Monday 31 October 2011

Schrijf een Living Will

Een herroepelijke living will is een belangrijk document dat kan blijken te het antwoord in een leven en dood situatie. Een levend zal is ook bekend als de Advance Medische richtlijn. Alles in deze wereld is van voorbijgaande aard. Tijden blijven veranderen en een persoon die is in de roze van gezondheid kan plotseling gehospitaliseerd en wonen op life support. Onder zulke omstandigheden, wanneer de dood onvermijdelijk is of de dood beter is dan het lijden, om een ​​levend testament blijkt erg nuttig zijn.
U hebt uw leven op uw termen leefde, dus het is uw recht om dood verkiezen boven medische behandelingen dat een zeker dood vertraging. Het is uw recht deel te nemen in de gezondheidszorg beslissingen inzake uw leven. Schrijf je een levende zal helpen uw dierbaren redden uit maken kwellende beslissingen. Het beste voorbeeld van een levend zal kan worden gegeven van voormalige Amerikaanse president Richard Nixon. Mr Nixon leed aan een zware beroerte die onomkeerbare hersenschade veroorzaakt. Hij kon hebben overleefd wonen op een beademingsapparaat in een vegetatieve toestand. Mr Nixon had voorbereid een levend zal voor zichzelf, dat gerichte de artsen te laten hem sterven een natuurlijke en vreedzame dood. De late president had set een voorbeeld voor vele Amerikanen die kan voor een levende opt zal voor zichzelf.
Wat is een Living Will?; Een levende wil en vertrouwen zijn vaak verward. Een levend vertrouwen is gebruikt om de overdracht van eigendom aan de begunstigden. Een levende zal u helpt beslissen de kuur dat moet worden genomen om u levend houden door steunsystemen, dat kunstmatig omvatten meegeleverde voeding en hydratatie. Een levende zal in werking treedt geval van terminaal zieke patiënten of degenen in een permanente onbewuste gemoedstoestand of bewuste maar lijden onomkeerbare hersenschade.
Hoe een Living Will Schrijf; Wanneer u wilt maken een levend zal, moet u bepaalde stappen volgen. Deze stappen om ervoor een levend testament zijn noodzakelijk maken een geluid medische levende zal dat nuttig zal onder onvermijdelijke voorwaarden. De eerste stap in schriftelijk een levend zal impliceert denken van alle soorten situaties en zorg die kunnen komen up. Een medisch levenden zullen wordt uw stem wanneer u geen je geest spreken. De volgende dingen moeten worden overwogen en opgenomen wanneer schriftelijk een levende zal. ; Omstandigheden: U moet alle de exacte omstandigheden waaronder u kan wel of niet wilt medische zorg ontvangen noemen. You can ask for pain relief and decline life-prolonging procedures.
Ventilator: Een mechanische pomp die u zullen helpen adem wanneer u om adem staakt op uw eigen. U kunt opgeven wanneer je schrijft een levende zal of u dan niet mag willen wonen met de hulp van mechanische ademhalingsapparaat.
CPR: In veel gevallen is cardiopulmonale reanimatie toevlucht tot, als het hart stopt met pompen. Dit wordt gedaan te houden een brein dode persoon levend. U kunt opnemen de clausule bij het schrijven een levende of als een losstaand dergelijke, 'Do Not Resuscitate' bestellen.
Kunstmatige Feeding en Intraveneuze Fluids: Kunstmatige voeding en intraveneuze vloeistoffen zijn gegeven aan een patiënt nutriënten aan en voorkomen uitdroging. You can wordt ontkennen gevoed door een buis die passeert de neus in de maag of een chirurgische insertie van de buis rechtstreeks in de maag. Kunt u ook blokkeren de inname van voeding en hydraterende maatregelen om worden verstrekt via een IV buis. U kunt zelfs opgeven voor hoe lang en wanneer u zou willen kunstmatige voederen en intraveneuze vloeistoffen ontvangen. ; Dit zijn een paar voorbeelden van de verschillende omstandigheden en situaties kunnen worden genoemd wanneer uw schrijf uw living will. Wanneer u een levende zal, moet u uw arts raadplegen aangaande uw besluit en de medische problemen die moeten worden vermeld in uw medische living will.
De volgende bespreking u nodig maken is met uw familie betreffende uw juridische living will. U moet begrijpen de wensen van uw familie en luisteren naar hun meningen. Moet u ervoor ieder eens met uw beslissing, zodat in tijd van nood er geen conflicterende twee partijen. U kunt ook uw priester in deze besluitvormingsproces.
Staat Kopie van Living Will; Elke staat heeft specifieke regels en richtsnoeren betreffende een juridische levende set zal volgens de respectieve staatswetten. Moet u verkrijgen staat levende zal vorm uit de staat gezondheid afdeling, lokale ziekenhuizen of artsen. U mag Tevens benoemt een advocaat te helpen bereidt u een juridische levende zal en laatste zal die in conjunctie. Als u van de ene toestand herlocatie naar ander, je kan hebben om opnieuw voor een nieuwe medische levend zal, aangezien er geen genationaliseerd standaard.
Zodra uw medische levensstandaard zal formulier is ingevuld, zorg ervoor u niet missen op een extra of specifieke wensen u moet maken. Na het schrijven een levende zal vorm, ondertekenen en get it getuige volgens uw staatswet. Zodra het formulier is voltooid, controleert kopieën van de levende zal en geef het aan uw gezinsleden, artsen, advocaten en bewaren een kopie met uw belangrijke papieren.
Gezondheidszorg Volmacht; Een gezondheidszorg volmacht helpt je iemand aanstellen die u vertrouwt om medische beslissingen namens u te maken. Deze situatie ontstaat wanneer u bewusteloos bent of niet kan medische beslissingen als gevolg van enige redenen. De persoon aangesteld als uw Gezondheidszorg Volmacht wordt bekend als een 'agent'. De agent is een belangrijk onderdeel van een rechtspersoon levende zal, zoals het is deze persoon die zal wegen alle voors en tegens van de behandeling en maak aa beschikking gebaseerd op uw wensen.
Uw beslissing om een ​​levend schrijven zal zal blijken te een zegen voor u en uw dierbaren. Hoewel ik bid u misschien nooit een nodig. Maar indien de behoefte ontstaat, zal u op uw gemak dat dingen zal zorg worden gehouden volgens uw wensen. U nodig te houden bijwerken van uw levende zal zo medische technologie verandert en oprukkende elke minuut. Een levende zal helpt u sterven met waardigheid, wanneer de noodzaak voordoet.

No comments:

Post a Comment