Tuesday 27 December 2011

Rhinestone Jewelry Reiniging

De glitter en glamour van sieraden heeft altijd enticed vrouwen jegens hen. Geen kwestie welk soort het is - diamanten sieraden, parels, gouden sieraden, edelstenen, of steentjes, alle vrouwen houden van de razzle en imponeer van sieraden. Een van de meest gewaardeerde bezit van vele vrouwen is hun strass sieraden. Steentjes zijn kunstmatige blank of gekleurd stenen gemaakt van hoge glans glas, pasta of gem kwarts, gesteund door folie die bestemd is voor de simulatie van diamanten. Eerdere natuurlijke kristallen vanaf de onderkant van Rijn in Duitsland waren substituten voor diamanten en vandaar de term rhinestones ontstaan. Echter, net als alle sieraden, strass sieraden reinigen van cruciaal belang is voor haar te houden schijnt.
Als edelstenen, is het niet ongewoon om te zien steentjes schijnt in verschillende kleuren. Dit soort rhinestones heten Aurora Borealis (AB). Dit soort steentjes hebben een speciale coating die wordt toegepast op het oppervlak van een glas steen of kraal te wijten aan waarop deze kleuren van de regenboog worden geproduceerd. De term Aurora Borealis, zoals de naam suggereert, is afgeleid van de Northern Lights Atmospheric verschijnselen. Meestal de steen's cut gecombineerd met de algehele kwaliteit, bepalen de prijs. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer de strass schittert. In onze opwinding van bezitten zulke mooie stukjes sieraden, we vaak vergeten onze gewaardeerde bezittingen handhaven. Teneinde deze te handhaven sieraden reiniging is een belangrijke stap.
Het Belang van Rhinestone Jewelry Cleaning
Vanwege de aanwezigheid van folie backing, de grootste bedreiging om de schoonheid van Rhinestone sieraden is vocht. Als er vocht achter de strass, zal het resultaat van de folie aantasten en vlekken die weg te nemen de glans en de vonk van de strass. En uiteindelijk u zult worden verlangd te vervangen. Dit is de reden dat Rhinestone sieraden reinigen is erg belangrijk.
Hoe Rhinestone sieraden Schoon
Strass sieraden moet schoongemaakt worden op regelmatige basis en zorg moeten worden genomen dat in het proces van Rhinestone sieraden schoonmaak, niet te de steen zelf beschadigen. Reinigen strass is zeer eenvoudig en de resultaten zijn geweldig.
Benodigde materialen: De volgende materialen zijn nodig voor strass sieraden schoonmaken. ; Katoen of mousseline tekenlinnen; Papieren handdoeken; Soft varkenshaar borstels; hoedenspeld of soortgelijke stijl naald; Window schonere; Hair föhn; Kan van perslucht (die meestal wordt gebruikt om computer onderdelen schone); Procedure: De eerste stap is om verwijder alle de losse stof of vuil op de sieraden stuk met de hulp van het blikje van perslucht. U kunt dit doen met behulp een zachte droge make-up borstel voor deze stap maar zorgvuldige als bits van vuil kunnen kras het oppervlak van de stenen. Zodra de vuil en stof is verwijderd we kunnen concentreren op strass sieraden reiniging. Aangezien een van de Rhinestone sieraden componenten is glas, maakt perfecte zin om een ​​glas gebruik reiniger graag Windex. Vouw het papier handdoek tot het gevouwen in een vierkant met vier lagen. Squirt de papieren handdoek met de glasreiniger. Nu nemen de borstel en blot de borstelharen op de papieren handdoek getemperd. Zorg ervoor dat de borstel is niet nat omdat je niet wilt geen vocht sijpelt in de steentjes. Met zachte krullen van het penseel, het reinigen van de strass en de instelling. Leg het stuk op de katoenen doek en gebruik de haardroger op lage stand om het te drogen. Zodra u zeker bent dat het helemaal droog is en laat hem uit voor een uur voor het vocht helemaal droog en dan inpakken in een luchtdichte zak en op te slaan.
Strass sieraden opslaan Tips
Nu jullie allemaal weten over hoe u sieraden schoon, de volgende zijn een paar tips voor ze op te slaan, want ze zijn net zo cruciaal voor het behoud van de bling in uw sieraden. Nooit snel, maar gewoon samen wirwar je sieraden in een sieraden doos. De stukken zullen tegen elkaar wrijven waardoor krassen in de metalen, stenen en de stenen kunnen zelfs pop out. Het is beste te houden de sieraden in de doos dat zij kwam inch Als opslaan een hanger en oorbel set, zorg ervoor om de oorbel bevestig en de hanger in hun plaatsen zodat zij niet wrijven tegen elkaar. ; Zorg ervoor dat u uw sieraden in een plaats op te slaan waar je niet te onderwerpen aan extreme temperaturen verandert. Het metaal in het stuk uit en opdrachten die de strass kunnen doen loskomen en naar beneden vallen. ; Niet bewaren rhinestones in houten sieraden dozen, aangezien bepaalde houtsoorten, zoals eik heeft bepaalde chemicaliën die nadelig reageren met de metalen in kostuum sieraden. ; Dit waren enkele van de strass sieraden reinigen en op te slaan Tips waarmee je je favoriete stukken van mode-sieraden te genieten in al zijn glorie. Hoewel steentjes cosmetische sieraden zijn, haar schoonheid is er iets dat uniek is en exotisch.

No comments:

Post a Comment