Saturday 1 October 2011

Camellia Plant Feiten

Camellia is een geslacht van bloeiende struiken die behoren naar het gezin 'Theaceae'. Dit zijn wintergroene struiken die kunnen opgroeien tot 20 m in hoogte. Hoewel ze groenblijvende planten, vereisen ze adequate regenval voor hun groei, en niet overleven in droogte. Maar ze kunnen goed groeien in semi-gearceerde evenals volledig-overschaduwde gebieden. Laten we nog wat meer Camellia feiten te kennen.
Camellia Feiten; Camellia planten zijn inheems in Azië en worden vaak gevonden in India, China, Japan, Indonesië en Korea. ; Het geslacht was vernoemd naar een jezuïet botanicus George Joseph Kamel. ; Er zijn verschillende soorten in dit geslacht en meer dan 100 soorten zijn tot dusver geïdentificeerd. ; De bloemen zijn groot en veelkleurige, variërend van alle schakeringen van rood, geel tot roze en wit. ; De vrucht van Camellia is vormige als een capsule die kan bevatten 1 tot 8 zaden. ; Hoewel de Camellia niet kunnen overleven in extreem koude klimaten, zijn veel hybride rassen geteeld die kunnen overleven in deze klimatologische omstandigheden. ; Snoeien of snijden is de beste manier van Camellia voortplanting. ; In 1999 werd Camellia japonica (Japanse Camellia) officieel gemaakt de toestand bloem van Alabama staat. ; Camellia sinensis is de meest populaire soorten van Camellia waarvan de bladeren worden gebruikt om thee te zetten. ; Camellia sinensis is algemeen bekend als theeplant / thee struik, en alle variëteiten van theeachtige witte thee, zwarte thee, groene thee en oolong thee zijn getrokken van deze soort. ; De bladeren van Camellia sinensis (ook bekend als C. sinensis) worden gebruikt in traditionele Chinese geneesmiddelen om astma en coronaire ziekten genezen. ; De zaden van Camellia oleifera, een andere soort van Camellia, worden gebruikt voor de winning van aardolie. Het staat bekend als thee-olie en wordt gebruikt voor kruiden en koken. ; Camellia japonica is een soort van Camellia die voornamelijk wordt gevonden in Japan, China en Korea. Het is ook bekend als 'roos van winter', en is een favoriet in Japanse tuinen. ; Camellia Plantenziekten
Als je ze in verkeerde omgeving, en als er slecht onderhoud, Camellia wordt vatbaar voor ziekten. De meest voorkomende ziekte gevonden in Camellia is wortelrot. Het wordt veroorzaakt wijten aan schadelijke schimmels in de bodem aanwezig waarin de wortels doden. Als de ziekte voorschotten, is leaf verlies en verwelking ook waargenomen, die uiteindelijk resulteert in overlijden van de plant. Camellia is ook vatbaar een ziekte bekend als 'spot disease', die ook wordt veroorzaakt door schadelijke schimmels of algen. Wanneer de plant krijgt besmet met spot disease; zilver spots, broeien of oedeem verschijnen op de bladeren.
Ongedierte zoals mijten en insecten voeden de sappen aanwezig in de bloemknoppen van Camellia. De meest voorkomende ongedierte dat gedijen op camellia are spintmijten, bladluis en wolluizen. Kevers, zoals roos kevers en Japanse kevers ook schade de bladeren van Camellia. Teistering van ongedierte op Camellia resulteren in onvolgroeide groei, compleet ontbladering of zelfs overlijden.
Camellia Plant Care
Er zijn verschillende dingen die een persoon nodig heeft om rekening te houden bij het planten Camellia. Een van het grootste voordeel van Camellia is dat ze goed groeien wanneer geplant op elk moment van het jaar in semi-gearceerde gebieden. Men moet gewoon om vorst beletten verzamelen op hen tijdens winter. Regelmatige en adequate drenken en een beetje bemesting helpt de plant goed groeien. Men moet ook een cheque houden plaag en regelmatige plaagbestrijding de bovengenoemde Camellia plantenziekten voorkomen ondernemen. Evenzo moet snoeien worden gedaan alleen op jonge planten en in de maand mei of juni, zoals het helpt in beheersen ziekten. Lees meer over tuinieren.
Met bekende meer dan 100 variëteiten, tenminste een van de soorten van Camellia is zeker een favoriet onder cultivatoren. Voor anderen, Ik hoop de bovenstaande Camellia plant feiten were helpful in het helpen u weet meer over dit prachtige bloeiende plant.

No comments:

Post a Comment