Wednesday 19 October 2011

Oogschaduw voor groene ogen

In de wereld van make-up, is heel wat nadruk gelegd op oog make-up, vooral omdat de ogen worden beschouwd als de belangrijkste gelaatstrek dat de manier versterkt men kijkt is. Net als elke andere vorm van make-up, doet oog make-up is ook een kunst die men moet leren en om een ​​expert te worden praktijk. Als kunstenaar moet weten over de verschillende kleuren en hoe ze eruit als gemengd met andere kleuren, is het noodzakelijk dat een persoon over de verschillende oogschaduw kleuren die goed gaan met hun oogkleur kent. Zo zijn er bepaalde oogschaduw tinten die echt goed uitzien op mensen die begaafd zijn met een paar mooie groene ogen. Echter, niet veel mensen weten dit en maken kleuren die ingaan tegen de kleur van hun ogen, rippen uit haar natuurlijke schoonheid. Want dit kan beschouwd worden als een grote mode faux pas, men moet weten over de juiste oogschaduw voor groene ogen en de manieren om toepassen om uw groene ogen kijken aantrekkelijker. Lees meer over make-up tips voor groene ogen.
Wat is de beste Eyeshadow voor Green Eyes
Terwijl op zoek naar de perfecte oogschaduw voor groene ogen, een belangrijke factor die moet worden beschouwd is een van de huidskleur. Meestal, mensen met een groen gekleurde ogen hebben een zeer eerlijke tot middellange skin tone. Echter, er zijn ook donkere mensen die hebben groene ogen. Moreover, als groene verschillende tinten aandoende turkooizen, bos groen Chartreuse licht of donker green heeft zal de schaduw van oogschaduw ook afhangen deze factor. Dus hier zijn enkele tips voor oogschaduw groene ogen die u zullen helpen bij het kiezen van een die past bij uw oogkleur. ; Een van de beste kleuren die het meest gebruikt door mensen met groene ogen is bruin. Het merendeel van de tinten verkrijgbaar in bruine kleur gaan goed met groene ogen, maar een die ziet er echt geweldig is chocolade bruin. Andere dan bruin, zelfs donkergroen is een goede kleur die fantastische kijk op groene ogen. ; Afgezien van bruin en donkergroen, andere tinten die bijdraagt ​​aan de schoonheid van de groene ogen zijn beige, crème, lavendel, koraal, licht groen, medium roze, zachte paars, perzik, seringen, koraal en mokka. Zelfs geel wordt gezegd dat het een grote schaduw die echt goed gaat met mensen die groen gekleurde ogen. Deze grijstonen worden meestal gebruikt voor het basisstation oog make-up en kan ook worden gebruikt voor de blusher. ; Zodra u de basiskleur die de look van je ogen verhoogt gekozen, de volgende stap is het kiezen van de markeerstiften. Voor het dagelijks make-up, met behulp van taupe of abrikoos tint aan uw ogen hoogtepunt is een goede keuze. Overwegende dat, als je wilt een avond kijken, het beste is om te gaan voor donkere tinten zoals metallics, donker paars, mauve, grijs met paarse ondertonen, pruim, enz. goud en koper tinten worden gebruikt om een ​​glamoureuze uitstraling te bereiken en moet worden bewaard voor speciale gelegenheden. ; Terwijl je op zoek naar een oogschaduw voor groene ogen, een van de belangrijkste dingen die je moet weten is de oogschaduw die niet goed gaan met groene ogen. In principe moet je koele kleuren te vermijden zoals wit, blauw, zilver, roze, enz., omdat deze kleuren geven een doffe blik op de prachtige groene ogen. Het is ook belangrijk om weg te blijven van pasteltinten als zodanig kleuren zijn voorkeur als oogschaduw voor blauwe ogen. Meer weten over oogmake-up voor groene ogen. ; Hoe Oogschaduw voor Green Eyes op Toepassen
Nadat u hebt gekozen de juiste oogschaduw basis en als highlighter voor je groene ogen, de volgende belangrijke ding dat je moet weten is de weg van de toepassing ervan. Als je eenmaal hebt gedaan de basis makeup, van toepassing in de gaten primer op de oogleden. Verdeel het gelijkmatig over de hele ooglid en als het wordt geabsorbeerd, gelden de markeerstift met een goede oogschaduw borstel. Beginnen vanaf het uiteinde van de zweep lijn naar het voorhoofd bot en vergeet niet je hele ooglid te dekken. Indien u wenst, kunt u kiezen voor een tweede kleur als perzik of abrikoos, echter zien er op toe dat het overeenkomt met uw basiskleur. Op het einde komt de donkere tinten zoals koper-, goud, chocolade bruin, etc. Deze kunnen worden toegepast op twee manieren afhankelijk van de look die u wilt ontvangen op het einde. U kunt starten in het midden van het ooglid te nemen naar het verhogen of te beginnen vanaf de binnenste punt van het ooglid tot het einde. Als u geïnteresseerd bent op een dramatische look, in plaats van vasthouden aan een enkele kleur, gebruik verschillende kleuren. Lees meer over hoe je oogschaduw toe te passen.
The oog make-up blijft onvolledig zonder eyeliner. De meeste vrouwen liever met eyeliner van zwarte kleur. However, make-up deskundigen zijn van mening dat de zwarte eyeliner niet goed gaat met groene ogen en is het beter om een ​​bruine eyeliner gebruiken. Afgezien van bruin, zelfs brons en goud eyeliner ziet er goed uit op mensen met groene ogen. Eyeliner moet worden gevolgd door mascara die de laatste stap van oog make-up. Meer weten over eyeliner make-up tips.
U mag graag meer over lezen:; Oog Make-up technieken, Make-up tips voor Eyes, ik hoop dat dit artikel helpt u bij het vinden van de perfecte oogschaduw voor groene ogen. Echter, een belangrijk ding dat je moet onthouden is dat er geen regels zijn als het gaat om het kiezen van de perfecte oogschaduw. Bijvoorbeeld, sommige personen met groene ogen zien er goed uit wanneer ze een blauw of roze oogschaduw toe te passen. Daarom beveel ik dat je moet experimenteren met verschillende kleuren en tinten om uit te komen met degenen die perfecte look voor je mooie groene ogen.

No comments:

Post a Comment