Saturday 17 December 2011

Australische Tree Fern

Australische boom ook bekend als Cyathea cooperi, Cooper's boomvaren, schilferige boom varens en Lacy boomvaren. Het is de populaire keuze van de huiseigenaren als sierplant. Hoewel het is inheems in Australië, is het gevonden in de hele wereld, vooral in tropische en subtropische gebieden. De kroon vorm gevormd door de bladstand van de bladeren, geeft de boom een ​​aangename look. De taxonomische indeling van de Australische boomvaren kunnen als gegeven worden,; Koninkrijk - Plantae; Division - Pteridophyta; Klasse - Pteridopsida; Order - Cyatheles; Familie - Cyatheacae; geslacht - Cyathea; fysieke kenmerken; De boom groeit t / m een ​​hoogte van bijna 15 meter en wordt gebruikt als een overdekt kamerplant als buiten planten voor de tuin. De spiraal opstelling van de bladeren geeft een elegante uitstraling. De boom heeft een hoge stam die is ongeveer een voet in diameter. De stam is bedekt met getrimd ovale geschubd patroon. Het loof van de boom is groenblijvend in alle seizoenen en verandert niet in valt. De boom draagt ​​geen vruchten of bloemen. De meest aantrekkelijke fysieke aspect van de Australische boomvaren is de uitgerold verschijning van de bladeren aan de top van de boom.
Habitat; Regenwouden en geulen zijn de oorspronkelijke natuurlijke habitats voor Australische boomvaren. Vandaar dat de meest geschikte klimaat voor Australische boomvaren is vochtige omgeving. Zelfs droog klimaat is geschikt voor den boom, op voorwaarde bodem blijft bevochtigd altijd. Ze kunnen niet tolereren te veel van het zonlicht en dus moeten worden geplaatst in de schaduw of gedeeltelijk schaduwrijke gebieden. De boom groeit snel en ontwortelt de inheemse plant door de vorming van dik staat. Dit komt omdat de boom spreidt haar sporen op een zeer hoge snelheid met de hulp van de wind en de bomen groeit snel binnen een week of zo. Deze sporen groeien aan de onderzijde van de boom bladeren.
Tree Care; Zoals eerder besproken, Australische boomvaren vereist een zeer vochtig klimaat / omgeving. Dus je moet zorgen dat je niet uitdroogt de plant. Zelfs als het klimaat niet vochtig is, ervoor te zorgen dat de bodem regelmatig bewaterd. Zelfs binnenmilieu is geschikt voor dit type van varens. Australische boomvaren kan niet tolereren plotselinge wijzigingen in de temperatuur en de droge omstandigheden. Ze kunnen verwerken koud klimaat tot een temperatuur van min 3 graden Celsius. Voor Australische varens boomverzorging, moet je een meststof die goed is uitgebalanceerd gebruiken en u moet de plant voeden ten minste twee of drie keer per jaar. Zo moet je het bemesten met regelmatig interval van tijd. De boom heeft meestal geen last van dodelijke ziekten, maar kan beïnvloed worden door termieten en bugs die problemen zijn slurf. De grond voor Australische boomvaren moet vochtig en goed gedraineerd zijn. Terwijl u de boom, plaats of buiten in een schaduwrijke plaats of als je wilt plaats deze in het zich in een container van het juiste formaat.
Australische boomvaren ziet er erg mooi bij het geheel groeit. De boom is robuust, groeit gemakkelijk en vereist zeer weinig onderhoud en dus maakt een van de beste sierbomen voor landscaping.

No comments:

Post a Comment