Saturday 22 October 2011

Dwerg Trees for Containers

Tegenwoordig heeft bijna elk persoon heeft een appartement dat luxe is, maar zonder de ruimte. Deze altijd groene bomen lijken een lang verloren droom. Het huis ziet er saai met alleen kunstmatige bomen en lichtjes. En de mensen dol op tuinieren vind het heel moeilijk om hun hobby te handhaven. Te geven een levendige kijk op uw appartement, en ja, om het milieu gezond, kan je plant some dwerg bomen in containers. Er zijn vele dwerg variëteiten van bomen voor containers, die niet alleen voor de show, maar dragen ook vruchten. Een ander voordeel van dwerg bomen voor containers is dat de hoogte groeit alleen tot een bepaalde grens, zodat u niet hoeft te snoeien houden.
Deze dwerg-bomen voor de houders kunnen worden geteeld overal dwz een balkon, terras of in een portiek. Aangezien er een verscheidenheid van bomen dwerg, zijn er ook een aantal containers beschikbaar voor deze. Een belangrijk ding dat moet worden opgevangen terwijl het kiezen van een container voor dwerg bomen is, dat de container moet worden groot genoeg om de plant als zijn wortels tegemoet te komen. De bodem is zeer belangrijk voor de groei van de plant, dus gewoon niet de bodem te verzamelen van de nabijgelegen landschap. De beste optie is om de bodem te kopen van de kwekerij zelf. Als u het kopen van een plant uit dwerg een andere regio, geven de kinderkamer eigenaar een idee over het klimaat in uw regio. Dat zal u helpen om een ​​plant die in staat is te overleven in dat specifieke klimaat te kiezen.
Dwerg Trees for Containers; Hieronder volgt een lijst van dwerg bomen voor containers, die u in staat zullen zijn om zelfs plant in uw balkon voor container tuinieren.
Dwerg Conifeer: Dwerg coniferen zijn groenblijvende planten en zijn een van de beste keuze voor terras bomen. Dwerg coniferen worden niet genoemd dwerg vanwege hun hoogte, maar vanwege hun trage groei. Deze planten groeien een tot zes voet in tien jaar! Deze planten kunnen groeien in elke zone en in elke grondsoort. Dwerg coniferen nodig zonnig klimaat en licht zure bodem. Echter, als uw regio voorziet niet in deze voorwaarden, zijn er andere rassen van dwerg coniferen die kan overleven in de schaduw, zoals de Taxus en Chamaecyparis.
Acer palmatum: Bonsai Japanse esdoorn boom is ook bekend als Acer palmatum. Deze kabouter boom voor containers moet goed worden verzorgd. U zult deze treeacer palmatum snoeien van tijd tot tijd. Met betrekking tot het klimaat, deze dwerg Japanse esdoorns nodig gedeeltelijke schaduw in de zomer en zonnig klimaat anders. Ze moeten ook beschermd worden tegen de wind. Meer informatie over bonsai bomen.
Pocomoke Crape Myrtle: Pocomoke is een van de dwerg verscheidenheid van Crape Myrtle. Deze struik heeft een fel roze bloei en donkergroene ovale bladeren. Net als Acer palmatum, omvat Pocomoke krip Myrtle zorg houden van de fabriek in gedeeltelijke zonlicht in de zomer en de volle zon in de andere seizoenen. Deze struiken groeien slechts twee meter hoog, dus groeien ze in containers zal niet moeilijk zijn.
Dwerg Cherry: Zou het niet leuk zijn om gewoon uit te breiden uw hand en kersen hebben van een kersenboom in uw terras? Dwerg kerselaars precies bedoeld voor. Deze bomen kunnen worden gekweekt in potten, als u regelmatig snoeien. Kersenbomen nodig volle zon en goed doorlatende grond. Ze hebben een levensduur van ongeveer dertig jaar en de eerste bloei is na twee jaar. Meer over het snoeien van fruitbomen.
Apple Tree: Apple boom is ook een van de dwerg bomen voor containers. Het allerbelangrijkste is te zoeken onderstammen dat is geënte van P-22, M-27 en M-26, aangezien deze zijn de echte dwerg appelbomen. De dwerg boom will bear appels in de maand oktober tot december. Frequente sproeisysteem, samen met regelmatige snoeien is noodzakelijk voor deze bomen.
Dit waren een paar dwerg bomen voor containers. U kunt ook een paar andere dwerg fruitbomen voor containers, zoals de perzik boom en de perenboom. Dwerg bomen zoals de naam suggereert, zijn bomen, dus zij moeten ook gezorgd net als de andere bomen, door hen het recht type meststoffen en bodem. Deze dwerg-bomen voor containers zal zeker groen toe te voegen aan uw huis en voldoen aan uw verlangen!

No comments:

Post a Comment