Tuesday 18 October 2011

Waarom hebben mannen Zaken

Als ik denk aan het praten, is het natuurlijk met een vrouw. Voor praten op zijn best als een bron van inspiratie, het wil een overeenkomstige goddelijke kwaliteit van de ontvankelijkheid, en waar zal je dit vinden, maar in een vrouw? - Oliver Wendell Holmes
Waarom hebben mannen zaken? Goed. Ik denk dat het is omdat ze of liever omdat ze dat willen. Vergeet niet Bill Clinton die zei in zijn autobiografie dat hij een relatie met Monica Lewinsky had ', want hij kon'. Ik weet dat klinkt stom, maar weinig mensen een reden nodig om overspel te plegen, de meeste slechts een kans nodig hebben. Terwijl onze traditionele samenlevingen en de media hebben altijd de schuld van de andere vrouw voor de buitenechtelijke affaire, mannen zijn nauwelijks de passieve partners in een affaire relatie. Terwijl sommige zijn actief nastreven van de mogelijkheid om, anderen hebben bestudeerd, terwijl er nog anderen die al lang en hard over gedacht alvorens te beslissen om gaan (uiteraard na afweging van de kosten en baten). Dus zijn alle mensen die hebben gezien of buitenechtelijke relaties, slecht is? Niet echt, in feite goed of slecht is heeft niets te maken heeft. Na alle van de Voorzitter om je buren iedereen lijkt te hebben gegeven in de verleiding van het hebben van een affaire. Dat is gewoon teveel slechte mensen. Dus waarom precies doen getrouwde mannen hebben zaken?
Redenen waarom mannen hebben Zaken
Ok, nu als ik zeg dat ik bedoel zaken volwaardig ontrouw en niet alleen milde flirten. Het idee dat iemand die niet heeft beloofd om voor eeuwig van je houden en is niet gebonden door de banden van familie en financiën, misschien zie je een aantrekkelijk, dat je niet zeker bent nog steeds bestaat, is weliswaar bedwelmende voor gehuwde mens. Echter, wat zijn de redenen die hem te stoten naar het overschrijden van de dunne lijn tussen flirten aan het hebben van een affaire?
Het Ego Trip: Mannen hebben vaak zo te regelen dat hun ego boost (Ze willen dat hun koek en hun ijs!). Laag zelfbeeld lijkt een belangrijke oorzaak van ontrouw in mannen. Aandacht en erkenning van iemand maakt mannen zich speciaal voelen en emotioneel gehecht aan hen.
Ontevredenheid: Ontevredenheid in de huidige relatie en andere echtelijke problemen kan verleiden mannen te bedriegen op hun vrouwen. Na het huwelijk en zeker na het hebben van een kind meeste vrouwen de neiging om af strak houden zichzelf fit en goed uitzien. Het merendeel van de gesprekken van de gehuwde vrouwen die ik ken hebben de neiging om Veer rond de kinderen, de lekkende kranen en hoe duur boodschappen zijn geworden. Dus een element van fysieke en emotionele ontevredenheid lijkt te kruipen in de relatie. Ook kan een echtgenoot die niet de liefde en gezelschap kreeg van zijn partner elders zoeken.
Spanning en avontuur: Als je leven vallen in de saaie routine van het huwelijksleven, je geest schreeuwt uit voor spanning en avontuur. Mannen zoeken de spanning van geheime bijeenkomsten met een nieuwe geliefde, in combinatie met het gevaar om gepakt te animeren hun leven.
Geslacht: Vanilla seks (traditionele, saaie geslacht) kreeg om de meest voorkomende reden dat alle mannen vreemdgaan te geven voor hun eigenzinnige manieren. In situaties waarin het geslacht in het huwelijk wordt niet vaak, routine, saai en unengaging en waar de vrouwen lijkt te zijn het ophangen met het houden van hun mannen gelukkig, en ervoor te zorgen dat hun man weten dat, kansen mannen op zoek naar een affaire zijn sterk toegenomen .
Wraak: Het is verrassend, maar een van de meest voorkomende redenen voor mannen die zaken is, omdat hun vrouwen een affaire had. Het spelen van de lik op stuk spel maakt mannen een gevoel van rechtvaardiging voor hun verraad echtgenoot.
De Escape Route: Als mannen voelen zich gevangen in hun rol als huisman, kostwinner, zaken als een vluchtweg uit alle huishoudelijke druk.
Er zijn geen vaste definities of waarom mannen zaken. Vergeet niet, dat het is door mis-communicatie, pauze van vertrouwen, altijd ruzie over dezelfde dingen, dat mannen wel iemand vinden die ze denken meer verenigbaar is met hen vergeleken naar hun partner. Op zoek naar de tekenen van een affaire zal u helpen een oplossing uitwerken voor het oplossen van de relatie problemen met de echtgenoot en helpen u te redden van de rampen van een echtscheiding.

No comments:

Post a Comment