Friday 9 December 2011

Kokertatoegeringen voor Meisjes

Algemeen bekend als arm tatoeages, kokertatoegeringen zijn een rage onder de hedendaagse jeugd. Speciaal meisjes, vooral omdat deze tatoeages kunnen worden gepronkt wanneer u wenst te gemakkelijk en verborgen wanneer je genoeg aandacht trok! Maar wat zijn mouw tatoeages? Nou, kokertatoegeringen zijn tatoeages die worden gedaan op de arm of het been. Er zijn drie soorten kokertatoegeringen, volledige kokertatoegeringen, half kokertatoegeringen en kwart sleeve tattoos. Deze namen duiden op het gebied ieder van deze tatoeages te dekken. Voor bijvoorbeeld. volledige kokertatoegeringen zijn gemaakt van schouder tot de polsen of dij tot enkel. De helft kokertatoegeringen dekking van de half met de hand, dat wil zeggen van schouder tot elleboog of van de elleboog naar de pols. Indien het wordt gedaan op de been, het dekt de halve portie van het been dat wil zeggen van de dij tot aan de knie, knie tot enkel. Kwartaal kokertatoegeringen worden gedaan van schouder tot bicep. Meer op de arm van tatoeages voor meisjes en arm tatoeages voor jongens.
Sleeve Tattoo Ideeën voor Meisjes
Japanse kokertatoegeringen voor Meisjes; Japanse tatoeages hebben een geschiedenis die teruggaat eeuwen! Eerder zou alleen draak tatoeages worden beschouwd als de Japanse tatoeages. Echter, nu zijn er tal van Japanse ontwerpen in tatoeages, die kan geweldig uitzien als kokertatoegeringen. Hier zijn een paar ontwerpen voor meisjes kokertatoegeringen. Meer op de Japanse tatoeages en hun betekenis. ; Koi Fish Tattoo: Koi tatoeages zijn de meest populaire ontwerpen bij meisjes. Er zijn vele koi vissen ontwerpen om uit te kiezen. Koi tatoeages symboliseren een Japanse vis genaamd Koi en deze vis wordt beschouwd als een symbool van ambitie en welvaart. Dan natuurlijk, het is de vraag tattoo ontwerpen. Andere reden waarom koi vis tattoo design is populair is, vanwege de glinsterende blauwe kleur van het water en de prachtige oranje gekleurde koi vis het functies. Koi tatoeages kan een van de halve mouw tattoo ontwerpen voor meisjes. Meer op Koi tatoeages van meisjes en Koi tatoeages en hun betekenis. ; Cherry Blossoms: Cherry blossom kokertatoegeringen op meisjes zien er prachtig uit. Deze tattoo design kenmerken de bloei van een kersenboom, dat wil zeggen de takken en de esdoorn gevormde bladeren. Kersenbloesems worden beschouwd als een symbool van het leven. De kersenboom overleeft de barre weersomstandigheden en staat rechtop, enzovoort, Japans mensen beschouwen het een inspiratie. Kersenbloesem kan worden gedaan als een halve of volledige mouw tattoo ontwerpen. ; Meer op de mouw tattoo ideeën.
Tribal Tattoos mouwen voor meisjes, er is veel variatie in tribale tatoeages. Meisjes kunnen kiezen voor Polynesische anderhalve mouw tribale tatoeages ontwerpen, want het is zeer de vraag deze dagen. Tribale kokertatoegeringen voor meisjes zijn voornamelijk gedaan voor twee redenen, de dikke gebruikte zwarte inkt en de groot gebied ze bestrijken. Als ze betrekking hebben op de hele arm in een tijd, hoeft u niet te komen verschillende ontwerpen om een ​​geheel tattoo te maken. Ja, voor een verandering, als u wilt geen girly ontwerp, kan u opteren voor tribal dragon tatoegeringsontwerp. Om de draak meer felle, kunt u rode kleur toe te voegen!
Floral Sleeve Tattoo Designs voor Meisjes; Bloemen zijn all time favoriete meisjes kokertatoegeringen! U kunt experimenteren veel met bloem tattoo ontwerpen. U met functietoetsen verschillende bloemen op uw arm, of delicate wijnstokken met kersen! Florale motieven catch aandacht direct, omdat ze meer kleurrijke dan enig ander tattoo designs. Ander populair floral design is de vlinder tatoegeringsontwerp. Als u wilt sommige unieke floral tatoegeringsontwerp, kunt u samen feature bloemen, wijnstokken, kersen en vlinders! Immers, ze zijn allemaal verbonden met elkaar en dus het zal niet kijken raar, je in feite een stijl verklaring zullen afleggen!
Dit waren enkele van de ontwerpen voor kokertatoegeringen voor meisjes. Welke design u kiest voor, herinner om alle de instructies van de tattooer volgen en terdege tattoo zorg, zodat, kunt u forever flaunt uw unieke kokertatoegeringen!

No comments:

Post a Comment