Saturday 29 October 2011

Stone Patio Designs

Stenen terras ontwerpen, zoals de naam al doet vermoeden, zijn opgebouwd uit stenen en de natuur voorkomende mineralen. Het basismateriaal dat wordt gebruikt om de patio te maken, dus het mineraal dat is gerelateerd aan stenen of andere mineralen. Men moet er rekening mee dat andere materialen, zoals hout niet worden gebruikt om de stenen terras ontwerpen te maken. Sommige soorten natuursteen terras ontwerpen zijn echter gemaakt door aanvulling van de steen met materialen, zoals stenen, grind en ook beton.
De zuivere steen terras ontwerpen zijn uitgegroeid tot een zeer dure luxe, te wijten aan het ontbreken van een grotere omvang stukken steen, die ook duurzaam. Vind je dit soort patio in veel van de oude huizen. Het belangrijkste kenmerk van de patio's is dat ze zijn gemaakt met stukjes steen die een grote omvang hebben en hebben de neiging te dekken een groter gebied. Er een aantal echte voordelen van deze stenen terras ontwerpen die als volgt gaan. ; Duurzaamheid: De eerste en belangrijkste voordeel van dit soort patio's is duurzaamheid. De enige reden dat deze patio's duurzaam zijn, is die steen is een dergelijke constructie-materiaal, dat het de neiging om een ​​hoge weerstand bieden tegen weersinvloeden. Natuurlijk voorkomende verschijnselen, zoals extreme zonlicht, regen en kou hebben de neiging niet verslechteren en hollen of het oppervlak van de patio corroderen. ; Minst Care: Een van de grootste voordeel van de steen terras ontwerpen is dat men niet hoeft te veel tijd, energie en middelen te verspillen, te houden charmante en gastvrij. Patio's die zijn houten vergen veel zorg, zoals polijsten en reinigen met korte tussenpozen. De steen patio's aan de andere kant vereisen niet veel van een inspanning en ze de neiging om heel mooi te blijven kijken, tot het punt van zijn glimmende, zelfs zonder verf of Pools. Hierdoor zijn er minder kans dat men zou uitglijden en vallen op een nat oppervlak van de steen patio. De steen draagt ​​bij aan het niveau van de wrijving van de patio en helpt ons rust te voet gemakkelijk en veilig op een natte ondergrond. ; Charmante uitstraling: Nou, de enige reden dat mensen de patio die is opgebouwd uit steen, is dat het een zeer charmant effect heeft en de neiging om de hele look te veranderen en van de tuin en het huis voelt verkiest. ; Het enige nadeel van de steen terras is waarschijnlijk dat het extreem duur om te bouwen.
Stenen patio landschapsarchitectuur ontwerpen en terras design ideeën kunnen worden ingedeeld naar de verschillende soorten van modellen die gebruikt worden of de verschillende methoden van de bouw die worden gebruikt. De volgende zijn enkele van de stenen terras ontwerpen, die zijn ingedeeld volgens de stenen die worden gebruikt om de patio te maken.
Stone Patio Designs # 1 - Sandstone; Zandsteen wordt veel gebruikt in de Indiase subcontinent, als bouwsteen. Veel van de binnenhoven, dekken en patio's van het traditionele en oude huizen zijn gemaakt met de hulp van zandsteen. Het zandsteen is niet zo hard als de andere soorten stenen die worden gebruikt in de bouw. Deze eigenschap van het zandsteen is uiterst nuttig als het gaat om het graveren van de steen. Vele zandstenen patio's die aan gebouwen behoren in India, beschikken over gedetailleerde en majestueuze houtsnijwerk op hen. De beste voorbeelden van zo'n steen terras design, zijn degenen die in het Rode Fort van Agra.
Stone Patio modellen # 2 - marmer; Marmer is een zeer vaak gebruikte materiaal voor steen terras ontwerpen. De witte en glanzende effecten van de marmeren geven deze binnenplaats een zeer stijlvol uiterlijk. Net als de zandsteen, marmer is ook nogal makkelijk te snijden en de vorm. Stenen terras ontwerpen ook heel goed kijken in tuinen die veel van planten om hen heen. Het antwoord op waarom marmer ziet er goed uit in deze tuinen, is dat het heeft een neutrale kleur in een zeer opvallende kleur.
Stone Patio modellen # 3 - graniet; Graniet is ook een zeer goede optie als het gaat om het maken van terrassen. Graniet is een zeer veel gebruikte bouwmateriaal. Het is een zeer duurzame steen die bestand is tegen corrosie en weersinvloeden. De beste eigenschap van dit materiaal is dat het gemakkelijk kan worden gesneden en gemaakt in verschillende designs.
Indien u van plan bent om een ​​steen terras in uw tuin hebt, dan is het aanbevolen dat u uw eigen innovaties maken en komen met een aantal grote patio in de tuin ontwerpen.

No comments:

Post a Comment