Tuesday 27 December 2011

Hoe Badkamer Tegel Lay

Sieren uw badkamer vloer met keramische tegels vloer is een geweldige manier om de schoonheid van uw badkamer inrichting, alsmede het houden van het glimmende jaren. Keramische tegels zijn goedkoop en als je besluit op tot badkamer tegel zelf, dan kun je het kappen van de loonkosten als goed. Kortom, kunt u uw badkamer een instant makeover tegen een zeer geringe kosten. Hoewel, tot badkamer tegel is niet een erg ingewikkelde klus, is het altijd verstandig om uw basics krijgen in plaats alvorens verder te gaan. Hier is een stap voor stap instructie over hoe naar de badkamer vloertegel leggen.
How van de Badkamers Tegel Lay
Gereedschappen en materialen; tegelsnijder, tegelzaagmachine; Grout zaling; Geest Level; Tile Knabbel, lijmkam; Tile-snijmal; Homemade Gauge Stick; voorbereiding; De belangrijkste voorwaarde voor het leggen van badkamertegels is dat het oppervlak van de badkamer vloer heeft uiterst glad. Daarom zou de eerste stap zijn om een ​​vlakke ondergrond om uw baan te creëren. Ontdoen van alle oude behang, verf in vlokken of iets anders dat is het creëren van een oneffen oppervlak. Breng een laag primer te stabiliseren op het oppervlak te egaliseren. Gebruik de zelfgemaakte meter vasthouden aan de positie van de tegels perceel voor de aanleg doel.
Vaststelling van de tegels; correct Neem alle de vloer en wand metingen. De muur metingen moeten worden genomen van de meest linkse onderste rij. Snij de tegels volgens de metingen. Gebruik een tegelsnijder voor het snijden van kleine tegels en een tegelzaag voor het snijden van grote tegels.
De toepassing van de kleefstof; Het is absoluut noodzakelijk om een ​​waterdichte tegellijm te gebruiken, omdat de tegels in badkamer zal voortdurend in contact komen met water. De meeste lijmen zijn verkrijgbaar in de vorm van ready-to-use mengsels, maar u kan het nodig om water toevoegen aan een paar te noemen. Breng dit mengsel van lijm gelijkmatig over het oppervlak van de muur.
Laying Badkamer Tegel; Aanleg van badkamertegels moet worden gedaan uit het midden van de kamer, als je het leggen van tegels op de vloer. Je moet om te beginnen vanaf de uiterst linkse hoek, bij het leggen van tegels op de muur. Als de tegels worden gelegd rond het raam, dan leggen van tegels in dat gebied moet als eerste worden uitgevoerd. Ook voor zorgen dat alle tegels rondom het raam van dezelfde grootte. Metingen rond de programma's moeten goed, zodat tot tegels rond deze structuren wordt het gemakkelijk worden genomen.
Afwerking; Breng de kit en vul de ruimtes tussen de tegels met grout. Er moet echter specie alleen worden toegepast na 24 uur het aanbrengen van kleefstof of wanneer deze volledig verhardt. Verwijder het overtollige mortel, met een plamuurmes of een doek doek. Reinig de tegels voor de mortel verhardt.
Dit was alles over hoe badkamertegels leggen. Tot badkamer tegel is gemakkelijk als u tot het eerste hand. Echter, als u naar de vorige tegels verwijderen, dan is je taak zou kunnen worden een beetje vervelend. Als je een amateur in deze vacature, kunt u altijd vertrouwen op de arbeidsmarkt om het werk voor u doen.

No comments:

Post a Comment