Saturday 29 October 2011

Septic tank Kosten

De term 'septic tank' kan worden vertrouwd met die wonen in stedelijke gebieden, maar zeker niet aan mensen die in afgelegen of landelijke plaatsen. Het water dat wordt doorgespoeld van het aanrecht, afgetapt van het aanrecht tijdens het wassen de handen of met een bad wordt opgebouwd in de septische tank. Personen die verblijven in landelijke gebieden behoefte aan een speciale regeling om dit afvalwater, iets wat wordt gedaan door het installeren van een septic tank te houden te maken. Echter, in steden, een traditionele drainage systeem neemt vaak zorg voor het vuile water.
Septische tank Kosten
Ben jij een van die plannen om een ​​huis maken in een landelijk gebied, het installeren van een septic tank is een must. In het algemeen worden deze tanks ondergronds gebouwd, en een regeling is zo gemaakt dat het gebruikte water stroomt in de tank en het tegelijkertijd bladeren. De septic tank andere kosten dan koers van de tank is over het algemeen geassocieerd met de volgende taken:, installatie, onderhoud, reparatie, de septic tank Price; De factoren die haar prijs bepalen zijn de grootte en het type van de septic tank. Hoe groter de omvang, meer zullen de tank prijs. Deze tanks zijn in het algemeen gemaakt van beton, staal of glasvezel. Septische tanks van beton worden vaak aangetroffen in gebieden waar de installatie is van wezenlijk belang, omdat deze tanks kunnen een uitstekende service bieden zonder veel onderhoud voor meerdere jaren. De standaard grootte voor een septic tank is er een die winkels 1000 gallons (4000 liter) water en de prijs varieert van $ 500 tot $ 700.
Originele installatie-kosten; De installatie kosten van septic tanks is afhankelijk van de aard van de septische systeem en de arbeidsmarkt heffing die varieert van plaats tot plaats. De algemeen geïnstalleerd daarvan zijn als volgt:; De drainfield en grind septische systemen; druksystemen; Aerobic afvalwaterzuiveringsinstallaties; Turf filter septische systemen; Het hangt ook af van de hoeveelheid materiaal die nodig is om de installatie te voltooien. U zult ook moeten pijpen dat een passage voor afvalwater van het toilet, wasbak en badkamer bieden om de tank te bereiken. De minimale installatie kosten zijn ergens rond de $ 2000. Echter, normaal gesproken moet je besteden rond 3.000 dollar - $ 5.000 tot een septic tank te installeren. In het geval de arbeidskosten zijn hoog in uw regio, bereid om de schaal uit meer dan $ 5000 (ongeveer $ 8000 - 12.000 dollar). Het installeren van een aerobe systeem kost rond de $ 6000 - 10.000 dollar.
Onderhoudskosten, verschillende septische systemen vereisen minder of frequent onderhoud. De jaarlijkse onderhoudskosten van een nieuw drainfield septisch systeem zal variëren tussen de $ 30 - $ 500. Na verloop van tijd, zal u gevraagd worden om de pomp uit het vaste afval dat overblijft in de septic tank. De conventionele grind septische systemen moeten worden weggepompt, eenmaal in elke 1 - 3 jaar. Er zijn professionals die deze job efficiënt te doen en het hotel, rond de $ 75 - $ 150 per bezoek. In geval u geïnstalleerd turf filter systeem, kan de jaarlijkse onderhoudskosten oplopen tot $ 1700. De meest gebruikte producten voor septische onderhoud van het systeem zijn de septic tank schoonmaakmiddelen zoals Enza poeder dat te voorkomen verstopping van afvoerleidingen.
Reparatiekosten; Een systeem dat slecht wordt onderhouden door het negeren van septic tank problemen is een van de belangrijkste redenen achter hoge reparatie kosten. Vervanging van een gebroken pijp wordt beschouwd als de een van de minst dure reparatie. Anders kan de reparatie kosten gaan naar een paar honderd dollar die tussen de $ 1500 - $ 3000.
Een nieuwe septische systeem is erg geschikt voor de duur van meer dan 20 jaar. De totale septic tank kunnen de kosten aanzienlijk verminderen als ze gebouwd zijn en onderhouden op de juiste manier.

No comments:

Post a Comment