Wednesday 14 December 2011

Natuurlijke Hair Dye Recept

Commerciële haarkleurmiddelen bevatten agressieve chemicaliën die een negatief effect op uw haar misschien hebben en kunnen haarbeschadiging veroorzaken. Deze haarkleurmiddelen kan ook leiden tot haaruitval. Vandaar, plaats van behulp commerciële haarverven, kan men opteren voor natuurlijke haarkleurmiddelen die gemakkelijk kan worden thuis gemaakt met de producten nog aanwezig in uw keuken. Ook, doen deze haarverven niet schaden uw haar zoals ze zijn verstoken van synthetische chemicaliën. Natuurlijke haarkleurmiddelen zijn ook beschikbaar op medische of algemene winkels. Voordat u toepassing elke natuurlijke haarkleurmiddelen, gelet complete natuurlijke haarkleurmiddelen informatie is verplicht omdat het je zal steun in de verfproces.
Natuurlijke Hair Dye Recept met Kruiden; De materialen u nodig voor het maken dit haar kleurstof zijn rozemarijn, salie en water. De eerste stap is om rozemarijn en salie mengen in gelijke hoeveelheden. U kunt nemen 1 / 2 kopje van elk vloeistof. Volgende, voeg dit mengsel tot twee kopjes water. Nu, op een laag vlam warmte dit mengsel. Laat hem doorweken en goed mix voor een uur waarna, kunt stam de vloeistof en gebruik het. Neem deze vloeistof in uw handen en uniforme wijze toepassen op de wortels. Toestaan ​​dit mengsel worden op het haar voor 40 tot 60 minuten en daarna wassen het af. Aanvankelijk, voor een maand tweemaal Herhaal dit proces in een week en later, eenmaal in per week zal genoeg. Deze natuurlijke haarkleur kleurstof zal helpen bij het donker worden je grijze haren, het bestrijden van roos en de versterking van het haar. De verdonkering is hoofdzakelijk omdat van salie in het mengsel. Lees meer over haarkleurmiddelen tips.
Natuurlijke Hair Dye Recept met Heena; Hoe kan men vergeet Heena haarkleurmiddelen wanneer praten over natuurlijke haarkleurmiddelen? Het is een van de beste haarkleurmiddelen beschikbaar. Dit haarkleurmiddelen wordt verondersteld zeer effectief en nauwelijks heeft enige bijwerkingen. Sinds, het gebruik van deze haarkleurmiddelen is zeer gemakkelijk, kunnen we zeggen dat het een natuurlijke haarkleurmiddelen voor mannen alsmede. In een ijzeren vaartuig, zet 3 tot 4 theelepels Heena en voeg warm water te. Aan dit mengsel, kunt u ook toevoegen yoghurt, ei en een paar druppels citroensap. Mix het goed en laat ze wellen. Volgende dag in de ochtend, kunt u gelijkmatig toepassen op uw haar. Toelaten worden op het haar voor 2 uur en later, afwassen. Als u wilt dat donkerrood gekleurd haar, dan kun je kiezen voor koperen vat. Else, voor zwarte haar, een stalen vat is de beste. Lees meer over grijs haar natuurlijke remedies.
Natuurlijke Hair Dye Recept met Tea; Voor dit recept, het materiaal u zult behoeven worden kamille theezakjes, water, lavendel en yoghurt. Neem 1 1 / 2 kopje water en kook het. Put 6 tot 8 kamille theezakjes in. Na 30 minuten, verwijder deze theezakjes. Nu, voeg 8 tot 10 druppels lavendelolie om dit vloeistof. Na deze, voeg 3 / 4 kopje van gladde yoghurt aan dit mengsel. Zorg dat je het goed mix. Dit zal klaar uw zelfgemaakte haarkleurmiddelen recept. Passen deze mengsel gelijkmatig en laat het op uw haar gedurende 45 minuten waarna, kan worden gewassen met gewoon water en milde shampoo. Na dit, kunt u conditioner voor je haar. Kamille helpt in het proces van verdonkeren. Dit proces kan eenmaal worden herhaald in een week. Deze natuurlijke haarkleurmiddelen voor grijs haar suits allerlei haar. Vandaar, kunnen we zeggen dat het is ook een natuurlijke haarkleurmiddelen voor Afrikaanse American haar.
In de meeste gevallen worden nadelige gevolgen van de gebruikte materialen in de bovenstaande natuurlijke haarkleurmiddelen recepten niet waargenomen. Maar als na toepassing u last een bijwerking, staak met haar gebruik. Ook, indien eventuele van de producten niet suit uw haar, onthouden uit haar gebruik. Hoewel alle bovengenoemde recepten zijn zuiver natuurlijke en alle producten onschadelijk, gebruik maken van degene die beste bij u past. Nadat alle moet u verzorging van uw bekronende glorie nemen door kwijtraken van grijze haren nature.

No comments:

Post a Comment