Monday 31 October 2011

Kapsels voor Afro-Amerikaanse vrouwen

Voorbij zijn de dagen dat African American vrouwen te kampen had met weerbarstig haar textuur. Zwarte kapsel zijn gekomen een volledige cirkel met de introductie van stijlen, in het bijzonder geschikt voor de zwarte vrouwen. Goede kapsels zijn niet alleen alles over rechte, lange bouncy haar. De Afrikaanse Amerikaans haar heeft een ingebouwde in het lichaam, vanwege de gekrulde, golvende patroon dat maakt het mogelijk om te stylen in vele manieren, waaronder vlechten, vlechten en cornrolls. Dus als je in een stijl die sleur en overwegen het wijzigen van uw stijl, dan is hier een lijst van kapsels voor de Afrikaanse Amerikaanse vrouwen.
Korte kapsels voor Afrikaanse Amerikaanse Vrouwen
De korte kapsels voor zwarte vrouwen zijn brutaal en sportief en zijn een geweldige manier om hun prachtige gelaatstrekken te accentueren. Bovendien, ze zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Met een kort kapsel, Afro-Amerikaanse vrouwen kunnen wisselen tussen het dragen dat het recht of het toevoegen van een vleugje krullen of gewoon omdat het een natuurlijke krullen. Voor mensen met steil haar, probeer dan de klassieke bob korte kapsels of gewoon kiezen gelaagd kapsel van een 'Halle Berry'. Voor ontspannen haar, probeer het stylen in golven behulp van een gel of krijgen de sexy verwaaide look met de up flips.
Afro kapsels
De Afro kapsel stijl is met name geschikt voor natuurlijke Afrikaans haar en onder anderen die stevig gekruld of kroeshaar. For the Afros, is het haar gestyled, zodat dat onderscheidt zich van de hoofdhuid. De algemene vorm van de gecreëerde silhouet is rond. Dit is echter onderhevig aan variatie, afhankelijk van de voorkeur van het individu. Het kapsel kreeg enorme populariteit in de jaren 1960 en 1970, steeds een fashion statement en een symbool voor de kracht en de schoonheid van zwart haar.
De stijl kunnen worden gecreëerd door spritzing het haar met een lichte olie of moisturizer en zachtjes masseren het via de haar. Nu gebruik maken van een haar pick niet-metalen tanden om het haar te bevrijden van de hoofdhuid en zodra het haar is opgepikt door grondig, gebruik de palmen van je handen zacht klopje en het haar vorm in een zachte, afgeronde silhouet.
Haar Vlechten
Een van de meest populaire Afro-Amerikaanse haarstijlen, haar vlechten ontwerpen zijn een integraal onderdeel van de Afro-Amerikaanse cultuur. Van de eenvoudigste van de drie strengen vlechten om de complexe micro vlechten en cornrow vlecht stijlen, van vlechtwerk kapsels bieden een veelzijdige optie voor styling natuurlijke zwart haar. U kunt ervoor kiezen om ofwel laat ze liggen dichter of hang vrijelijk uit de hoofdhuid. Hoewel het in de eerste plaats past bij de mensen met lange haren, kunnen vrouwen met kortere haar gebruik hair extensions die kunnen worden gebruikt om het haar te vlechten. 'Grote doos' vlechten, ook wel bekend als de godin vlechten, zijn gemaakt door vlechten kunsthaar in grote vlechten. Denk er echter aan, dat haar, dat is te strak gevlochten kan resulteren in haarverlies en dunner.
Afro kapsel Puff
Afro pufjes worden gemaakt door het snijden van het haar gebaseerd op het aantal benodigde pufjes. Het haar bladerdeeg wordt dan beveiligd rond de basis met behulp van een elastiekje. Deze Afrikaanse Amerikaanse kapsel is niet alleen aantrekkelijk, maar ziet er ook heel netjes en opgeruimd.
African American Twist Kapsels
Van bekende beroemdheden als Jill Scott, Afro-Amerikaanse (afro) Twist kapsels erg populair geworden vanwege hun veelzijdige look en hun gemak van onderhoud. Zij maken gebruik van het voordeel van de van nature krullend en strak opgerold African American haar, voor het bereiken van de perfecte stijl. Gewoon nat het haar, draai het en de lucht laten drogen, de stijl die laat zien van je eigen persoonlijkheid en spreekt de juiste uitstraling te bereiken.
Vergeet niet dat wanneer u kiest voor elk kapsel, overleg te plegen met een stylist de eerste plaats, om te zien of het past bij uw stijl en persoonlijkheid. Vermijd het gebruik van agressieve chemische behandelingen en andere behandelingen die het haar uit haar glans kan strippen. Na alle, natuurlijke zwarte haar is mooi en alles je nodig hebt is voor een kapsel dat bij u past precies goed.

No comments:

Post a Comment