Thursday 8 December 2011

Weer bij elkaar na een Break Up

Er zijn vele redenen waarom relaties breken. Soms hebben de twee personen die betrokken zijn in een relatie niet te begrijpen elkaars gevoelens en verwachtingen, wat leidt tot verschillen van mening en frequente ruzies. Het echte probleem begint wanneer een partner begint de andere liefde twijfel voor hem / haar of beschuldigt de andere van gelet buitenechtelijke affaires had met iemand anders. De relatie break-ups zijn gebruikelijk in trouwen als niet-gehuwde paren. Verlies van het gevoel van vertrouwen kan leiden tot een langdurige relatie aan, breken in een mum van tijd. Maar om weer bij elkaar na een break-up is mogelijk voor deze paren die nog steeds van elkaar houden, nadat gescheiden, te wijten aan enkele misverstanden of creatieve verschillen. Hier zijn enkele tips over hoe om samen terug te krijgen na een break-up.
Met elkaar te verzoenen Afgelopen Verschillen
Weer bij elkaar na lange break-up is alleen mogelijk als zowel de leden mentaal voorbereid zijn op een reünie. Als je nog houdt van je ex-vriendje of ex-vriendin, het initiatief nemen en geef hem / haar een gesprek. Fix een bijeenkomst op een rustige en vredige locatie. U kunt rechtstreeks spreken van herenigen door vragen uw ex partner om de relatie opnieuw te beginnen. Je kunt discussiëren over in detail, wat er precies mis ging de laatste tijd en hoe u kunt voorkomen dat dezelfde fouten opnieuw. Het kan mogelijk zijn dat uw ex-partner weigert uw voorstel op dat moment, omdat overgebleven woede. Maar, moet je niet meteen opgeven en geef hem / haar wat tijd om na te denken over de kwestie. In een relatie, zou je je woord en win het vertrouwen van je partner. Door dat te doen, is de kans van de relatie van opwekking zijn hoog.
Cadeau te doen Partner Something Special
Oke, nu je pogingen in het overtuigen van je partner vordert vlot. Geef hem / haar een leuk cadeau, rekening houdend overwegingen van de voor-en afkeuren van je partner. Een mooi geschenk, gegeven met gevoelens van liefde en zorg, zal zeker breng je relatie weer op de rails snel. Het geschenk mag niet te duur, maar moet zodanig zijn, dat zal je partner volledig te overrompelen. Weer bij elkaar na een break-up zal heel gemakkelijk op het nemen van deze eenvoudige maatregelen.
Plan een vakantie
Plan een vakantie naar een locatie die u zowel als en plezier hebben. Besteden sommige kwaliteit tijd met elkaar, weg van het lawaai, vervuiling en de stress van het stadsleven. Probeer om alle geschillen te vergeten en je partner belooft een veilige leven samen, in uw hele leven. Vier evenementen als u of uw partner met uw verjaardag, trouwdag, enz., die u niet samen te vieren, als je niet samen te leven of werden niet in contact met elkaar.
Plannen voor de toekomst
Gaan samenwonen en in wisselwerking met elkaar, als een relatie niet kan werken als er sprake is van een gebrek aan dialoog tussen de twee partners. Koop wat dingen die van essentieel belang zijn voor jullie allebei, door bij te dragen evenzeer voor de dingen. Dit zal bij elkaar brengen u nogmaals. Plannen voor de toekomst, door het geven van even groot belang voor elkaars standpunten en gedachten. Zorg ervoor dat u elkaar in de tijd van nood te ondersteunen en niet opnieuw ruzie over triviale kwesties.
Weer bij elkaar nadat een break up wordt eenvoudiger met de samenwerking en oprechte inspanningen van beide partners. Respect voor elkaar, zodat uw relatie zal altijd bloeien als een bloem.

No comments:

Post a Comment