Friday 21 October 2011

Hair Extensions voor zwarte vrouwen

Alle vrouwen, ongeacht leeftijd, liefde lange glanzende lokken. Echter, niet iedereen is gelukkig genoeg om natuurlijke lange haren hebben. Maar vandaag, met de vooruitgang in de beauty industrie, er zijn een heleboel manieren waarop je kunt krijgen die mooie sluizen. De meest populaire manier is met behulp van extensions. Hair extensions kunt u van kort haar lang haar in een oogwenk, en geef je haar meer volume. U kunt ook gaan voor krullend of steil haar, en het beste deel is, dat ze zijn geweldig om beschadigd haar te verbergen, als je die hebt. Zwarte kapsels zijn beroemd omdat ze altijd een statement te maken. Echter, de textuur van de meeste Afro-Amerikaan haar is heel anders dan andere haren, en moet speciale zorg. De meeste vrouwen krijgen hun haar chemisch rechtgebogen, echter, indien regelmatig herhaald, kan leiden tot grote schade aan het haar. Dus een meer haalbare optie is hair extensions voor zwarte vrouwen.
Hair extensions kan een dramatische nieuwe look. Hoewel hair extensions zijn recentelijk aan populariteit gewonnen vanwege het oneindig aantal beroemdheden die gebruik maken van hair extensions, net als Beyonce Knowles, Halle Berry en Alicia Keys, hair extensions voor zwarte vrouwen waren een belangrijke modetrend in de jaren 80. Het enige verschil was, op dat moment dragen van extensions is niet iets om worden gepubliceerd, en nu is uitgegroeid tot een modestatement. Ongeacht wat de reden is voor het krijgen van hair extensions gedaan of het om een ​​nieuwe look te krijgen zonder te wachten voor uw haar te groeien, of als uw haarstructuur is dun en je hunkert naar een meer voller en sexier kapsel, hair extensions voor Afrikaanse Amerikaanse vrouwen altijd goed uitzien.
Methoden van Hair Extensions voor zwarte vrouwen
Er zijn vele methoden voor hair extensions voor zwart haar. De volgende zijn enkele van de extensions technieken:
Weven: Een van de meest populaire methodes om hair extensions voor zwarte vrouwen door het weven. In deze methode worden cornrow vlecht gevlochten stijlen dicht bij de hoofdhuid, en de uitbreidingen zijn genaaid op hen. Deze methode van haar weeft voor zwarte vrouwen is ideaal voor zwart haar die chemisch zijn ontspannen en moet worden gegroeid uit, als de natuurlijke haren gevlochten onder de extensies en niet zal worden gezien.
Vlechten: Ook bekend als cornrows ontwerpen of Franse vlechten, in deze methode, zijn kleine strengen gevlochten hair extensions in je haar. Haarvlechtkunst is een van de meest gebruikte methoden voor hair extensions voor zwarte vrouwen.
Bonding: Dit is de gemakkelijkste methode die wordt gebruikt op inslagen van uitbreiding haar. De inslag is vast aan de wortel van je haar met een speciale lijm. Deze methode is tijdelijk en het beste deel is dat de extensions verwijderen is erg makkelijk, want het is gedaan met speciale lijm remover.
Fusion: Dit is een van de duurste methoden van hair extensions voor zwart haar. Bij deze methode wordt een speciale haarlijm pistool is gebruikt om de extensions bevestigen in je haar. Deze methode kan je van een kort gewas lange haren in ongeveer 12 tot 16 uur.
Tips voor Hair Extensions Care
Maakt niet uit welke methode je kiest voor het krijgen van uw Afro-Amerikaanse hair extensions, heb je aan basis haarverzorging om ze te onderhouden. De volgende zijn een paar belangrijke tips over hoe om te zorgen voor hair extensions:; niet shampoo voor twee dagen na het verkrijgen van de verlenging. Was altijd haar met uw hoofd achterover, niet naar voren gekanteld, en nooit met een droge schrobben actie. Plaats wikkel het haar in een handdoek. Droog de obligaties voorzichtig om storing te voorkomen. ; Borstel het haar minstens drie keer per dag met een borstel van varkenshaar scheef. Tijdens het slapen, is het het beste om je haar te houden in een zachte scrunchy om te voorkomen dat ze verstrikt. ; Gebruik geen krullen tang of stijltangen op de werkelijke bond bijlage. ; Altijd onthouden dat zeewater en zwembaden met chloor kan breken de obligaties en lijmen. Om de effecten te minimaliseren, is het best na het zwemmen op nat haar in de douche en vervolgens toepassing van een obligatie beschermen oplossing en föhnen de obligaties van uw hair extensions. ; Dus nu dat je hebt alle informatie over extensions voor zwarte vrouwen, waar wacht je nog op? Ga op en krijg die mooie lange lokken die je altijd wilde!

No comments:

Post a Comment