Wednesday 21 December 2011

Hoe je een vrouw verliefd op With You

OPGELET ROMEOS: Voor het volgende artikel om van enig nut dan ook voor u, is het verplicht dat u en uw liefde belang ten minste een keer persoonlijk te ontmoeten (en niet in uw dromen). This artikel is gebaseerd op echte liefde, en niet virtuele liefdes. Bij de ontmoeting met haar, is het van belang dat je weet de juiste vragen aan de vrouw te vragen, om te leren kennen haar, pas na die u kunnen eventuele verwachtingen van haar vallen in liefde met u te vermaken.
Degenen van jullie die hebben overgeslagen lezen van het bovenstaande disclaimer en hebben direct kwam op deze regel tekst, stop hier. De toekomst van uw liefdesleven is exact hier besloten, rechts nu. Blijft You eenvormige uw leven. Stop met het verspillen van tijd na te denken over hoe een vrouw verliefd met u maken. Geen bedrag van dating tips zal ooit van enige hulp dan ook voor u zijn. Je, mijn vriend, zal eeuwig blijven een Adam sans een hoerenmadam. U wilt weten waarom? Omdat je niet aandachtig genoeg, je miste lezen van de eerste paragraaf, en zo, u in overtreding bent regel nummer een!
De ultieme gids voor hoe je een vrouw verliefd op With You
Regel # 1: Je kunt niet winnen het hart van iedere vrouw op deze planeet, tenzij je alert blijven en aandacht voor detail. Je moet op de volledige systemen waarschuwen als een vrouw - bekijk iedere beweging van haar en luister naar elk woord dat ze zegt (en ik voel met u, want ik ben nog een vrouw die geen kletskous ontmoeten!). Ongeacht waar of op welk moment van dag (of nacht) de twee van u te ontmoeten; maakt niet uit hoe moe, slaperig of honger hebt kan je direct nodig hebt aan de macht uw liefde batterij en op volledige alert. Kijk naar haar, luister naar haar en interesse tonen in wat zij zegt. Vrouwen houden niet van mannen die praten, praten, praten en nooit luisteren. Kans op liefde en romantiek zijn recht evenredig met uw ethische luistervaardigheid. (Ethisch luisteren is niets anders dan richt je oren op haar zang en je ogen boven haar nek). Of en wanneer u een kans om een ​​paar woorden zeggen te krijgen die welke zal vitrine kiest u uw intelligentie, in plaats dan die welke het ontbreken ervan zal blootstellen.
Regel # 2: Gelieve wees jezelf. Dit is de universele dating tip voor mannen hele wereld. Je hoeft niet naar een Brad Pitt in om uw vrouw woo. Als je niet precies lang, donker en knap, dat is fijn. Win haar over met je hart en niet met je uiterlijk. Remember, schoonheid is in de ogen van de toeschouwer. Probeer niet iemand te zijn dat je niet bent. Je vlakke vallen op uw gezicht en uw liefde verhaal zal direct geschiedenis geworden.
Regel # 3: onmisbaar geworden voor haar. OPMERKING: Volg de Regel # 1 en lees de rest van dit voorschrift, of anders kunt u eindigen steeds haar beste vriendin aan wie ze komt huilen na het vechten met haar vriend of verloofde. Door zich onmisbaar zijn, bedoel ik steeds haar vriend en nog veel meer. Dat 'veel meer' is de verschil tussen gedegradeerd tot gewoon een vriend en steeds de speciale one dat ze liefheeft. Er geen universele definitie voor dat 'veel meer', het is iets dat je moet uitzoeken voor jezelf. Als je kunt niet, prima. Al het beste in zijn haar beste broederlijke vriend voor het leven!
Regel # 4: romantisch zijn in een innovatieve manier. Er zijn genoeg manieren (zowel succesvolle en anderszins) van vrijage een vrouw. Velen van hen betrekken doen hetzelfde eeuwenoude dingen zoals gifting gemengde tapes, presenteren hartvormig hangers, schrijven cheesy gedichten, enz. Sommige van hen doen werk, terwijl meeste worden gepercipieerd namelijk uiterst stereotiepe en clichematige door vrouwen van de 21ste eeuw. Dus als je meisje overkomt een rebel of een fiercely independent vrouw die is in harmonie met moderne tijden en gedachten zijn, dan schrijven van een silly sonnet op een roze papier bespoten met sommige run-of-the-mill chloroform-type cologne zal enige garantie je een paar meer maanden van bachelorhood. Zoek uit wat uw vrouw belangen zijn, wat zijn haar houdt, haar afkeer en dienovereenkomstig te handelen. Neem geen dame die opera liefheeft een Avril Lavigne concert! Als uw Juliet gebeurt er met een typische girl-next-deur die heeft een voorliefde voor alles wat roze en papperig zijn, dan een Romeo van de hoogste orde! Cadeau te doen prinses een paar Mills & Boon en haar ridder op het witte paard. Douche haar met een paar tuttel-Dovey romantische geschenken. Make Shakespeare neerkijken uit de hemel en huilen een traan of twee. Toon uw romantische kant op een manier die zowel creatief en even aantrekkelijk om uw vrouw de liefde.
Regel # 5: Last maar zeker niet de minste, laten zien dat je voor haar zorgen. Dit is een zeer belangrijk stuk van de relatie advies. Toon haar dat jij een echte fellow die hier verblijf in om en dat u geen eerlijke weersomstandigheden vriend. Wees er voor haar toen ze hulp nodig heeft. Ondersteuning van uw vrouw, door dik en dun. Nogmaals, ga niet overboord met deze. Belt haar om de tien minuten om te controleren op haar zal alleen ervoor zorgen dat u uiteindelijk de uitgaven New Year's Eve met Steve, in plaats van Eva.
Deze vijf regels zijn de basis fundamenten van zaaien van het zaad van de liefde in het hart van uw lieveling duif. Volgt hen religieus (en verstandig!) meer of minder te maken uw vrouw zie je in een ander licht ... het licht van de liefde, aanbidding en romantische gezelschap. Dat is het geheim van hoe een vrouw verliefd op met jou. Het kan enige tijd duren. Maar je moet de hoop niet verliezen. Immers, als Rome niet in een dag gebouwd, hoe kan het ook anders voor romantiek?

No comments:

Post a Comment