Wednesday 5 October 2011

Kamer kleuren en stemmingen

Iedereen is vertrouwd met het concept van 'kleurenwiel'. Inzicht in de kleurencirkel en kleur psychologie helpt bij het eenvoudig ontcijfering van de kamer kleuren en stemmingen die ze maken. Er zijn drie primaire kleuren in het kleurenwiel - rood, blauw en geel. Wanneer deze 3 primaire kleuren worden gemengd, dan krijgen we secundaire kleuren, die zijn violet (een combinatie van rood en blauw), groen (een combinatie van blauw en geel) en oranje (een combinatie van rood en geel). De ene helft van het kleurenwiel heeft koele kleuren, die zijn blauw, violet en groen en de andere helft bestaat uit warme kleuren, die zijn rood, oranje en geel. Laten we een kijkje nemen op de verschillende kamertypes kleuren en stemmingen die zij produceren, die zal u helpen bij het selecteren van de kleur die je kunt gebruiken om uw kamer te schilderen.
Kamer kleuren en emoties
Er zijn zo veel kleuren voor de kamers van waaruit men kan kiezen, maar het is belangrijk om ruimte te kleuren en wat ze betekenen, alvorens de definitieve beslissing te begrijpen. Als u zich afvraagt ​​wat voor kleur om een ​​kamer te schilderen, dan is hier uw antwoord. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende kamertypes kleuren en emoties die zij produceren, die zullen helpen u de kleuren selecteren van zalen voor uw huis.
Wit: Wit geeft een rustige en kalme sfeer naar een kamer. Dus, is het meest geschikt voor slaapkamers en badkamers. Kan echter een witte geven een steriele, ziekenhuis-achtig gevoel, dus zorg dat je sieren de muur trim en zijsporen met heldere tinten blauw, rood of een andere heldere kleur. De populaire alternatieven voor wit beige en grijs. U kunt altijd proberen diverse binnenbekledingen verf kleuren en ideeën, op de witte muren om ze aantrekkelijker te maken. Er zijn vele eenvoudige verf kamer kleur ideeën. Hier is een van hen - verf een muur, een kalmerend groene tint (de beste keuze zou de wand achter het bed) en de resterende drie witte muren met stencil ontwerpen in dezelfde kleur groen te versieren.
Zwart: Zwart is een gewaagde kleur en kan verschillende stemmingen. Het kan je een kamer verfijnd en stijlvol. Een populaire schaduw van zwart is grijs, die een formeel en evenwichtige stemming creëert. Als tegenwicht voor de kleur zwart, het gebruik van licht gekleurde meubelen in tinten van beige of as. You kunt ook hangen veelkleurige schilderijen op zwarte muren, en maak de kamer kijken funky. Deze kleur is geschikt voor het schilderen van de woonkamer en grijs, dat is een schaduw van zwart kan worden gebruikt voor slaapkamers, woonkamers en badkamers. Maar zwart is in verband met negativiteit en duisternis en moet worden gebruikt met zorg, vooral wanneer het gebruikt voor het interieur schilderen. Wit en zwart zijn zowel populair feng shui slaapkamer kleuren.
Blauw: Blauw is een populaire kleur voor het schilderen van interieurs en is geschikt voor alle kamers, vooral de slaapkamers en badkamers. Blue geeft een rustige en koele stemming naar een kamer. De populaire tinten van blauw aqua, turkoois en hemelsblauw. U kunt altijd blauwe combineren met andere kleuren om uw interieur bijvoorbeeld interessant, schilderen aqua blauw met beige verticale strepen, is een goede optie om een ​​kamer moderne look.
Geel: Dit is een andere populaire keuze als het gaat om binnenschilderwerk. Deze kleur is geweldig voor het schilderen kids kamers creëert een sunshiny, licht en vrolijk gevoel. Je kunt het combineren met vrijwel elke kleur, maar de kleuren die het beste aanvullen, zijn rood en blauw. De populaire kleuren zijn geel citroensorbet, zon geel en lichtgeel.
Brown: Deze kleur kan een sombere en dof gevoel, maar in combinatie met het juiste meubilair, het kan een kamer kijken vet en mannelijk, dat is de reden waarom deze kleur is een populaire keuze voor het schilderen van een man op de kamer. De populaire tinten van bruin zijn chocolade, beige en oranjeachtige-kleur beige.
Rood: Rood is een krachtige kleur te gebruiken en het wordt algemeen gezien als de kleur van passie. De meest populaire kleur rood, roze, wordt veel gebruikt voor meisjes kamers schilderen. Andere populaire tinten van rood zijn bordeauxrood en meloen rood. De kleur is het meest geschikt voor het schilderen woonkamers. Echter, als je een donkere tint met behulp van rood op de muren schilderen, het gebruik van licht gekleurde meubelen voor het decoreren van de kamer. You kunt ook rode combineren met andere kleuren zoals geel, blauw en wit.
Groen: Groen is niet zo op grote schaal gebruikt voor het interieur schilderen, maar af en toe mensen schilderen hun keuken of woonkamer, in deze kleur. Groen symboliseert de natuur en creëert een sfeer van evenwicht en harmonie. Combineer groen met kleuren zoals geel, wit en grijs te maken de ruimte aantrekkelijker te maken.
Paars: Paars is synoniem met royalty's, de stijl en raffinement. Deze kleur is een populaire keuze voor het schilderen van meisjes kamer. Echter, in recente tijden mensen zijn begonnen om de kleur te gebruiken om hedendaagse keukens schilderen. Een schaduw van paars, lavendel kan worden gebruikt om muren van de keuken schilderen en geaccentueerd door zwarte toestellen. U kunt ook stalen meubelen te maken in de keuken kijken meer stijlvol.
Nuttige tips naar Kamer Colors Kies
Hier volgen enkele nuttige tips die zal komen pas tijdens het schilderen het interieur van uw huis. ; Altijd in evenwicht zijn de kleuren, bijvoorbeeld als de muren zijn geschilderd in felle kleuren, plaats lichtgekleurde meubels in de kamer en vice versa. Gedurfde kleuren zoals rood worden aangevuld met zwarte toestellen of wit meubilair, enz.; Als u naar uw kamer te geven een nuchtere blik naar monochromatische kleuren stick. ; Semi-gloss afwerking is zeer duurzaam, en kan worden geschrobd. Dus, kies dan een semi-gloss afwerking, voor kamers die voortdurend in gebruik, zoals keukens en badkamers. Kies vlakke afwerking verven voor slaapkamers en een woonkamer. ; U kunt virtuele schilderen software, of verf monsters naar de juiste kleur voor het interieur van uw woning te selecteren. ; Voordat schilderwerk uw huis zorg ervoor dat je hebt voltooid huis schilderen voorbereiding, zoals afschrapen oude verf, het wegwerken van eventuele schimmel, enz.; Nou, nu na het lezen van alles over kamer kleuren en stemmingen creëren ze, kunt u ervoor kiezen de verf kleuren voor uw individuele kamers, en maak de gewenste stemming.

No comments:

Post a Comment