Thursday 6 October 2011

Draagbare Hand Wassen Station

Handen wassen is de beste manier om infecties te voorkomen en handhaven van een goede hygiëne. Hoewel, handdesinfecterende aanspraak op het grootste deel van de ziektekiemen te doden, ze kan echt niet gezien worden als een vervanging van het wassen van handen. Handen wassen stations zijn een essentiële grondstof, met name in openbare plaatsen. Vies, ongewassen handen uit te nodigen een overvloed aan bacteriële en virale infecties. Elk jaar ongeveer 60 mensen vallen ten prooi aan 750,00 soorten van infectieziekten veroorzaakt door E. Coli alleen. Oneigenlijk steriliseren van handen hebben miljoenen mensen in het verleden gedood, kan dus belangrijk is handen wassen niet vergeten voor de gezondheid leven.
Draagbare met de hand Washing stations; Portable handen wassen stations zijn een groot nut in gebieden waar conventionele putten niet kan worden geïnstalleerd. Ze zijn ook handig voor de evenementen zoals concerten, beurzen, enz. die een constante verandering van locatie vereisen. Ze zijn uitgerust met de fundamentele handenwassen ingrediënten zoals zeepoplossing en papier handdoeken. Er zijn veel modellen van draagbare met de hand wassen stations, waarvan, 2-persoons model en 4-persoons model zijn de meest populaire.
Kenmerken van draagbare met de hand Washing stations; Naast draagbaarheid, zijn er verschillende andere kenmerken van draagbare handen wassen stations die hen een nuttig grondstof. ; Compact, multi-user systeem spoelbak. ; Handsfree voetpomp bediening. ; Kan worden vervoerd door een persoon. ; Kan worden geplaatst in kleine gebieden. ; Faciliteit om zeep en handdoek dispensers omvatten. ; Gemakkelijker te bedienen, refill en vervoer. ; Hoe een draagbare met de hand wassen Station te gebruiken; Als je van plan bent om een ​​draagbare handen wassen station voor uw winkel of op een andere plaats te kopen, dan moet u weten hoe het te gebruiken en vooral, hoe bij te vullen. Hier zijn een paar aanwijzingen die je zal leiden naar draagbare hand te gebruiken wasstation goed. ; Je zult een pet van de gootsteen reservoir, gelegen aan de achterzijde van het apparaat te vinden, verwijder deze dan en vul het reservoir aan de bovenkant met lauw water. U kunt gebruik maken van een slang of een gallon kruik te vullen. ; Trek de deksel van de zeepdispenser en het met vloeibare zeep vullen. Zorg ervoor dat het klikt weer op zijn plaats. ; Evenzo, open de papieren handdoek dispenser en plaats een keurig stapel papier handdoeken in. Zorg ervoor dat u ze gelijkmatig, zodat ze niet vastlopen in de zender, terwijl iemand probeert te trekken hen. ; Snap het deksel van de dispenser voor papieren handdoeken en ook dichtbij de dop van het reservoir. ; Nu, staan ​​in de voorkant van de gootsteen en pomp het pedaal totdat er water uit de kraan komt. Kan zijn dat je meerdere pogingen te doen voordat het water daadwerkelijk begint te stromen. ; Dan volgt er een juiste procedure voor het wassen van je handen, om zich te ontdoen van alle bacteriën uit uw handen. ; Na het opzetten van een draagbare handen wassen zender die u kan nodig zijn bordjes op te hangen, om zo te laten uw gasten weten dat het voet-pedaal bediend. Je hebt ook naar het reservoir regelmatig te inspecteren, zodat je niet kan weglopen van het water, papieren handdoeken of zeep oplossing. Ook zou het een verstandig idee om een ​​prullenbak te houden kunnen in de omgeving, zodat je niet krijgen uw vloer bezaaid met papieren handdoeken.

No comments:

Post a Comment