Tuesday 20 December 2011

Cute Korte Kapsels

Bent u craving voor een nieuwe kapsel? Denk je dat het tijd is voor de meest gewilde wijziging in je look? Ben jij een tekort aan tijd om te onderhouden en verzorgen van uw lange kapsels of lang kapsels? Nou, je hebt een prachtige optie. U kunt proberen de schattige korte kapsels die je de broodnodige vrijheid en persoonlijkheid veranderen.
Kunt u proberen de bob. Dit schattige korte kapsel wordt geknipt in een lengte van net onder de kaaklijn. Dit geeft een krul die frames het gezicht. Deze schone en stijlvolle look werkt goed op elk gezicht. De ovale faced vrouwen kunnen de meest probleemloze probeer gratis leuke korte kapsels die is, de pixie korte haarsnit. De bezuinigingen zijn langer op de boven-en uitgedund into choppy lagen op de zijkanten en naar de onderkant. Dit schattige korte kapsel voor vrouwen werkt goed samen met andere gezichtsvormen ook.
Mensen with vierkante gezicht kan kiezen voor de stekelige leuke korte kapsel. Het haar is teruggebracht tot een stekelige en warrig look te geven en de laag uitgesneden rond de zijkanten, met volume toegevoegd aan de top. Een andere leuke korte kapsel is lagen. Zij voegen daaraan toe volheid rond het gezicht. Je kunt proberen je haar afknippen kort met lagen en een opzij vallende bang om de extra pit toe te voegen aan je persoonlijkheid.
Kinlengte bobs zijn populair leuke korte kapsels voor lange gezichten. Opzij vallende pony zijn geweldig leuke korte kapsels voor lange gezichten als ze het gezicht te korten en bestrijken een groot voorhoofd. Een V-vormige kapsel met korte lagen aan de zijkant en voorkant zijn grote bezuinigingen voor Cute korte kapsels voor lange gezichten. Krullen en golven voeg width tot lange gezichten. Niet kiezen voor extreem korte kapsels als je een lang gezicht.
Leuke korte African American Kapsels; leuke korte kapsels Afro-Amerikaanse vereist enige planning voor het afhakken van de mooi haar. U kunt altijd verwezen tijdschriften en ook beroemdheden als Halle Berry en Rihanna. U kunt bezoeken uw kapper en afgesneden de extra lengtes en cut is zo kort dat het kan worden gemeten in inches. De haarlijn is goed zichtbaar en vergt minder tijd te handhaven. U kunt kiezen uit de pixie snit, waar het haar plat ligt op het hoofd en de rug haar blijft dicht bij de hoofdhuid.
You can gevlochten uw korte haar in dreadlocks. U kunt een aantal varianten door toevoeging van de twee strengen haar wendingen stijl in de dreadlocks. U kunt proberen de 'Jheri Curl', die chemisch gaat krullen van het haar en snij het heel kort. U kunt altijd advies inwinnen van een professional die zal adviseren u met een leuke korte Afro-Amerikaanse kapsel dat uw gelaatstrekken en persoonlijkheid past. Nooit geprobeerd te minderen uw haar kort zelf ook zij eindigen in een ramp! Afrikaans Amerikaanse vrouwen kunt ook opteren voor schattig korte surpluspercentages voor krullend haar.
Leuke korte Kapsels voor krullend haar; Vrouwen met natuurlijk krullend haar, zijn vaak ten einde raad als het gaat om het kiezen van een kapsel. Nou, er zijn veel leuke korte kapsels voor krullend haar dat u kunt experimenteren. Een krullend bob is een ideale match die wordt gemaakt in de hemel. Een graduele bob helpt styling de volumineuze krullend haar. Deze lage onderhoud en eenvoudig kapsel heeft een klein beetje gel of styling crème.
Een andere leuke korte kapsel voor krullend haar is de Afro pufjes. Het haar wordt getrokken terug in paardenstaartjes en geef een schattig Afro bladerdeeg kijken. Een ander idee voor leuke korte kapsel voor krullend haar is spiralen. Vraag uw kapper te knippen uw haar kort en geven u een chemische spiraal golf. Deze bloedgeile kapsel zal zeker toe te voegen aan je meisje charme.
Cute Korte Kapsels voor Schone Hair; Vrouwen met fijn haar hebben vele keuzen van schattig korte haarsnitten. De meest populaire leuke korte surpluspercentages voor fijne haren is de stompe bob. Het haar is geknipt net onder het oor niveau. Dit geeft uw gezicht een luxe uitstraling. Het helpt de boete haar er dikker dan het is.
Het gewas is een leuke korte kapsels voor fijn haar. Dit casual en jeugdig kapsel ligt dicht bij het hoofd en de taps toelopende snijden op de nek naar een slanke look te geven. U kunt toevoegen pony die geeft een dikkere verschijning. U kunt zelfs proberen de hak voor een leuke korte kapsel. De uiteinden zijn onregelmatige snit die bepaalt wat vorm en dimensie aan het haar.
Schattig Korte Kapsels voor Meisjes; De wig is het meest geschikt leuke korte haarsnit voor meisjes. De wig geeft een volumineuze kant aan het haar toevoegen van een vorm die gemakkelijk te onderhouden. Deze korte kapsel voor dik haar is ook geschikt voor krullend en golvend haar. Dit schattige korte haarsnit voor meisjes zullen niet geschikt voor mensen met fijne haartjes.
Skater snit is een manier om een ​​statement te maken. Dit populaire punk-stijl kapsel is sported door Pink en Rihanna. De top haar is gegroeid uit en de achterkant en zijkant haar is afgeschoren.
Dit zijn enkele leuke korte kapsels die je kan sport. Deze trendy haircuts een extra pit aan uw persoonlijkheid. Leuke korte knipbeurt geven je een sexy, wild kijken en maak een statement. Vertrouwen, vrij en in de controle met uw leuke korte kapsels.

No comments:

Post a Comment