Friday 28 October 2011

Witte inkt Tattoo

Witte inkt tattoo is niets anders dan een toverstaf voor degenen die, om wat voor reden verboden graveren van een tatoeage op hun lichaam. De gebruikelijke tatoeage proces omvat de eerste stap van de rand van de tatoeage met een zwarte of donkere outline en vervolgens de tatoeage is gevuld met verschillende kleuren. Echter, dit is niet de zaak met witte inkt tattoo en de hele procedure wordt uitgevoerd met behulp van witte inkt in.
Meer over tattoo in witte inkt
Wanneer een witte inkt tatoeage vers is gedaan, dat stukje huid ziet er gezwollen en gezwollen, aangezien de naald te diep worden ingebracht in de huid voor effectieve tatoeëren. Na de patch geneest, kan het ontwerp uiteraard niet los worden gezien, als het lijkt lichter dan de werkelijke huidskleur. Er is een heersende debat over witte inkt tattoo pakken die de huid strakker mensen het beste. Sommigen speculeren dat witte inkt tattoo ziet er het beste voor mensen met een bleke huid, terwijl sommige mensen beweren dat het levendige kijk op donker gekleurde mensen. Soms is de witte inkt druipt uit van de huid waaruit duidelijk blijkt dat de huid heeft de inkttype afgewezen en het is onmogelijk om een ​​witte inkt tattoo op die plek te krijgen ooit weer. Witte inkt is dikker dan de normale tatoeage inkt.
Een andere belangrijke factor die heeft voorafgaand aan worden beschouwd als het hebben van een witte inkt tattoo is, de kunstenaar die het wel doen. Het is altijd beter om zijn eerdere records te controleren of uit te checken bij zijn recente klanten die hebben een witte inkt gedaan tatoeage. Kunt u een kans om getuige te zijn van een vers gedaan tatoeage van die artiest. Dit zal u helpen om het potentieel van de kunstenaar te realiseren en tegelijkertijd, krijgt u een idee over het gewenste ontwerp. Terwijl de kunstenaar is het tekenen van de tatoeage, controleer het stencil die zullen worden gebruikt. Soms kan de kleuren van de stencils dus interfereren met de naald, het veranderen van de witte inkt op een andere kleur en veroorzaken ongewenste uitkomsten.
Witte inkt tattoo is een goede keuze voor wie niet kan hebben donkere tatoeages te wijten aan bepaalde beperkingen thuis of op het werk, maar wil iets zinvols voor herinneringen omwille tattoo. De beroemde Hollywood actrice Lindsay Lohan heeft een dergelijke witte inkt tattoo op haar rechter pols die zegt 'ademen', die een soort van een herinnering is voor haar over haar astma conditie.
Witte inkt tattoo ziet er nieuw licht op wanneer gebeurt toch, na een bepaalde periode van tijd, afhankelijk van hoe goed de tatoeage is verzorgd, witte inkt tattoo kan vervagen, die een indruk geven van de aanwezigheid van een litteken merk op die plek . Soms zelfs de tatoeage ontwerp dat lijkt op littekens indrukwekkend kijken terwijl op andere momenten, ze een andere kleur zetten, speciaal geel, indien blootgesteld aan teveel zonlicht. Deze wijziging hangt volledig af van de locatie van de tatoeage en hoe goed de tattoo voorzichtig worden gevolgd.
Een witte inkt tattoo is over het algemeen vergist als een donkere / zwarte licht tatoeage. Laat me duidelijk dat punt een witte tatoeage is niet een zwart licht en niet gloed onder UV-licht. Een witte inkt tatoeage lijkt op een litteken merk dat zich heeft voorgedaan bij een brandwonden of letsel veroorzaken. Kleine en tribale tatoeages kan uitstekend worden getekend met witte inkt. Tekenen op een goede design en patroon kan eigenlijk sterk benadrukt door zijn originaliteit. Dus, krijgen een witte inkt tattoo vandaag en genieten van de ervaring van het tatoeëren.

No comments:

Post a Comment