voor woningbouw, kan het een beetje langer.
Hier is een lijst van dingen die je nodig:; Rond 5 planken, 2 bij 4 meter. ; Een meetlint. ; Potloden. ; Nails. ; Een hamer. ; Een cirkelzaag. , 2 zag paarden. ; Zorg ervoor dat je je bewust bent van de instructies voor het gebruik van alle benodigdheden, gewoon om ongelukken te voorkomen.
How naar frame een Muur - Stap 1; De eerste stap is heel duidelijk. U moet de grootte van het frame dat u nodig hebt om te leren kennen. Ja, meet de breedte en hoogte van de muur. Zorg ervoor dat op te schrijven en controleer de cijfers weer. Gewoon om op de veilige kant.
Hoe Frame een Muur - Stap 2; Vervolgens markeren de metingen op 3 van de 2 bij 4 borden. Mark is schril, zodat het duidelijk zichtbaar is. Als je eenmaal hebt gemerkt het op de 2 door 4s, controleer dan de metingen nog een keer. Nogmaals, te blijven aan de veilige kant.
How naar frame een Muur - Stap 3: Zet de gemarkeerde planken aan de zaag paarden en snijd het langs de gemarkeerde lengte met een cirkelzaag. Plaats ze dan op de vloer. Plaats een van de fora waar de onderkant van de muur zal zijn en twee van hen, waar de bovenkant van de muur zal zijn.
How naar frame een Muur - Stap 4; Nogmaals, de hoogte van de ruimte, Aftrekken maatregel van dat (de hoogte), de breedte van drie 2 door 4s. Aangezien de standaard 2 bij 4 planken zijn 1,5 centimeter dik, zullen de drie toe te voegen tot 4,5 centimeter. Nu, trek de 4,5 centimeter van wat de totale hoogte van de muur hoort te zijn, en dan merk elk bord. Ten slotte, controleer de wiskunde en het meten van de raad.
How naar frame een Muur - Stap 5; Vervolgens de twee planken verzaagd zoals aangegeven en plaats een bord aan elk uiteinde van de drie platen op de grond liggen. Spijker nu de twee eindwanden in de onderste plank, met behulp van de hamer. Daarna doe je hetzelfde aan de binnenkant van de twee planken, aan de bovenkant van de muur.
How naar frame een Muur - Stap 6; Vervolgens de bouten gesneden voor de muur. (Deze bouten worden gemaakt van meer van de 2 bij 4 planken). Meet de breedte van de muur, nogmaals, van links naar rechts. Om te weten hoeveel noppen je moet knippen, deelt het resultaat van de meting door 16. Dat is hoeveel studs je nodig hebt om te snijden.
Hoe Frame een Muur - Stap 7; Installeer deze cut studs langs de muur frame. Houd een standaard afstand van 16 cm tussen de twee dekhengsten. Houden van het eerste stud 16 inch (in) vanaf de buitenrand van het einde van de muur. Zorg ervoor dat u controleren en controleer de metingen om eventuele fouten te voorkomen.
How naar frame een Muur - Stap 8; Doorgaan op de bouten te installeren op 16 centimeter van elkaar, over de breedte van de muur. Het is ok als de ruimte tussen de laatste bout en de rand stuk is kort.
How naar frame een Muur - Stap 9; Line up het laatste stuk van de 2 door 4s naar de top van de muur. Dit maakt de muur header. Vervolgens de positie van de nieuwe muur op zijn plaats en de muur in de vloer gewrichten aan de rand van de kamer nagel.
How naar frame een Muur - Stap 10; Ten slotte, verhogen van de muur en spijker op zijn plaats met de muren. De nagels zijn verdreven uit de eindkap van de nieuwe wand in de end studs. Echter, kan het einde ondersteuning nodig totdat brace bars worden geplaatst, om het gewicht van de nieuwe muur te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat de muur rechtop en houd de vrije end van floppen heen en weer.
If u op zoek naar hulp Voor kelderruimten bouw, dezelfde instructies moeten worden gevolgd om de vraag te beantwoorden hoe je een basement wall frame en voor tips over het inlijsten kelderwanden. Zorg ervoor dat u alle metingen tijd controleer weer om fouten te voorkomen, en ook de verspilling van de voorziening. Dit is waar ik aftekenen! Happy inlijsten!

No comments:

Post a Comment