Wednesday 12 October 2011

50-jarig huwelijk Ideeën van de Partij

De 50ste verjaardag is een mijlpaal voor alle paren die het leven ups en downs overleefd in de 50 jaren van saamhorigheid. Zelfs als het paar kijken terug op hun herinneringen van het samenzijn, zou de vrienden en familie van het echtpaar wil deze gedenkwaardige dag te vieren. Hoe zit het gooien van een partij bij het 50-jarig huwelijk in stijl te vieren? Het jubileum feest zal u helpen verblijden alle momenten je samen hebt doorgebracht en dient als de perfecte gelegenheid om te lopen naar beneden het geheugen rijstroken.
Er zijn veel dingen te onthouden tijdens het plannen van een gouden jubileum feest. Dit omvat de locatie, uitnodigingen, de versieringen en niet om het voedsel te vergeten. Probeer het goud thema te nemen in de ideeën, waardoor de partij symbolische van de 50ste jubileumfeest ideeën. Hier zijn een lijst van de 50-jarig huwelijk feest ideeën die kunnen helpen om deze dag een onvergetelijke ervaring voor het paar.
Ideeën voor de 50ste verjaardag partij
50-jarig huwelijk feest Uitnodigingen: Er zijn vele unieke jubileumfeest uitnodiging ideeën die er zijn. Kunt u ofwel kiezen om zelfgemaakte uitnodigingen met foto van het echtpaar op de trouwdag maken of hartvormig uitnodigingen out van bouw papier of karton maken, en dan versier het behulp lace trim of kleedjes. U kunt bepaalde romantische citaten of teksten van sommige liefdeslied uit het tijdperk voorbij. Wil je een meer funkier partij uitnodiging, dan rollen de details van de partij op een stuk van kleurrijke papier en met een gouden bandanna gelijkspel. De gasten kunnen dragen bandana als ze in de partij.
50ste huwelijksverjaardag Partij Decoraties: Gebruik de gouden thema voor de feestdecoraties. Creëer de perfecte ambiance met behulp van traditionele elementen aan de partij te versieren, zoals, met behulp van ivoor en wit tafellinnen china met gouden biezen. De tafels kunnen worden versierd met centerpieces uit ivoor gekleurde kaarsen geplaatst op gouden platen gemaakt. De kaarsen kunnen gedecoreerd worden door een ring te plaatsen van gouden tule en kleine viooltjes, gebonden rond de basis van de kaars. Schrijf de plaats kaarten met gouden inkt en het verzamelen van foto's van het paar en leg ze in gouden lijsten. Plaats deze frames in de gehele locatie om de nostalgie nieuw leven inblazen. You kunt ook versieren de feestlocatie met gouden en zilver ballonnen of omvatten de echtpaar favoriete liedje van dat tijdperk voor een dramatisch effect.
50-jarig huwelijk cadeau-ideeën: Terwijl de selectie van de gift voor het paar, raadpleeg dan de mensen die het dichtst bij hen. Enige bruiloftsgasten verjaardagsgift ideeën voor de gelegenheid zijn een goud sleutels voor sleutelhangers, gouden kaviaar en proeverij lepel of opslag borst of houten doos. Het paar kan ook de uitwisseling gouden ringen als een herinnering aan de opdracht. Inclusief een persoonlijke kaarten met het geschenk. Vergeet niet, die soms de meest kostbare van de gaven kosten heel weinig, dus, waarom niet geven het echtpaar een ingelijst beeld van de stamboom of zelfs een gedicht geschreven door hun dierbaren.
50-jarig huwelijk Partij Activiteiten: Er zijn vele ideeën die u kunt nemen voor het feest. Vraag koppels die zullen deelnemen aan de partij mee te brengen samen een trouwfoto of een van hen in hun jongere dagen of het organiseren van een Hoe goed ken je het gelukkige paar party game. Voor het spel van de gasten zouden hebben op vragen als hoe je ontmoet, waar je je eerste date, favoriete hobby's gehad, de meeste irritante gewoonte of meest vertederende kwaliteit te beantwoorden. Een groot feest idee is op te zetten een diavoorstelling met foto's van het paar toen ze het eerst ontmoette en vordert door de jaren heen van de kinderen en kleinkinderen.
Vergeet niet dat de 50-jarig huwelijk is een speciale tijd voor het paar, dus ook al hun familie en vrienden voor een aangename tijd samen.

No comments:

Post a Comment