Sunday 30 October 2011

Hoe zeg Sorry

Vergeving is het verleden niet veranderen, maar wel de toekomst te vergroten - Paul Boese
Het leven is nooit een bed van rozen en een heeft te kampen met moeilijke tijden in het leven. Er zijn momenten waarop je ruzie met je partner en eindigen in een ruzie, of u het niet eens met een vriend of een geschil. In beide gevallen kunt u eindigen gevoel laag is en wenst te maken, zo spoedig mogelijk. De enige manier is om te zeggen het gouden woord, Sorry! Bezitten tot uw fout is zeer belangrijk en het is echt vergt moed om je fout toe te geven en voor je gedrag excuses.
Tips over hoe om te Sorry Sierlijk Zeg; Het eerste wat je moet onthouden is om niet te nep uw gevoel, excuses aan de persoon alleen als je echt medelijden. Liegen er niet om of geven valse excuses. ; Bij het uitdrukken van uw excuses aan iemand, altijd kijken naar de persoon in de ogen en blijf kalm. Zelfs als de persoon duurt het langer om te reageren, laat je humeur stijgen als je niet kunt verwachten dat een persoon aan uw excuses onmiddellijk te accepteren. , Wanneer sorry zeggen, gewoon zeggen dat het en het einde van het onderwerp, toen en daar. Begin er niet de schuld spel als wie was de oorzaak van de strijd, omdat dit zal leiden nergens toe jou. ; Bent u bezorgd hoe zeg je sorry voor een meisje? Als je eenmaal hebt acceptatie van uw schuld, vergeet nooit zeggen sorry voor een meisje via de telefoon of per sms. Het is beter als je haar persoonlijk te ontmoeten en express uw verontschuldiging. ; Er zijn verschillende manieren om zich te verontschuldigen. Je kunt zeggen spijt met bloemen, een kaart met geschikte verontschuldiging citaten of een klein geschenk is een lief gebaar en zal echt gewaardeerd worden. U kunt uw meisje zelfs voor een date, koffie of een dans. ; Als u op zoek bent naar manieren om te zeggen sorry voor je vriendje, kan dit makkelijker als hij is naar verwachting meer begrip. Just hem benaderen en direct make-up. U kunt zelfs een notitie te versturen / kaart. ; Hoe zeg je sorry na een ruzie is een vrij moeilijke vraag. Maar vergeet niet dat als je beseft uw fout, enige tijd voor uw partner af te koelen een beetje geven en vervolgens excuses (niet verwacht de persoon snel accepteren het). : Het is beroemde gezegd dat paren niet moet gaan naar bed mokkend. Het is altijd beter om uit te zoeken dingen snel. Vergeet niet, het is niet goed om terug te beantwoorden, of wanneer de gemoederen vliegen betogen. ; Hoewel ongemakkelijk en nutteloos, kan men een apology schrijven voor onvergeeflijke crimes, zoals een brief apology for cheating. , Zoals: Hoe excuseert en meen het, Hier zijn een aantal gemeenschappelijke zinnen die u kunt gebruiken wanneer je wilt zeggen sorry voor iemand. , Ik ben Sorry, ik verontschuldig me for_______; Vergeef me for______, ik ben je een excuus; Pardon for_____; Neem me niet kwalijk for_______; Ergens in het leven ben je ook verwacht dat condoleance uiten en zeggen spijt over de dood van iemand. Als u niet kunt bedenken hoe om te zeggen sorry over een overlijden, kunt u gewoon als uitdrukken, 'Het spijt me voor je verlies' of 'Het spijt me, dat doet'.
How to Say Sorry in Verschillende talen; Albanees - Me fal; Bosnisch - Oprostite; Tsjechisch - Pardon; Fins - pahoillaan; Frans - Desole; Duits - Es tut mir Leid, Hindi - MAAF Kijiye; Italiaans - Spiacente; Pools - Przepraszam; Portugees - Desculpe; Hoe zeg je sorry is niet een moeilijk probleem. Als het gaat om relaties te bouwen of hen sterker te maken, waarom zou je gerust door te zeggen dat een woord? Alleen jammer zeg, laat het verleden rusten en hebben een gelukkig leven.

No comments:

Post a Comment