Saturday 15 October 2011

Beste Gas Water Heater

Als u een warm water minnaar als ik, als het gaat om het hebben van een bad, dan is dit artikel zal u helpen bij het kiezen van de beste gas boiler voor u door de herziening van alle beschikbare die op de markt. Niets kan worden vergelijkbaar met een warme douche of een warm water bad, na een harde dag werken's!
De stijgende brandstofkosten zijn dicteren beslissingen van mensen nu. Traditioneel werden elektrische kachels en spoelen gebruikt om water te verwarmen. Niet alleen elektrische kachels verbruiken veel stroom, hebben ze ook een laag rendement. Allemaal dankzij de uitvinding van de geisers. Ze zijn zeer energie-efficiënte apparaten. Als je me niet gelooft, vervang uw elektrische kachel met de beste gas boiler, die ik aanbevelen. De elektriciteitsrekening zal u tonen het verschil.
Hoe je het beste Gas Water Heater Kies?
Er zijn bepaalde dingen die je moet uitkijken voor, die het beste gas boiler van het gemiddelde te scheiden. Het zal ook geen kwaad als je weet hoe je een gas boiler te installeren, in het geval u het zelf te doen. Echter, gas boiler problemen beste links voor professionals op te lossen, want er is een veel betrokken ingewikkelde machines.
Hier is een lijst van dingen die je moet controleren voordat je koopt. ; Gas Bron: Bepaal wat voor soort gas bron die u wilt voor uw kachel. Er zijn twee opties, ofwel aardgas of butaan. Het aardgas based versie wordt beter, aangezien het volledig brandwonden zeer minder vervuiling veroorzaakt. ; Gas Capaciteit en Flow Rate: Kies welke hoeveelheid gas capaciteit u wilt, afhankelijk van het hete water gebruik. Controleer ook voor flow rate. Hoe hoger de stroomsnelheid, des te beter het is. Zoeken naar een optimale combinatie van de twee. ; Veiligheid Kenmerken: Dit is het meest belangrijke ding om uit te kijken. De boiler moet beschikken over adequate veiligheidskenmerken waarin indicatoren van lekkage geven en ongevallen te voorkomen. Kijk voor veiligheidscertificering. , Energie-efficiëntie: Kijk voor een hoge R-rating, die hoge energie-efficiëntie geeft. Het beste gas boiler zal worden gekenmerkt door een hoge energie-efficiëntie. ; Best Gas Water Heater Reviews
Hier zijn recensies van enkele van de beste geisers beschikbaar in de markt voor uw inzage.
Whirlpool 40g Gas Water Heater; Pros: Met topnotering op meeste tellingen, dit is een zeer populaire keuze. Dit gas geiser heeft een zeer hoog cijfer eerste uur. De R-waarde met 9 geeft een hoge energie efficiëntie. Het is een zelfreinigend toestel met een peizo elektrische ontsteker.
Nadelen: Er zijn problemen gemeld met de thermostaat van het apparaat.
Prijs: 335 dollar
Kenmore33159 HydroSense; Pros: Deze is van de hogere prijsklasse, maar is top rated voor zijn energie-efficiëntie. Wat maakt het springen is het 2 inch dikke laag isolatie! Tank garantie is voor 12 jaar en het is een zelfreinigend systeem.
Minpunten: Problemen met betrekking tot haar elektronische controles zijn in sommige gevallen gemeld.
Prijs: $ 600
Bradford White 40-Gallon; Pros: Het heeft een 6 jaar garantie en volautomatische besturingen. Haar unieke kenmerk is de "ScreenLok Flame Arrestor '. Het heeft ook een zelfherstellende thermische schakelaar. Dit gas boiler is meestal onderhoudsvrij en heeft een piëzo-ontsteker.
Nadelen: Reparatie service is meestal vertraagd.
Prijs: 398 dollar
Kenmore Power Vrek Tank; Pros: Het heeft een capaciteit van 71 liter, dat is meer dan voldoende voor een gezin van vier. Het heeft een beperkte garantie van 9 jaar.
Nadelen: Rangen laag op de eerste uren beoordeling!
Prijs: 330 dollar
Dit zijn de beste gas boiler keuzes voor je in de markt. Kiezen voor de ene, die het best past bij uw behoeften en bespaart u geld door middel van hoge energie-efficiëntie. Bezuinig niet op kwaliteit en kiezen voor een lage prijs gaskachel. Kijk naar het eerste uur rating, R-waarde en andere details. Laatste maar niet de minste, kijk op de veiligheid functies van het apparaat. De beste gas boiler is er een die geeft je een optimaal rendement tegen een redelijke prijs.

No comments:

Post a Comment