Thursday 6 October 2011

Palm Plant Care

Palm, of Palmae, is een familie van bloemplanten, die over het algemeen groeien in gematigde, zowel tropische als subtropische klimaten. Er zijn ongeveer 2600 palmboom soorten, waarvan sommige soorten zijn als het huis van planten voor een lange tijd. Ze ziet er geweldig uit en kan het interieur van een huis aanzienlijk vergroten. Kentia, majesteit palm, phoenix palm en Areca palm zijn enkele van de soorten die gewoonlijk worden gekweekt als kamerplanten. Hier zijn enkele tips over hoe om te zorgen voor een palm plant.
Hoe de zorg voor Palm planten?
Palmbomen behoefte aan een veel zonlicht goed te groeien. Dus je kunt de grote palmbomen in gebieden goed blootgesteld aan fel en direct zonlicht. Kan echter kleine palm installaties niet tolereren direct zonlicht gedurende een lange tijd. Dus ze te verplaatsen naar een goed verlichte ruimte voor een paar uur voldoende zal zijn. Naast zonlicht, is de tweede meest belangrijke factor voor een goede groei drenken. Palm planten hebben veel water, dus houd de grond vochtig, maar vermijd teveel water. Indien mogelijk, gebruik van regenwater of oudbakken water omdat de grote hoeveelheid zouten in leidingwater kunt het uiterlijk van gele vlekjes op de bladeren veroorzaken. Anders kunt u kook kraanwater en laat het afkoelen voordat u voor het besproeien. De bodem voor het kweken van palm plant dient rijk aan voedingsstoffen en het zou moeten in staat zijn om water vast te houden. Maar tegelijkertijd moet ook in staat zijn om efficiënt drainwater. Naast deze gemeenschappelijke zorg voor palmboom tips, laten we eens een korte blik op hoe de zorg van de verschillende soorten van palm planten binnenshuis te nemen.
Kentia Palm Plant Care; Kentia is de gemeenschappelijke naam van howea forsteriana. Het is een van de op grote schaal geteeld overdekt palm plantensoorten. Het kan een hoogte bereiken van ongeveer 60 meter, indien de buitenlucht geteeld, maar indien gebruikt als kamerplant, groeit tot een hoogte van 5 tot 12 meter. Kentia is zeer geschikt om te worden gekweekt in een container of een pot, als het niet over een penwortel systeem. Het toestel kan ook worden gekweekt in de schaduw van uw huis, op voorwaarde dat u bloot aan indirecte zon voor enige tijd, vooral in de ochtend. Water geven is zeer belangrijk, maar teveel water kan resulteren in het geel worden van de uiteinden van de bladeren. Aan de andere kant kan veroorzaken onder water bruin worden van de tips. Dus, heb je erg voorzichtig moet zijn, terwijl watering your kentia plant. Als de juiste zorg wordt genomen, kentia palmen zijn groot als kamerplanten.
Majesteit Palm Plantenverzorging; Ravenea rivularis is de wetenschappelijke benaming van majesteit palmbomen planten. Deze plant vraagt ​​een matige verlichting en water om te groeien. Zodat het kan worden geplaatst in een deels schaduwrijke plek van uw huis. While gieter, ervoor te zorgen dat de wortels niet gaan zitten in het water. Een goede drainage regeling is heel wezenlijk voor de teelt van deze plant. De tip van de bladeren meestal bruin als de plant krijgt niet genoeg water. Aan de andere kant, kan leiden dan de watergift in vergeling van de tips. Vandaar watering moeten worden vaker als je constateren dat het loof tips zijn bruin draaien, en minder frequent bij het blad tips zijn geel. Aangezien deze plant geeft de voorkeur aan een iets vochtige omgeving, kan dagelijks verneveling verder te verbeteren zijn uiterlijk. Spintmijten zijn gemeenschappelijke ongedierte dat de majesteit plant beïnvloeden. Om de controle spintmijtinfectie, kunt u proberen verneveling met een sopje. Maar de commerciële ongediertebestrijdingsmiddelen kan nodig zijn als de besmetting is van ernstige aard.
Feniks palm Plant zorg; De wetenschappelijke naam van de feniks palm plant is de pygmee dadelpalm. Deze plant vraagt ​​veel vocht om goed te groeien. Teveel water kan leiden tot de uiteinden van de bladeren te draaien zwart of geel. Aan de andere kant, kan de plant beginnen te hangen als je niet genoeg water voorzien. De feniks Palm plant houdt van felle, maar indirect zonlicht. Indien geplaatst in een gebied overbelichte aan direct zonlicht, kan u rekening houden met gele of zwarte vlekken op het blad. Net als de majesteit palm plant, verkiest ook een hoge luchtvochtigheid en zo verneveling kan vaak worden gedaan.
Areca Palm Plant Care; Areca palm is een langzame groeier en kan zien er heel mooi als binnen gekweekt. Het is een winterharde plant die fel indirect zonlicht verkiest. Blootstelling aan direct zonlicht gedurende een aanzienlijke periode van tijd kan letterlijk verbranden de bladeren. Areca palm plant heeft veel water, dus regelmatig water is. Maar zorg ervoor dat de wortels niet gaan zitten in het water. Aanzienlijke neerhangende kan worden waargenomen als de plant niet genoeg water krijgt. De dode en beschadigde bruine bladeren van de plant moet onmiddellijk worden verwijderd. Occasionele misting kunnen verbeteren van de schoonheid van deze grote kamerplant. Beslaan met een sopje kan helpen veel als spint wordt het infecteren van de plant. Echter, bij ernstige aantasting, zal u een commerciële plaag remover.
Palm planten kunt kijken echt mooi als ze goed zijn verzorgd. Bijna alle soorten palmen planten binnenshuis vragen om matige niveau van de indirecte zonlicht. Dus plaats hen een paar meter afstand van de ramen. Verneveling een paar keer in een week kunnen versterken van de schoonheid en grandeur van Palm planten, die zo goed past in elk type interieur. Maar niet vergeten om een ​​reguliere palmboom snoeien regime om hun look te handhaven. Deze eenvoudige tips voor indoor palm het verzorgen van planten zal ervoor zorgen dat je huis handpalmen gezond te blijven, waardoor de verbetering van de inrichting van uw huis.

No comments:

Post a Comment