Sunday 23 October 2011

Babydouche Activiteiten

Een baby douche is een pretmanier om de naderende komst van een nieuwe toevoeging vieren aan het gezin en te feliciteren en delen het geluk van de moeder-to-be. Het kan een get-together van vrienden, familie, collega en kerk-groepen. systematisch plannen van een baby shower, zou omvatten het maken van alle regelingen van de locatie, aan de gastenlijst en het eten regelingen. Te maken de babydouche een interessante en leuke affaire en een die iedereen zou herinneren, is het essentieel om enkele unieke en interessante babydouche activiteiten omvatten. Deze activiteiten kan worden hetzij fysieke of minder fysieke, maar moeten kunnen de deelname van alle gasten omvatten. Hier zijn enkele unieke en leuke babydouche activiteiten die u kunt toevoegen terwijl hosting een baby douche.
Babydouche Activiteiten; Baby shower activiteiten moeten goed worden gepland volgens nodigde de gasten en de locatie waar de babydouche gaat worden gehouden. Volgende zijn enkele babydouche activiteiten die gemakkelijk te organiseren en leuk ook.
Keepsake maken; Dit is een makkelijke en leuke activiteiten om de gasten in verwennen en zullen sommige bedrag van baby shower planning vereist voor de hand. Aankoop 50 tot 100 plain witte baby t-shirts, gekleurd markers, stof verven, cartoon stempels, glitter, enz. en ze over hand om de gasten als ze aankomen. Vraag hen om elke t-shirt te personaliseren met een boodschap voor de baby of een kunstwerk op de t-shirts. Dan zet deze in een lijn op een clothesline en conserveren het als een aandenken voor het kind.
Maak een Wish; Voor deze unieke babydouche activiteit, u nodig paar kaarsen en gekleurde papers. Geven de gasten de gekleurde papers en vraag hen om neerschrijven een wens namens de baby of een gebed of een zegen en personaliseren. Omwikkelen this papier rond een kaars plaats in een doos die ingericht per de babydouche thema. Overhandig dit vakje om de moeder-to-be eind de partij.
De Time That Was; Terwijl versturen nodigt voor de babydouche, noemen in de uitnodiging kaarten die de gasten moet meenemen met hen, iets dat de baby van de wereld die werd voordat hij geboren werd zou vertellen. Het moet iets zinvol en belangrijk voor de baby, misschien een foto uit de krant of een tijdschrift te zijn. Als de gasten aankomen en hebben gevestigd, de zetel ze in een cirkel en vraag hen om het uitdelen aan de moeder-to-be, waarin zij haar belang en de betekenis. Ze kan vervolgens compileren hen in een album of een collage maken out van hen, voor de baby om doorlopen toen hij opgroeit.
Kralen voor de Baby; Vraag de gasten om sommige kleurrijke kralen krijgen wanneer ze komen voor de baby douche. Verzamel alle gasten op een plaats eenmaal iedereen is aangekomen en vraag hen te houden de kralen. Vervolgens een-door een, moet elke gast maak een wens of gebed voor de baby en de moeder-to-be en plaats hem op een tafel. Eind ervan, de moeder-to-Moeten de kralen hechten aan een string en dragen rond haar nek of armen. Dit zal symboliseren dat de liefde en beste wensen van de gasten altijd met de mamma-aan-worden en de baby.
Paar minuten naar Fame; Dit is een geweldig babydouche idee, maar u zult een camcorder of videocamera noodzaak hiervan. De host moet gaan rond interviewen alle gasten in de baby shower partij, vragend hen hoe ze zijn gerelateerd aan de moeder, een gissing op het geslacht van de baby (indien onbekend), waarom de moeder-to-be zou een goede moeder maken en een zoete boodschap voor de baby. Eind ervan, verzamelen alle de gasten en het to-be-moeder te tonen hen dit leuke compilatie.
U kunt ook aantal leuke babydouche games gebaseerd op het thema van de babydouche terwijl hosting een baby douche. Zorg ervoor dat alle gasten zijn comfortabel deelnemen aan de baby shower activiteiten. Kunt u gebruik maken van sommige koele babydouche ideeën om uw babydouche viering nog leuker en memorabel maken.

No comments:

Post a Comment