Thursday 27 October 2011

Omgaan met de dood van een geliefde

Ik weet niet wat te zeggen, wanneer je er was,; De dagen waren zo blij en vrolijk, maar nu, in een flits, je bent verdwenen; Rekening houdend met alle mijn geluk weg
Nou, dit zijn geen enkele lijnen van een gedicht door een beroemde auteur als u zou kunnen hebben dacht ze toch treffend hoewel onvoldoende uitdrukkelijke Ik denk dat het emotionele trauma's waarmee individuele omgaan met de dood van een geliefde persoon. Woorden, op zijn minst gezegd, ontbeert enige troost en comfort voor een persoon in deze situatie. Toch ga ik proberen en wat troost te brengen gerafeld harten door middel van dit artikel. Omgaan met de dood van een geliefde vraagt ​​veel mentale kracht en hoe pijnlijk ook, de aanvaarding van het verliezen van die persoon. Onderstaande tekst zou (hopelijk) je helpen in het omgaan met de dood van een geliefde.
Te maken met een dood
Aanvaarding: Aanvaarding van het verliezen van een dierbare is een moeilijke vraag. Voor het openen van je hart te drukken wat je voelt over het verlies is het noodzakelijk dat u eerst te accepteren en verteren van het feit dat hij of zij is niet meer. Het is natuurlijk voor de nabestaanden of mensen die zeer dicht in te gaan ontkennen. Maar je kunt niet leven op een denkbeeldige wereld en het leven is oneerlijk zoals het is. Je moet het reine te komen met de schetterende waarheid. Maar dat betekent niet je haast zeggen in jezelf dwingen om het te nemen inch Het zal tijd te zinken in een paar dagen, maanden in beslag nemen. Het moet uiteindelijk, want het leven moet gaan.
Ontluchting Out: Spreek zoveel als je wilt over die persoon en hoe u zich voelt over zijn of haar dood. Dit zal u verder helpen grip te krijgen op de waarheid. Huilen, laat je emoties uit als je wilt of voelt. Huilen gedraagt ​​zich als een druk systeem voor uw hart. De lading van emoties krijgt soms een beetje teveel. Huilen geeft dat je verlichting in zo'n situatie. Dit wil niet zeggen dat je aan het huilen zo erg om je ogen gezwollen maken. Het punt is uit te drukken en uw gebotteld gevoelens ventileren familieleden en vrienden bij het omgaan met verdriet na de dood. Lees meer over hoe om te gaan met verdriet.
Geef het wat tijd: Omgaan met verdriet over het verlies van een dierbare is geen nachtelijk oplossing. Uiteraard zal het enige tijd duren voor u om eruit te komen van de emotionele tegenslag. Hindert, laat de dingen nemen hun natuurlijke cursus. Tijd is de beste genezer, zeggen ze. Let enige tijd gaan door. Wees geduldig en make up your mind dat het een lang proces en het zal tijd vergen.
Plicht naar jezelf: Je moet voor jezelf zorgen tenminste voor de omwille van anderen die de zorg voor je. Hongerende jezelf of geen eten of het niet nemen van voldoende rust is helaas niet gaat helpen dat de individuele terug krijgen (ik weet dat dit een beetje hard en makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch moet je proberen). Daarom, waarbij voldoende rust, eten en doen alles zoals voorheen zal misschien makkelijker maken voor jou. Dit wordt voor je eigen bestwil uiteindelijk.
Afleiding Works: Ik weet wanneer je te maken met de dood van een geliefde, alles lijkt te zijn gekomen aan niets. Zelfs dan zet je schrap en doe dingen die je geest zal afleiden van de gedachten van de smartelijke overlijden. Dit zal effectief blijkt in ieder geval voor enige tijd. Vergeet helemaal over die persoon zal bijna onmogelijk.
Neem contact op met anderen met vergelijkbare ervaring: Probeer en naar anderen met soortgelijke ervaringen en ideeën uitwisselen en delen het verdriet te bereiken. Als je gevoel 'Waarom ik', dan is dit misschien een goede optie om na te denken over zijn. U weet dat er mensen zijn zoals jij, gepijnigd en verdrietig en geschokt en getraumatiseerd. Sta open voor zetten in uw emoties en luisteren naar wat ze te zeggen hebben en vice versa. Op deze manier zou je hebben geholpen de anderen in de omgang met de dood. Je zou ook kunnen vinden troost in spiritualiteit als je geneigd er naar toe.
Tot slot wil ik zeggen dat herinner me de goede herinneringen van die persoon, terwijl de behandeling met de dood van een geliefde. Ik weet niet hoe het leven na dit leven, of als er leven na de dood. Maar ik weet een ding dat door middel van herinneringen die persoon zal altijd met je mee. Dit zal u helpen bij het omgaan met de dood. Het geloof hebben dat hij of zij is er wel degelijk ergens en gelukkig. Net zoals boeken van Agatha Christie, Het is volstrekt juist dat komt de dood als het einde.

No comments:

Post a Comment