Thursday 8 December 2011

How naar Hair Perm

Gewoon een paar dagen terug ontmoette ik een van mijn vrienden en ze was op zoek fantastisch met haar pas gepermanent haar. Ik vroeg haar dat hoe en wanneer heeft ze het gedaan. Zij is niet degene die zou veel geld uitgeven aan permanenten, dus ik nam aan dat ze deed het thuis. Inderdaad ze klaar was, thuis! Ik keek naar haar toe en was absoluut verbijsterd. Ze vertelde me doodleuk, waardoor een aanfluiting van mijn verbazing hoe het haar permanenten jezelf. En ze ging naar een permanent uitleggen spree. En de bijbedoeling van permanenten haar haar aan mij is verteld door haar aan het eind. En dat was natuurlijk haar vriendje gebruikt om gek van haar gepermanent haar!
Dus, als je wilt ook de man van je dromen te imponeren of krijgen een make-over gedaan samen met een verrukkelijk lange kapsel, hier is hoe het haar permanenten thuis voelen.
How naar Perm Hair Yourself?
Ik ben ervan overtuigd dat u een goed idee van dingen die we nodig hebben voor permanenten haar, maar, laat eens een herziening van die dingen. Je zou moeten home permanentoplossing / product kit, hair benders of staven, haar kammen, borstel, föhn, medium of grote haarklemmen en lichaam cape. Laten we nu de slag. ; Uw haar wassen goed met een shampoo is een must voordat you your permanenten haar. Vervolgens grondig droog je haar en ook een pre permanenten oplossing voor je haar en spoel. ; Draag de beschermende handschoenen aan voordat u begint met het proces. ; Een belangrijk ding is dat iemand om je te helpen want het is een moeilijke taak om alles te doen het zelf. ; Nu met de hulp van een kam, een aparte kleine delen van het haar, ongeveer een halve inch een deel en gebruik vervolgens haarspeldjes, zodat de delen gescheiden blijven. Neem de hulp van je vriend, of die ooit, om het haar aan de achterkant clip. ; Volgende, om de gescheiden haarsecties, gebruik haren benders of stangen roll. Plaats de haarplukken in het einde papers (beschikbaar met de haren permanenten kit) en roll elke sectie. Gewoon ervoor zorgen dat het haar is vochtig en glad voordat u roll. Vermijd de permanent oplossing en houd het haar nat alleen met water in deze fase. ; Plaats op het lichaam cape en het infuus bewaker om elk contact van het lichaam delen met de permanent oplossingen te vermijden. ; Geliberaliseerde van toepassing, de permanent oplossing voor elk van de opgerolde sectie. Niet verlaten de oplossing voor toekomstig gebruik. Het is niet voor bedoeld. ; Volg deze up doordat de haren instellen als geïnstrueerd in de permanenten kit.Dit zal variëren, afhankelijk van de lengte en het type van het haar. Normaal haar zal in ongeveer 30 minuten. ; U kunt houden lipjes op de permanenten vorderingen door te kijken naar een paar secties elke 7 of 10 minuten en zien of het curling. ; Nogmaals, behoorlijk spoel het haar voor bijna 3 minuten. Dit alles terwijl, laten we het haar Benders en staven in hun plaats. Dep vervolgens droog uw haar behulp een handdoek. ; Verwijder nu haar Benders en staven en volledig spoel de neutralisator met warm water. ; Nu kunt u de stijl uw haar na het föhnen het. , Als je niet tevreden bent met je krullen, goed, het tegenovergestelde doen en permanenten uw haar recht! Hier gaat!
How naar Straight Perm Hair?
Beginnen met het verdelen je haar in vier secties met behulp van een rat staartkam's puntige uiteinde. ; Begin met een gedeelte van haar ongeveer 1 cm breed, vanaf de achterkant van je hoofd. En houd vervolgens de rest van je haar uit de weg door te pinnen met clips. ; Nogmaals, zoals eerder vermeld, slijtage beschermende handschoenen en vervolgens de permanentoplossing toepassing op uw haar royaal beginnend bij de wortels. ; Dan Zorg dat de perm gladde is allemaal manier onderaan de haarpluk om de uiteinden. ; Blijven toepassen de permanent oplossing voor alle de secties till you klaar bent met alle van hen. ; Laten we nu eens de permanent verblijf voor de hoeveelheid tijd die volgens de instructies in de kit. ; Spoel met warm water en was het permanenten van je haar. Gebruik een neutraliserende shampoo, dat beschikbaar moet zijn in je permanent kit. Dit is belangrijk omdat dit voorkomt de schadelijke chemicaliën uit beschadigen uw haar, resulterend in haaruitval. ; Wow, dit was geweldig, maar sommigen van u misschien vragen, wat als we lang haar hebt? Pronto! Alstublieft.
How lang haar Perm?
Je weet wat zal pak u de beste, dus eerste voorraad nemen van uw haarconditie en beslissen als je wilt een strakke krul verkregen door een alkalische perm of een verliezen, zachte krul verkregen door een zuur perm. ; Dan aanschaf van een goede thuis haar permanenten kit, ideaal van een sedan of een drogist. Als u gezond haar en je hebt dit al eerder gedaan, alleen dan gaan voor thuis permanenten kits. Anders, kijk uit voor een licentie kapper. ; Ga grondig de instructies in de kit zorgvuldig en grondig te begrijpen. Als u denkt dat u zou komen te zitten omhoog of zitten op ieder moment iemand u te helpen thuis. ; Gelegd op de veiligheid vistuig - de cape en de handschoenen om elk contact met het permanenten oplossing te voorkomen. ; Wassen je haar en blaas zachtjes droog. Daarna met het permanenten staven, je haar omhoog, curling het rond de stang. ; Nu passen de permanentoplossing het wegrijden bij de hoofdhuid en laat elke streng worden gemasseerd door haar. ; Laat de gestelde tijd duren voordat het verwijderen van de hengels en wegwassen van de perm oplossing volledig. Breng een neutralisator en föhnen uw haar. Eindelijk doen niet stijl uw haar binnen 24 uur. Laat een dagpas voordat je denkt van styling uw haar. ; Zo, dat was alles over hoe het haar permanenten en het geven van jezelf een nieuwe look. Je kon ook proberen enkele spiraal perm kapsels, Incase je iets wilt nieuwe proberen samen met permanenten uw haar. Maar vergeet niet te genieten in de juiste haarverzorging, terwijl u dit allemaal doen.
Pronken met je nieuwe look en betoveren iedereen met je krullen! En speciaal de liefde van je leven! All the best!

No comments:

Post a Comment