Wednesday 26 October 2011

Eyeliner voor bruine ogen

Straalt de gloed van base aarde kleur en met een aura van mysterie en exotisme, kunnen bruine ogen erg expressief gemarkeerd met de juiste make-up. Dus voor die meisjes die denken dat bruine ogen zijn grauw en dof, denk opnieuw. In tegenstelling tot populaire perceptie, zijn er vele kleuren die passen bij die mooie bruine ogen including tinten van bruin, goud, brons en mokka. Dit maakt het vrij gemakkelijk om te kiezen de perfecte eyeliner voor bruine ogen. Hier is een blik op enkele van de beste eyeliner kleuren om een ​​visuele pop toe te voegen aan deze mystieke bruine ogen.
Beste Eyeliner voor bruine ogen
Terwijl het kiezen van de perfecte eyeliner voor bruine ogen zijn er een paar dingen die je nodig hebt om rekening te houden. Deze omvatten:
Kleur ogen: Eyeliners should een hoofdbestanddeel van elke makeup kit. Ze helpen niet alleen accentueren de mooie ogen, maar kan ook relativeren enkele van de minst aantrekkelijke gelaatstrekken. Voor het selecteren de liner voor bruine ogen moet u eerst het oog schaduw bepalen. Dit kan onder ogen die donker bruin bijna grenzend op zwart naar het midden bruin en licht bruine ogen. Terwijl donkerder ogen hebben de neiging om goed te werken met donkere kleur hoogtepunten, middelgrote bruine ogen zien er goed uit met vrijwel elke eyeliner kleur. Voor de lichtere bruine ogen, het beste beperken openlijk dramatische makeup als het kan omhoog beëindigen overweldigende de ogen plaats van accentueren. Voor licht bruine ogen kunt u kiezen voor de natuurlijke make-up look voor bruine ogen.
Eyeliner Shades: Brown ogen kunnen worden geaccentueerd met tinten van leisteen blauw, grijs, pruim en niet eveneens vergeet zwart. Sinds Brown is een neutrale kleur bijna alle make-up kleuren kan maken die bruine ogen puilen uit. Kan echter eyeliners in gouden bruin, diep rood pruimen, brons en andere warme tinten maken de ogen kijken zachter en warmer. Zelfs koele tinten in diep donkerblauw, koele, donkere bruin en donker metaal grijs ziet er geweldig uit.
Eyeliner Shades te vermijden: Licht roze en mauve zijn absolute no-nos voor bruine ogen. Ze kunnen je ogen kijken gezwollen en gezwollen. Dit kan zijn omdat de meeste vrouwen met bruine ogen hebben de neiging om dus een meer van een gele huidtinten waardoor ze warme huidskleur. De koele tinten roze en paars kan sterk contrast met deze huidskleur. Lees meer over make-up tips voor bruine ogen.
Hoe Eyeliner voor bruine ogen Toepassen
Nu dat je weet waarover eyeliner kleuren zien er het best op u, hier is een stap voor stap handleiding voor de toepassing van de perfecte eyeliner voor het beste effect.
Stap # 1: Voordat u kunt starten met de eyeliner en mascara, zorg ervoor dat je hebt alle andere oogmake-up gedaan. Staande voor de spiegel, past u de eyeliner met behulp van een vaste hand. Als je doet het voor de eerste keer dan is de beste manier om steady je hand en vermijd schudden is om je elleboog rusten op de tafel.
Stap # 2: Voor het aanbrengen van eyeliner naar boven deksel trek je oogleden strak en in een vloeiende lijn, een lijn trekken houden van de oogleden de natuurlijke kromming in het achterhoofd. De liner van de binnenste hoek van het ooglid naar de buitenste hoek van het ooglid net boven je wimpers. U kunt de lijn consistently dunne over het ooglid of dikker te houden aan de buitenste ooglid eindigt.
Stap # 3: In aanvulling op je bovenste oogleden, kunt u ook kiezen om de eyeliner gelden als een lijn op een groter deel van het onderste ooglid. Voor een rokerige effect voorzichtig smudge de lijn.
Een aantal speciale tips; Stoppen de liner op de hoek van je ogen kunnen ze kijken allemaal breed en rond, vegen ze langer voor de Cleopatra look kan een exotische touch toe te voegen aan je ogen. ; Voor een natuurlijk effect, veeg de randen van de voering. ; Voor een perfect rechte lijn die je kunt schilderen een paar puntjes op de wimperlijn en vervolgens bij hen voegen. ; Voor kleine dicht bij elkaar staande ogen kiezen voor een dunne, intense liner. ; Brede set ogen kan worden benadrukt door te wijzen op de binnenste hoeken van de ogen. Similarly benadrukken de buitenste hoeken van dicht bij elkaar staande ogen voor de beste resultaten. ; Voor meer make-up tips voor bruine ogen Lees meer over:; Oogschaduw voor bruine ogen, Make-up voor Brown Eyes; Bij de toepassing van de eyeliner ervoor te zorgen dat u werkt met een zeer dunne borstel. Voor het bekleden van de onderoogleden proberen met behulp van een potlood eyeliner Om vlekken te voorkomen. Dus wat wacht u nog op? Of het nu navy blauw, groen bos, viooltjes of koper, maak je keuze en kies wat je denkt is het beste voor het produceren van de glamoureuze beste in jou.

No comments:

Post a Comment