Sunday 18 December 2011

Hoe Hair Extensions Verwijder

Hair is een troef voor ons allemaal. Als u geweldig haar hebt, het toevoegt aan uw look, en mensen kan absoluut gaga gaan eroverheen. Maar als uw haar is dunner of gewoon voor de lol, en u wilt geef jezelf een makeover, haren extensies of kunsthaar integraties zijn de weg te gaan. Haarextensie is een manier om kunstmatige of commerciële haren toevoegen aan natuurlijk haar. Wanneer het aankomt op soorten haarvezels, zij omvatten Kanekalon and Toyokalon. Haarverlengingen zijn ook gemaakt van natural hair, maar ze zijn duurder dan de synthetische haarextensies. En synthetische haarverlengingen zijn beschikbaar in een waaier van kleuren en texturen. Anderzijds, mensenhaar is beschikbaar in verschillende kwaliteiten en zijn soms ook geadverteerd door hun etnische oorsprong. Enkele van de voorbeelden van verpakte texturen in kunsthaar omvatten-
Yaki: Dit type is rechte en lijkt or bootst de ontspannen textuur van Afro-Carribean haren.
Europese: Dit is minder rechte dan Aziatisch haar. Hij is recht en misschien een klein beetje van golf.
Diepe Wave: Het is normaliter niet een ware golf, maar kan worden gemaakt te lijken spiraalgolven.
Losse Deep Wave of Romance Wave: Dit is een versie die is losser dan de diepe golf. Deze zijn zacht, romantische krullen.
Jheri Curl: Een totaal 'afro' look kan worden verkregen door deze jheri krullen en zij worden doorgaans verkocht in korte lengtes. Ze worden ook wel nappy tracks colloquially.
Natte en Wavy: Deze zijn meestal verpakt als Spaanse of Indiase golf. Deze zijn typisch beschreven als hebbende zachte, natuurlijk uitziende krullen which krullend geworden state wanneer nat. Algemeen mensenhaar wordt gebruikt in dit.
Nu Ik ben zeker u zijn uw haar nu tearing, denken over waarom ben ik niet vertellen hoe je hair extensions verwijderen en gaande wandelen over de soorten haarextensies. Dus hier is alles over haarextensie verwijdering.
Verwijderen Hair Extensions
Voor het verwijderen haarverlengingen, moet u tot uw beschikking schaar, haarlijm dissolver of haren extensie remover en een breed kam.
Voor gelijmde Extensions; want gelijmd-in haarextensies, toepassing de lijm dissolver aan de basis extensie's, het punt waar u gestart vastmaken uit. Blijven werken aan totdat het verlenging aanvangt losraken. Gebruik vervolgens de kam zorgvuldig uitgekamd de extensie. Gebruik je vingers te ontwarren de extensies vorm aan uw haar. Wees zo zacht als mogelijk, aangezien je niet zou wilt uw haar te verliezen, hoeft u?
Ingenaaide Extensions; Ingenaaide in extensies zijn ingewikkeld een beetje en zijn een beetje moeilijk te verwijderen. This is because of the simple reason that your natural hair will most probably be braided to the scalp. En vervolgens in deze vlechten, zijn de extensies genaaid inch U zou moeten identificeren en vind de draad, die is genaaid in uw natuurlijke haar. Gebruikt nu het schaar, knipte dat draad. Oppassen niet te hakken op je haar. Vervolgens voorzichtig trek weg de extensie rijen uit uw haar. Blijven dit proces totdat u ontdoen van alle de aangenaaide in extensies. Nu grondig kam je haren en losser ze. Dit zal helpen de verwijdering van de schuur haar dat was up geplakt vanwege de haarextensies. Eindelijk, shampoo en gebruik een diepe conditioner na wassen uw haar met een shampoo. Als het aankomt-in haar, enigerlei haarextensie removal tool, zoals tangen van verschillende types, genaaid trekken naald, en anderen kunnen worden gebruikt om haarverlengingen pakken. Zodat, dat was een korte compilatie van pointers over hoe haarverlengingen verwijderen.
Ik hoop jij nu niet verstrikt in kwesties met betrekking tot haarextensie verwijdering. Praktijk een juiste haarverzorging methode terwijl het doen dit alles en hebben grote haar!
Volgende keer geen zorgen over verwijderen haarextensies - ga voor hen indien dat gaat om u kijken smashing!

No comments:

Post a Comment