Saturday 29 October 2011

Pepermuntolie Gebruikt

Een hybride mint dat is een kruising tussen het water munt en groene munt, pepermunt werd voor het eerst ingevoerd door Carolus Linnaeus. Deze inheemse munt van Europa, wetenschappelijk toegeschreven Mentha piperita, heeft een hoog gehalte aan menthol en is een gemeenschappelijk ingrediënt in kauwgom, tandpasta, ijs, enz. mangaan, ijzer, magnesium, calcium, foliumzuur, kalium en koper zijn de prime bestanddelen van pepermunt. Afgezien van deze mineralen en voedingsstoffen, de munt bevat ook omega-3 vetzuren, vitamine A en vitamine C. stoomdestillatie van het hele kruid produceert wat bekend staat als de pepermunt olie. Hieronder worden de verschillende pepermunt olie wordt gebruikt.
Pepermuntolie Voordelen
Pepermuntolie Gebruikt voor de huid; As pepermunt is overvloedig aanwezig in menthol, het geeft een koelend effect wanneer toegepast op de huid. Het is ook bekend om doffe en vette huid te verbeteren. Pepermunt olie gebruik is wijdverspreid in crèmes, lotions toners en. Jeuk en kleine huidirritaties kan worden gedaan weg met het plaatselijk gebruik van pepermuntolie.
Pepermunt olie dat wordt gebruikt voor Haar; Naast het bieden van een koel en ontspannen gevoel wanneer toegepast op het hoofd, pepermuntolie is ook effectief in het wegwerken van roos en hoofdluis. Aangezien dit kruid is zuur en bitter van smaak, het werkt goed voor de behandeling van een vette hoofdhuid. De olie kan ook gebruikt worden als een conditioner maar vergeet niet om het te gebruiken in een verdunde vorm (vermengd met water) en niet rechtstreeks.
Pepermuntolie Het gebruik in Troubled spijsvertering; Rekening pepermuntolie voordelen de vertering, omdat het helpt te verlichten gas in het maagdarmkanaal; beste, wanneer genomen met water, na de maaltijd. Als u last heeft van reisziekte, neem dan een slok van de olie vermengd met water, voordat de reis. Maagklachten kan ook worden verlicht door pepermuntolie gebruiken. Het toevoegen van enkele pepermunt olie in een kopje thee verbetert ook de spijsvertering en verlicht zuurbranden (indien aanwezig). Meer weten van pepermunt thee voordelen.
Pepermunt olie dat wordt gebruikt in respiratoire aandoeningen; sinusitis, astma, bronchitis, verkoudheid en hoesten kunnen worden behandeld met pepermunt. Its menthol inhoud fungeert als een effectief slijmoplossend (een geneesmiddel dat de bevordering van het proces van ophoesten en uitspugen van). Koude wrijft which pepermuntolie als een van de ingrediënten bevatten zorgen voor directe verlichting van de neus en luchtwegen.
Pepermuntolie Gebruikt in Dental aandoeningen; kiespijn en holtes kan behandeld worden door het gebruik van pepermunt olie, die is krachtig antisepticum. In een geval van een kiespijn, het toepassen van enkele gekneusde bladeren van het kruid, biedt grote opluchting. Pepermunt olie te gebruiken helpt ook het behandelen van een slechte adem en vechten kiemen van de tanden en tandvlees.
Pepermuntolie Gebruikt voor het verlichten van Stress; Gebruik een paar druppels van de olie op een koude, natte doek en plaats deze op je ogen en voel je al je stress verdwijnen in dunne lucht! Zijn verbazingwekkend koel en verfrissend karakter werkt goed in helpen u kalmerende je zenuwen, mentale uitputting en erge hoofdpijn.
Pepermuntolie Het gebruik in Irritable Bowel Syndrome; Pepermuntolie helpt bij het versoepelen van spiercontractie door het beperken van de beweging van calcium in de spiercellen in de darmen en dus vermindering van de verschillende symptomen van het prikkelbare darmsyndroom (IBS).
Nadat bekend is over de vele toepassingen voor pepermuntolie, hebben we een kort overzicht van een aantal andere toepassingen van pepermuntolie.
Veel huishoudelijke ongedierte kan worden weggedaan door toepassing van een spray van pepermuntolie. De duidelijke en sterke geur van de olie te voorkomen dat op besmetting van de mieren, bladluizen, bladluizen en soorten kevers. Beslaan de bladeren van uw buiten-en kamerplanten, met een spray van pepermunt olie zal houden ziektevrije.
Muizen, mollen, mollen, enz., kan ook worden verdreven door het sproeien van een mix van de pepermunt olie en water in hun gravende gaten of plaatsen van een aantal wattenbolletjes gedrenkt in de olie rond het huis.
Deppen some pepermuntolie of sproeien van een verdunde oplossing van de olie en het water op enkele delen van je kleding of de huid, werkt als een efficiënt afweermiddel voor muggen en vlooien. Zorg niet te veel gebruiken, want het kan het risico op irritatie van de huid te verhogen. Lees meer over planten die muggen af ​​te weren.
Dit waren een aantal fundamentele en effectieve pepermuntolie gebruikt. Bij het toedienen van deze olie, zorg dat het niet in contact komen met uw ogen en neus als het kan verbranding van de gevoelige huid rond deze gebieden veroorzaken.
Dus, haal Home Enkele pepermunt planten uit een kinderdagverblijf of een tuin en je hebt je tuin als uw eigen geneesmiddelen te stoppen voor de behandeling van kleine dag-tot-dag gezondheidskwesties en zorgen!

No comments:

Post a Comment