Sunday 4 December 2011

Hoe ze plezierig Break Up

Juliette en Romulus (ja, zijn de namen veranderd om de identiteit prive) waren in een zeer intieme relatie voor een lange overspanning van 4 jaar. Ze kenden elkaar sinds de kindertijd en zijn high school sweethearts. Dat is waarom, toen het tijd was om in een college, besloten ze om dezelfde keuze te hebben. Vulden ze in de aanvragen en kreeg in dezelfde school. Juliette heeft ervoor gekozen Psychologie, terwijl Romulus, geselecteerd Media. Kort nadat ze zijn toegetreden college, verschillen begonnen wegdek. Ze eindigde met zeer weinig tijd voor elkaar en begon het vinden van interesse in andere mensen. Na ongeveer 6 maanden van een rotsachtige tijd op de universiteit, Juliette besloten om de ellende te beëindigen en het ophoudt te bellen. Zij nodigde Romulus voor een kop koffie op een avond en eindigde de relatie. De twee van hen zijn nog steeds de beste vrienden en geniet van de uitgaven quality time met elkaar, af en toe.
Ja, wat precies Juliette deed, het verrichten van dergelijke een soepele relatie break-up? Nou, ik denk dat ze gewoon wist hoe mooi te breken. Laat me wat van haar kennis te delen met je (net jou, want je bent een lieve, lieve lezer!).
Het is een regelmatig gestelde vraag, door mannen en door vrouwen, hoe mooi te breken. Dit komt omdat de meeste mensen de voorkeur aan enkele link met de persoon hebben of vrienden na de break up. Ik ben het met zulke mensen. Alleen maar omdat de relatie niet werken, betekent niet dat de persoon bestaat niet, toch? Ja, hoe zou u weten hoe mooi breken met iemand? Nou, je moet in je hart (of geest) zoeken naar wat je echt gevoel voor het individu, ondanks uw relatie problemen. Vaak, wanneer een meisje probeert te achterhalen hoe mooi break-up met een jongen, eindigt ze met de gedachte emotioneel. Slecht idee! Erg praktisch zijn bij het bezien hoe te breken up, zal het makkelijker voor u zo goed als op hem, op die manier.
Als u al een lange termijn relatie, moet u afhankelijk van het inzicht dat je hebt gedeeld, te weten hoe mooi breken, in de echte zin. Maak hem beseffen dat de relatie niet werkt, en trekken verder, zal alleen leiden tot een ramp, voor u beiden. Zo te zeggen de taal die hij begrijpt. Als hij is niet een erg emotioneel persoon, doe het dan niet emotioneel while breken met hem. Als hij is een zeer intieme en romantische persoon, dan brengen dit hem na, waarschijnlijk, de beste vrijen sessie mogelijk. Als je je gekregen have bezig, dan de terugkeer van de ring, en doe het zo voorzichtig mogelijk. De bottom line is hier om ervoor te zorgen dat hij niet het gevoel dat je denkt dat hij is iemand slecht. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor zijn persoonlijkheid, evenals de link die u probeert te smeden.
Als u nog niet geweest in een zeer lange relatie, dan is het zeer waarschijnlijk dat u beiden niet echt gekregen om elkaar te leren kennen. Het zou daarom het best worden om zo eenvoudig als mogelijk, terwijl het beëindigen van de relatie. Echter, wees niet stomp. Wees zachtaardig, terwijl het overbrengen van de boodschap, maar duidelijk zijn. Zorg ervoor dat u niet geven de verkeerde indruk. En kunt u ervoor zorgen dat u niet de woorden gebruiken op een break, heeft zij niet werken voor Rachel en Ross (uit de tv-serie Friends), het zal niet werken voor jou! Een ander ding dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je niet doen, is onderduiken is. Het zou absoluut belachelijk en laf om te verdwijnen voor een bepaalde tijdspanne. Ja, zou dit zeker het einde van de relatie, maar het zou het vertrouwen eind dat de persoon heeft voor u als goed. Nu, zou je dat niet wilt, toch? Dus, als u zich afvraagt ​​hoe om mooi breken, moet je mooi concentreren op de enkel woord, zal dit je helpen om heel een mate zelfs terwijl bewegen op na de break-up.
Er zullen veel middelen die beschikbaar zijn op het internet om u te helpen met het beantwoorden van de vraag hoe mooi breken, maar het enige antwoord dat zou helpen, echt, is degene die je vindt in je hart. Ego, houding en rede, vaak zijn doelloos in relatie aspecten, afhankelijk van uw instincten en je innerlijke stem. Trust me, het zal u verder helpen.
Dit is waar ik aftekenen! Verzorgen, van jezelf en je partner!

No comments:

Post a Comment