Friday 14 October 2011

Hoe met roest door Cast ijzer te verwijderen

Er zijn verschillende voordelen van koken waren gemaakt van gietijzer. Er wordt gezegd dat gietijzer koken consumptieaardappelen duurt voor een mensenleven. Het is echter alleen mogelijk als je ze greep met de juiste zorg. Soms, als gevolg van verkeerde opslag van gietijzer te krijgen verroest en is niet langer geschikt is voor gebruik. Instead van de teruggooi de verroeste gietijzeren kookgerei, dient u te verzamelen wat informatie over hoe het verwijderen van roest het gietijzer en implementeren van het op uw pan. Hier hebben we gedeeld zoals tips bij u in de volgende paragrafen.
How verwijderen van roest op gietijzeren kookgerei?
Mild Rust Removal: Voordat u begint met ontroesten van gietijzeren kookgerei, moet u zichzelf aankleden met de juiste beschermende uitrusting zoals rubber handschoenen en een veiligheidsbril, omdat de meeste schoonmaakmiddelen zijn schadelijk voor de huid en de ogen. U kunt een ovenreiniger om zich te ontdoen van een milde roest van het oppervlak van de gietijzeren pannen. Spuit wat ovenreiniger royaal op de gietijzeren en leg het in een groot formaat gezipt plastic zak en sluit hem op. Houd de pan in die toestand voor een of twee dagen. Het wordt bewaard in de zak, zodat de stofzuiger niet onmiddellijk boven droog en blijft effectief te zijn in het opruimen van de roest. Neem het uit de plastic zak en wrijf de verroeste oppervlak goed met de hulp een dunne draad wiel op een elektrische boor. Dan spoel het af met een mild afwasmiddel zeep en warm water.
Dikke verwijderen van roest: We vinden het vaak moeilijk om het verwijderen van roest gietijzeren pot als de roest vormt een korst op het oppervlak. U kunt zich te ontdoen van dit soort roest met behulp van gedestilleerd azijn. Begin de taak van het verwijderen van roest door het wassen van de kookpot grondig. Bereid een mengsel van gelijke hoeveelheden water en azijn, en genieten van de pot in het mengsel een paar uur. Bewaar de pannen in deze conditie in een donker hoekje ergens buiten uw huis. De garage is de veiligste plek voor dit doel.
Dit reinigingsproces moet worden uitgevoerd in een openlucht plaats voor twee belangrijke redenen. De chemische reactie die op gaat tussen de azijn en ijzer geven een vieze geur. Ten tweede kan de resulterende schuim van de reactie permanent vlek het oppervlak van de vloer. Niet genieten van de pot in de azijn te lang als het kan corrosie veroorzaken aan de ijzeren oppervlak. Daarna genieten van de pot in een mengsel van water en een mild afwasmiddel voor een paar uur, zodat al het zuur wordt geneutraliseerd. Vervolgens schrobben de pot goed af te raken van de roest en grondig wassen. U kunt het proces te herhalen een aantal keren indien nodig.
Kruiden: Wanneer de gietijzeren pannen vrij is van roest, dan heb je het seizoen it up. Kruiden van gietijzer wordt voorkomen dat de vorming van roest op de pan weer helemaal opnieuw. Een andere reden waarom gietijzer is ervaren, is dat het helpt om een ​​anti-aanbak oppervlak te geven terwijl koken op de pan. Voor deze, is de pan licht verwarmd voor een paar minuten door het op de oven. Dan heb je om een ​​beetje plantaardige olie toepassing met een borstel op de kookgerei tot een dunne laagje olie formulier aan het. Na het aanbrengen van olie op de pan, moet je de pan op de oven opnieuw plaats over en warmte bij 225 ° F voor een half uur. Vervolgens opnieuw van toepassing een andere laag olie en opnieuw verwarmen bij dezelfde temperatuur nog een half uur. Haal hem van het vuur en veeg alle overtollige olie van. Aanvankelijk, na elk gebruik moet je het seizoen de pannen volgens dezelfde procedure.
Hoe te verwijderen van roest op gietijzeren pan?
Aardappel is effectief in het schrobben van roest van gietijzeren pan. Allereerst, zet een aantal ovenreiniger op de pan. Snijd het uiteinde van een aardappel en krachtig wrijf het op de roestige oppervlak van de pan. Blijven in de pan tot alle roest is verwijderd uit de pan te wrijven. Was vervolgens uit de vloeistof met een mild afwasmiddel en water, en laat de pan goed opdrogen. Een andere optie is om het reinigen strooi 2 tot 3 eetlepels zout op de pan, en dan giet het dezelfde hoeveelheid plantaardige olie op. Vervolgens scrub de pan met een dikke gevouwen papieren handdoek. Wrijf meer intens op de gebieden die roest have. In het geval dat de roest is een ernstige, kunt u op schrobben met staalwol. Wanneer alle de verroeste plekken zijn verdwenen, afwassen met vloeibare zeep en water. Droog het grondig en seizoen tijdens hetzelfde proces zoals is besproken in de vorige paragraaf. Elke keer dat je een dergelijke vorm van reiniging, moet je de kruiden doen.
Nu je geleerd hoe roest van gietijzer verwijderen, zult uw kennis gebruiken in wegwerken van de roest van gietijzer. Daarna, moet u opslaan in een zodanige wijze dat hij die niet krijgt roest helemaal opnieuw. Voor het opbergen van gietijzer, de juiste methode is om een ​​papieren handdoek gezet in de gietijzeren om de luchtvochtigheid die roest veroorzaakt op te vangen. Niet bedek het met een deksel tijdens het opslaan. Ook doen twee gietijzeren pannen in direct contact niet te houden met elkaar terwijl ze op te slaan.

No comments:

Post a Comment