Sunday 16 October 2011

Venster Behandelingen voor erkers

Een erker is een venster ruimte, projecteert uit het bouwen van muren, waardoor de vorming van een baai in de kamer. Een erker is normaal vierkant, veelhoekige, boog gevormd of rechthoekig van vorm. Het gebruik van erkers niet nieuw. Erkers zijn populair sinds de latere jaren van de negentiende eeuw. Het hoofddoel van gebouw een erker is te handhaven een frisse voelen in de kamer met de hulp van natuurlijke licht en de andere doel is bieden een comfortabele uitzicht de buitenkant omgeving. Ramen zijn een onlosmakelijk onderdeel van de meeste bouwwerken in San Fransisco, Californië en veel van de oudere architecturale gebouwen in Europa.
Nu laat me je vertellen over de manieren waarop erkers worden gebouwd. In de eerste type en meest gevolgd een is installeren erkers als box. Dit vak is geprojecteerd van het gebouw muur en vormen een ruimte om planten te houden. In de andere type, zijn erkers gebouwd op een zodanige wijze dat zij de hele ruimte tussen de vloer en het plafond te bezetten. Met zo'n grote ruimte, de ruimte krijgt een grote van de hoeveelheid zonlicht. Teveel aan licht zou kunnen verstoren, daarom is de intensiteit van het licht kan worden verminderd door een proces genaamd venster behandeling. Raamdecoratie bedoel niet alleen om de ramen te dekken en het interieur te beschermen tegen licht en andere natuurlijke elementen. Toch als je gewoon wenst te dekken, kunt u dat doen. Maar een beetje creativiteit kan een groot verschil en kan uw erker aantrekkelijk! Je kunt komen met je eigen ideeën op venster behandelingen voor erkers. Of u kunt verwijzen naar een aantal van de huizen in uw omgeving om te zien hoe zij hun erkers ingericht. Laten we eens kijken naar enkele van de window behandelingen voor erkers.
Raambehandeling Ideeën voor erkers
Gordijnen, Gordijnen aanvulling op de room decor kan een zeer goede optie zijn, als u een ontspannen en gezellige effect in de kamer te creëren. Gordijnen kan worden vastgesteld aan de hand van twee staven vastgesteld op de boven-en onderkant van het venster, of u kunt ook gewoon een hengel vast aan de top. Zowel de stijlen in staat zou stellen u het gordijn schuift en neem de buitenkant te bekijken wanneer je maar wilt.
Vrijstaand Screens; Vrijstaande schermen zijn een goede optie voor de mensen die bezorgd zijn over hun privacy. Voor dit, moet u enkel een vrijstaande scherm installeren in de erker. Er een verscheidenheid van vrije staande schermen beschikbaar. U kunt gebruik maken een breed scala van permanente schermen van de Chinese stijl beschilderde houten schermen om beelden die kunnen houden gordijnen te openen.
Venster zitplaatsen; U kunt een comfortabele lezing plaats in de buurt de erker door het installeren van window zetels. Overigens, kussens geplaatst in overleg met de kleurschakeringen en de andere meubels van de kamer kan het nog mooier. Dit kan ook blijken te zijn een zone spelen voor uw kinderen!
Roman Shades; Roman schaduwen zou dienen als de perfecte keuze om de ramen jurk in een aantrekkelijke wijze. Roman Shades geven de indruk van unified Windows, hoewel zij afzonderlijk worden opgehangen aan elk venster.
Natuurlijke uitstraling; Als u een spectaculaire look van uw erker, of als u wenst om een ​​maximale hoeveelheid aan licht in uw huis toe te laten, moet je niet voor het raam met helemaal niets. Laat de natuur zelf verbeteren van de schoonheid van uw raam!
Dus mensen, deze werden enkele richtlijnen met betrekking venster behandelingen voor erkers. Je kan een hele hoop creatief in dit opzicht zijn. Bespreek uw bay raambekleding ideeën en tips versieren met uw gezinsleden en u zult in staat zijn om te komen tot een groot en uniek idee!

No comments:

Post a Comment