Wednesday 14 December 2011

How to Skinny benen

Grof benen zijn echt irritant. Ze zijn echt een groot probleem als het gaat om het dragen van korte of strakke outfits. Bovendien zijn ze volledig van invloed op uw look. Als uw benen zijn niet slank en u zich afvraagt ​​hoe magere benen te krijgen, dan is hier het antwoord. Maak je klaar om jezelf te etaleren in die korte jurkjes door het volgen van de hierna manieren om magere benen.
Oefening om Skinny benen; De snelste weg naar magere benen is de uitoefening van krijgen. Vooral zwemmen, hardlopen en joggen en zwemmen, zijn de perfecte oefeningen om magere benen krijgen. Loopoefeningen ook helpen magere benen te krijgen. Vergeet niet om de stappen tijdens het lopen tellen. Dit zal u helpen om de hoeveelheid lichaamsbeweging die je elke dag doen bepalen. Zorg ervoor dat je geleidelijk aan de oefening te verhogen, dwz het aantal stappen die je neemt. Joggen is een andere oefening die mooi uitziende magere benen te krijgen. Deze oefening vergt meer energie. Het helpt veel bij het verbranden van vet. Zorg ervoor dat je je benen tot je middel tijdens het joggen. Gaan zwemmen, sommige ronden van freestyle, omdat dit een effectieve vetverbranding te oefenen en zal u helpen uw benen in vorm te houden. Fietsen en squats zal ook helpen bij toning je been. Dit is een uitstekende manier van de verbranding van vet en het opbouwen been-en handspieren, op hetzelfde moment.
Ga naar de sportschool is eigenlijk niet nodig als je jezelf uitleven in de bovengenoemde oefeningen. Maar als je verder gaan, dan met behulp van de loopband zal u helpen een hoop. Eenvoudige aanpassingen kan gedaan worden op de tredmolen to één effectieve workout te verzekeren. Alleen mogelijk om de Loopband naar een 15 - 20 graden hoek, zoals wandelen op een hellend loopband energie vereisen, meer vet verbranden en hulp bij het afslanken your omvangrijke poten. Loopband lopen voor 20-25 minuten dagelijks, gedurende ongeveer een maand, is de beste manier om magere benen te krijgen.
Step-ups zijn een andere oefening om magere en stevige benen te krijgen. Neem een ​​step-up bankje en begin je te oefenen. Stap op het met een voet, breng het andere been op de bank, nu omlaag brengen van de eerste etappe en daarna de tweede. Blijf dit doen gedurende 7 minuten non-stop. U kunt beginnen met minder tijd en langzaam de tijd te verhogen.
Gezond voedsel te Skinny benen; Gezond eten is belangrijk in geval van problemen met betrekking tot uw lichaamsbouw. Dit betekent zeker niet dat je nodig hebt om een ​​strikt dieet volgen of verhongeren jezelf. Avoiding junk food is erg belangrijk. Though volledig overslaan het onmogelijk is, kunt u nog steeds minder inname. Eten van chips, snoep, gefrituurd eten is prima, maar slechts eenmaal in een tijdje. Omvatten noten en vers fruit in plaats in uw dagelijkse voeding. Eiwitten helpen bij de opbouw van spieren, dus je moet veel van hen in uw dagelijks dieet op te nemen. Kip, vis en rundvlees zijn enkele van de beste bronnen van proteïne. Uw dieet moet groenten goed. U kunt ook kiezen voor een vezelrijk voedsel plan.
Ten slotte moet u houden u op de benen goed gehydrateerd. Laat ze niet te krijgen droog en schilferig, of ze zien er echt slecht. Scheren ze naar een gewoon kijken met behulp van uw reguliere ontharingsmethode. Dit zal ervoor zorgen vlakte, glanzend en dun zoek poten.
Als u de hierboven genoemde technieken, hoe je skinny benen is niet langer een probleem. Je zeker niet nodig hebt om jezelf uit te hongeren of uren doorbrengen in de sportschool met die dunne benen hebben. Goede uitoefening gezonde voeding is de mantra die hot looking magere poten.

No comments:

Post a Comment