Monday 3 October 2011

Saffloerolie voor Skin

Saffloerolie wordt geëxtraheerd uit de saffloer plant, die is ergens tussen 30 tot 150 cm hoog, met briljante rood, geel of oranje bloemen die bloeien in juli. In vroeger tijden werd de plant gekweekt voor zijn zaden, die werden gebruikt in geneesmiddelen, voor het kleuren en smaakstoffen voedingsmiddelen en naar rood (carthamine) en gele kleurstoffen maken. Echter voor de laatste halve eeuw of zo, heeft het gewas geweest meestal gekweekte waarbij plantaardige olie maken op haar zaden. Saffloerolie heeft bijna dezelfde voedingswaarde als zonnebloemolie en is zonder smaak of kleur. Terwijl het wordt hoofdzakelijk gebruikt als een kook olie, wordt het ook gebruikt in saladedressings, evenals in de productie van margarine. Sommige mensen gebruiken saffloerolie voor huidverzorging, en ook als een voedingssupplement. Twee verschillende soorten oliën worden geproduceerd van twee soorten saffloer. Een is hoog in enkelvoudig onverzadigde vetzuur (oliezuur), terwijl de andere is hoog in meervoudig onverzadigd vetzuur (linolzuur). De voormalige type saffloerolie wordt vaker gebruikt.
Voordelen van Saffloer olie op de huid
In de afgelopen tijd zijn er veel mensen die de waarden van saffloerolie geprezen voor huidverzorging. Het gebruik van saffloerolie voor de droge huid wordt aangeraden zoals gezegd is te helpen handhaven elasticiteit van de huid wordt gezegd dat speciaal voor de gevoelige huid. Als u besluit om de olie in plaats van een vochtinbrengende crème te proberen, maar zijn niet gelukkig dat het reukloos is, kan je mengen met een zeer kleine hoeveelheid amandelolie. Koudgeperste, biologische saffloerolie is uitgeroepen te worden wonderlijke voor sommige huidproblemen, met name acne. As saffloerolie is een goede natuurlijke bron van omega-6, is het minder waarschijnlijk te vormen brokken of aan elkaar plakken. Deze tendens is vanwege het feit dat de moleculen elkaar afstoten, waardoor het meer geneigd om zich te verspreiden en vloeistof blijven. Wat dit allemaal voegt tot, is dat als de olie is rijk aan omega-6, het is meer waarschijnlijk om zijn weg te vinden uit de poriën verstopt raken dan ze samen met huidcellen en haren. In feite kan het zelfs helpen bij het oplossen van existing blokkades. Dit helpt bij het omgaan met de oorzaak van acne en gaat een lange weg bij het voorkomen van uitbraken. Voor het behandelen van acne, moet koudgeperste saffloerolie worden geconsumeerd rauw. De aanbevolen dosering is ongeveer 1 eetlepel (DSP) een dag voor een volwassene, en 1 theelepel voor een kind. Wees voorzichtig niet te koud geperste saffloerolie kok of toe te voegen aan kokend heet voedsel. Een andere manier om het te gebruiken, om te kunnen worden geabsorbeerd door het lichaam, is om te kunnen worden geëmulgeerd en gegeten met voedsel. Hier zijn enkele recepten, die saffloerolie, die u kunt gebruiken bevatten:
Smoothie; Ingrediënten; ½ een glas sojamelk of magere melk, 1 dsp van saffloerolie (1 theelepel voor kinderen); ½ een glas appelsap of ananassap; Een snuifje van biergist, 1 banaan, honing naar smaak; Voeg alle deze ingrediënten in een blender, en whirl tot je een glad drankje. Voeg crushed ijs voor een gekoelde smoothie.
Appret; Ingrediënten; gelijke porties van koudgeperste saffloerolie en appelazijn, snufje oregano; honing, citroen en knoflook; Meng alle ingrediënten samen, en gebruik het als een dressing voor salades, pasta, gekookte groenten of zelfs het toevoegen van een zing sap tomaat.
Lees meer over:; Saffloerolie Benefits; Saffloerolie voor de haargroei; terwijl het verbruiken van saffloerolie, is men ook geadviseerd om hun inname van B Complex voedingsmiddelen verhogen (groene bladgroenten, noten en volkoren producten), waarvan wordt gezegd dat steun in de juiste absorptie van de olie. Het zal ook helpen om de huid de natuurlijke oliestroom te reguleren. Wees voorzichtig om saffloerolie opgeslagen in een bruine glazen fles te kopen en het na het openen van de koelkast, zoals het hoort te zijn erg gevoelig voor warmte en licht. Use saffloerolie van natuurlijke huidverzorgingsproducten voorzichtig, omdat er een gebrek is aan wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van de effectiviteit van saffloerolie voor huid-en haarverzorging.

No comments:

Post a Comment