Monday 19 December 2011

Hoe te krullen haar met krultang

Krullende kapsels steeds toevoegen glamour en stijl aan iemands persoonlijkheid. Properly gekrulde haren ook het volume voegt aan elk type van het haar textuur en kapsel. Gezien dit, is haar krullen de meeste voorkeur van degenen die zeer dun haar. Indien u zich vervelen van uw gebruikelijke steil haar maakt gebruik van een kapsel stijlen en ideeën en voeg stijlvolle krullen om uw uiterlijk te veranderen. Als het gaat om krullen van haar, vind je hier een groot aantal manieren om dit te doen. Om een ​​paar te noemen, er zijn rollers, lompen, bobby pinnen en krultang. Het selecteren van een specifieke haren krullen optie is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.
Sprekend over de krultang, vereist aanzetten, verwarming voor een paar minuten en het geven van krullen. In vergelijking met andere haren krullen opties, is de eenvoudigste en gemakkelijkste methode. Met een krultang, kunt u de sport een nieuwe krullend kapsel binnen 30 - 45 minuten. Een ding te verzorgen tijdens het gebruik van krultang is, de juiste temperatuur niveau. Te lage temperatuur geeft geen krullen, terwijl een zeer warme temperatuur schade haar. Laten we nemen een korte blik op hoe het haar krullen met krultang.
Hoe te om Uw Haar met Curling Iron Curl
Om uw haar met een krultang eerste krul, ga door de richtsnoeren voor de gebruikers samen voorzien van de apparatuur. Ook al is het gemakkelijk te hanteren krultang, is het van belang dat u het apparaat te begrijpen alvorens het te gebruiken voor het haar krullen. Ook een nota van de vaten en bijlagen, zodat u kunt prachtige krullen van verschillende afmetingen te geven. Als je eenmaal grondig met de handleiding, dan kunt u doorgaan met het stylen van je haren door de krultang.
Als u gewassen en geconditioneerd uw haar, zorg ervoor u laat ze drogen alvorens te behandelen met een krultang. Anders zal je haar plat na droging. Also, goed kam je haar elke verstrikt los te maken. Voor betere curling, kunt u toepassing curl enhancer producten die beschikbaar in de markt. Verzekeren dat u de instructies teneinde correct toepassen hen volgen. Sommige van die haarverzorgingsproducten zijn geformuleerd voor gebruik in natte haren, terwijl u anderen die moeten worden toegepast op droog haar te vinden.
Steek de stekker in de krultang en zet de schakelaar. Laat het strijkijzer opwarmen tot de gewenste temperatuur, je kunt dit controleren met de gebruiksaanwijzing ter referentie van de temperatuur niveaus. Door de tussentijd, verdeel je haar in meerdere secties. U kunt gebruik maken haarspeldjes om de secties zijn plaats te houden. Als jij verzekerd dat de juiste temperatuur is bereikt, open de ijzer door verwijzende de handleiding. Pak een haar sectie en plaats in de krultang. In het geval u wilt de gehele lengte krullen, van het deel dat ligt dicht bij de wortels en schuif het apparaat naar beneden te starten. Daarom kun je de puntgedeelte, als u liever krullen op de tips alleen.
Afhankelijk van of je naar binnen krullen of passieve krullen wilt, kun je de wind haar rond de krultang in een bepaalde oriëntatie. Blijven haren tot de tip wrap (voor gehele lengte curling) en houd de krultang ongeveer 10 seconden. Zachtjes ontspannen het haar uit de krultang. Door deze soortgelijke stappen, kunt u beginnen curling de volgende sectie en doorgaan, totdat alle haarplukken zijn gekruld. Spray en kam het voorzichtig gekruld haar om volume te creëren.
Met deze beknopte informatie, ik hoop niet nu heb je begrepen hoe het haar krullen met krultang. Volg de tips voor krullend haar zorg voor eenvoudig onderhoud van uw stijlvolle sluizen.

No comments:

Post a Comment