Sunday 4 December 2011

Hair Color Ideeën voor Afro-Amerikanen

Haarkleur is een fantastische manier van stylen van je haar. Er zijn een heleboel van de haarkleur ideeën die kunnen je haar een mooie schaduw. Veel Afrikaanse Amerikaanse vrouwen hun haar stijl door straighten hen of curling hen. Dit is een manier van stylen met behulp van chemicaliën. Daarom, wanneer zij een haar kleur gebruiken, proberen ze nog een chemische stof aan hun haar. Dit is de reden, moet haarkleuring worden gedaan met zeer veilig haarkleur. Afro-Amerikaanse vrouwen steunen op haarkleur te pronken met de gedurfde nieuwe look en stijl van hun haar. Hier zijn enkele van de haarkleur ideeën voor Afro-Amerikanen. Lees meer over haarkleuring ideeën.
Hair Color Ideeën voor Afro-Amerikanen; Afrikaans-Amerikaanse vrouwen hebben een van nature droog haar. Bovendien hebben veel van de Afro-Amerikaanse vrouwen hun haar stijl met veel chemicaliën. Daarom moet de nodige zorgvuldigheid worden genomen terwijl de toepassing van haarkleur. Dit voorkomt schade aan haar. Er zijn verschillende soorten haarkleuren, verkrijgbaar in verschillende tinten. Er zijn kleurspoelingen, waarmee je je haar te wassen. Dit kan thuis gedaan worden en er is geen noodzaak om de salon te bezoeken elke keer moet je een stijlvolle haarkleur. Bovendien zijn deze haarkleur spoelingen zijn ammoniak vrij die minder schade aan uw haar te geven. Lees meer over haarkleur ideeën voor kort haar.
Bovendien, zijn er tijdelijke haarkleuren en permanente haarkleuren. Tijdelijke haarkleuren blijven op het haar totdat je shampoo uw haar. De permanente haarkleur is een permanente, met een aantal chemische stoffen aanwezig zijn in hen. Daarnaast moet een permanente haarkleuren worden toegepast door een professional. Permanente haarkleuren moeten regelmatig touch ups na een paar weken. Er zijn semi-permanente haarkleuren ook. Ze zijn dezelfde als die van de kleur spoelingen, echter met een klein verschil van de tijd die het duurt. Lees meer over haarkleur ideeën voor brunettes.
Haarkleuren voor Afrikaanse Amerikanen; De natuurlijke kleur van Afrikaans-Amerikaanse haar is zwart, met een paar uitzonderingen. De factoren die de keuze van de schaduw van de haarkleur van invloed is, de huid toon en de lengte van het haar. Koper is een tint, die past bij de Afro-Amerikaanse vrouwen. Tinten als rood, bruin en zwart ook goed gaan met de huid tonen van de Afro-Amerikaanse vrouwen. In plaats van te gaan voor een rode haarkleur, ga dan voor rode accenten. Blonde highlights gaan goed samen met bruin of zelfs zwart haar kleuren. Blonde highlights zijn dicht bij de koper toon die de huid toon van de zwarte vrouwen pakken. Blonde highlights kijken fab op kort haar. Donkerrood of een hint van paars haar kleur ziet er koel op zwarte vrouwen. Afro-Amerikaanse vrouwen met een olijfkleurige huid toon al een asblond of as bruine haarkleur. Dus vrouwen met olijfkleurige huid tonen te vermijden, moeten de hoogtepunten van kleuren zoals goud en koper. Read op haarkleur ideeën voor olijfkleurige huid. Sommige van de haarkleur ideeën voor de lange haren zijn naar warmere rode tinten van haarkleur te gebruiken op bruin huidskleur. Violet haarkleuren er geweldig uitziet op zwarte vrouwen met indigo tinten. Dit waren enkele van de haarkleur ideeën voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Lees meer over haarkleur ideeën voor zwarte vrouwen.
Zorg moet worden genomen met de Afrikaanse Amerikaanse Hair; Vóór de invoering van haarkleur, moet je eerst de textuur van je haar. De textuur van Afrikaans-Amerikaanse haar is grof en geknikt. Meestal, de textuur van de Afro-Amerikaanse vrouwen is poreus, waardoor het vocht wordt niet vastgehouden en gemakkelijk gaat weg van de cuticula. Al deze factoren leiden tot een conclusie gekomen dat African American haar een veel haar zorg nodig om gezond te blijven. Dit is de reden dat veel van het haar deskundigen aanbevelen haarkleur voor Afro-Amerikaanse vrouwen te vermijden. Er zijn een aantal Afro-Amerikaanse haarverzorging tips die u helpen om uw haar gezond. Meer lezen over Afrikaans-Amerikaanse haarverzorgingsproducten.
Dit was alles over haarkleur ideeën voor Afro-Amerikanen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, maar ga voor styling die minder schade aan je haar oorzaken.

No comments:

Post a Comment