Saturday 3 December 2011

Outdoor Party Lights

De schoonheid van uw patio of tuin verlicht door duizenden glinsterende lichten, is tegenstelling alle andere. Subtiele of vet, twinkly of dimt, outdoor lichten kunnen kruid omhoog uw portiek of achtertuin. Ze worden gebruikt in een verscheidenheid van gelegenheden, zij het een Valentijnsdag partij of een verjaardag bash. Kunt u een spectaculaire en blijvende indruk op uw gasten met die prachtige fairy lichten of de duurzame Lichtslangen. Bovendien deze lichten zijn een goedkoop manier om een ​​feestlocatie versieren. In feite deze outdoor lichten komen in vele vormen, maten en materialen. De duim regel is om de buitenverlichting in sync hebben met de algehele outdoor decoratie.
Soorten Outdoor Party Lights
De stijl van de partij lichtarmaturen die u kiest, zal afhangen van wat type outdoor partij die u hosting. Terwijl er een scala van modellen en vormen van outdoor feestverlichting beschikbaar, de meeste van de snaren komen in een reeks van standaard lengtes, die tot een honderd meter, met de lichten uit elkaar rond twaalf centimeter uit elkaar.
Fairy Lights: Hoewel kan binnenshuis worden gebruikt, outdoor fairy lampjes kan een typische scène transformeren in een twinkelende array van lichten. Versier een boom of een gebouw met fairy lichten om een ​​verbluffende look voor uw feest creëren. Voor een decoratief uiterlijk, probeer de bloem fairy lichten die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en snaarlengten.
String Lights: koppelbaar Slingers lampjes zijn ideaal voor het appreteren bomen en verschillende andere delen van uw tuin, zoals pergola's en latwerk. Er een breed verscheidenheid van tekenreeks lampjes beschikbaar. Uit de chili tekenreeks lampen aan de prachtige bloem tekenreeks lichten. Voor een meer grillige look, probeer de kleurrijke set van strings lampjes gevormd als beaded dragonflys of dinosaurussen, een verjaardag feestlocatie versieren.
Net Lights: De netto-lampen zijn gemakkelijke optie voor het verfraaien van de buitenruimte. Gewoon leg ze rond de struiken of hang ze op andere outdoor functies voor een geweldige look. Beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en maten, kunnen deze netto lampjes worden gedaan om enige partij thema pak. Het piepkleine ijspegels bollen kan een professionele effect met een minimalistische inspanning.
Gordijn Lights: Maak een muur van lichteffect met gordijn lichten. Ideaal voor bruiloften en commerciële winkelcentra, gordijn lampen zijn gemaakt met strengen van mini-lampjes aangesloten in een lichte bar. U kunt gebruiken variërende lengtes of twinkelende sets voor een unieke look.
Lichtslangen: Duurzame en flexibele, LED Lichtslangen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren voor creëren die instant partij ambiance. Ideaal voor outdoor party gebruiken, kunt deze lichten gewikkeld worden boomstammen voor dat suikergoedriet effect. Afwisselend licht up luifels en outdoor bar gebieden met kleurrijke Lichtslangen. De flexibiliteit en het gebruiksgemak, maak Lichtslangen de meest populaire outdoor feestverlichting.
Kaars Lantaarns: Er zijn vele soorten van outdoor kaarslantaarn beschikbaar in allerlei vormen en patronen. De populairste onder hen wezen, de Aziatische zijde en papier lantaarns en de lantaarns gemaakt van messing of glas. De meeste van deze lantaarns zijn gemaakt om op te hangen uit dakgoten, takken of tafel parasols.
Dieren en cijfers: Verlichte dieren cijfers kunnen maken voor de grote tuin centerpieces met hun unieke ontwerpen. So, kiest u uit de zwaan beeldhouwkunst de rendieren cijfers, om uw buitenruimte te versieren voor een feestje.
De meeste van deze outdoor party lampen zijn verkrijgbaar in de verlichting winkels of de verlichting afdelingen in grote huis winkels. Plan uw verlichting regeling vooraf en zorg ervoor dat deze gels met uw partij het thema, voor het creëren van een geweldige uitstraling.

No comments:

Post a Comment