Monday 5 December 2011

Garage Door Opener Problemen

Garagedeuropener, zoals de naam suggereert, is een machine die wordt gebruikt voor het openen en sluiten van de garagedeuren. Garagedeuropeners zijn verkrijgbaar in de elektrische als de afstandsbediening versie. Deze laatste versie is erg in tegenwoordig gebruiken en heeft veel gezien van de ontwikkeling in de afgelopen jaren. Een korte kennis van het mechanisme van de garagedeuropener en de delen die te maken, zou een beter idee voor garagedeuropener het oplossen van problemen.
Mechanisme van een garagedeuropener
Het belangrijkste deel van de garage deuropener is de krachtbron die een elektromotor gekoppeld. Deze voedingseenheid is vaste naar een track en het openen en sluiten van de deur is mogelijk omdat van een trolley gevoegd naar de top arm van de garagedeur. Deze wagen wordt bestuurd langs het spoor met de hulp van een keten die gaat branden wanneer de elektromotor is ingeschakeld. In het geval van stroomuitval of een aantal problemen, de 'quick release mechanisme bevestigd aan de wagen verbreekt de deur van de opener en je kan dus open en handmatig de deur dicht. Er zijn eindschakelaars aanwezig zijn op de macht eenheid die het openen en sluiten van de deur te controleren. Storing van een van de bovengenoemde onderdelen tot problemen leiden voor de garagedeuropener. De meest geconfronteerd problemen en een garage opener tips zijn hieronder beschreven.
Het oplossen van problemen Garage Deur Opener Problemen
Garage deur bij Slaan de vloer; In dergelijke gevallen kan er een probleem in de nabije eindschakelaar van de motor. Het dient te worden aangepast, zodat de garagedeur goed sluit.
Garagedeur Keert bij sluiten; Over hier, het sluitmechanisme van de garage deuropener een fout heeft begaan. Deze fout is niet mogelijk de deur volledig dicht. U moet daarom uit te checken voor de sluiting mechanisme en de kracht aan te passen.
Garagedeur is niet Opening; het soms dat de garagedeur niet goed opengaat gebeuren, zelfs na het gebruik van de afstandsbediening en zelfs de eindschakelaars in de garage. In dergelijke gevallen, controleer dan of de elektrische motor is goed werkt en ook de sporen van de garagedeur. Er kan een hoop stof dat zich op het spoor dat is het blokkeren van de weg van de deur.
Garagedeur maakt lawaai op Opening / niet snel open, soms, de garagedeur maakt een hoop lawaai tijdens het openen of niet soepel open op het bedienen van de schakelaars. Indien dit het geval worden vervolgens uw garagedeur tracks opraken van smering. Daarom wordt voorgesteld schoon te maken en de tracks volledig, zodat het pad van de garagedeur niet wordt geblokkeerd smeren.
Garagedeur is niet het openen of sluiten Bij het werken met de afstandsbediening, zelfs wanneer u de afstandsbediening, de deur niet reageert werken. In dit geval, moet je alles van tracks te controleren op de afstandsbediening. Als u vindt alles op zijn plaats en je bent nog steeds geconfronteerd een probleem, moet u de afstandsbediening controleren. Voer een controle op de batterij en het signaal. Indien dit niet werkt, is het tijd om de afstandsbediening te veranderen.
Dit waren enkele van de meest geconfronteerd problemen in garage deuropeners. Wel hebben de technologische vooruitgang in garagedeuropeners feitelijk garagedeuropener het oplossen van problemen veel gemakkelijker. There zijn opener indicator systemen die de oorzaak en de oplossing voor de problemen weer te geven en u kunt snel smoren het probleem in de kiem. Maar soms kan het probleem groter worden en de oplossing ervan, ingewikkeld. In dergelijke gevallen moet u onmiddellijk roepen een professionele en je probleem opgelost te krijgen.

No comments:

Post a Comment